Vzduchovky Hatsan
Moderátoři:GunShop.cz, Moderátoři
- 
				bublich
a
Pred chvilkou som si bol vonku zastrielat a doma som nasiel dve sampusky od silvestra, tak som sa rozhodol ze testnem Hatsana. Prvu sampusku som dal na 50m a prvou ranou som ju roztrieskal. Druhu som polozil na jej miesto ale posunul som sa na koniec domu a tak som od nej bol na 63m. Aj tuto som poslal do vecnych lovist po prvej rane  Podla mna celkom slusne. Este prikladam foto plechu (hlinik-0,8mm) na 30m
  Podla mna celkom slusne. Este prikladam foto plechu (hlinik-0,8mm) na 30m
 Podla mna celkom slusne. Este prikladam foto plechu (hlinik-0,8mm) na 30m
  Podla mna celkom slusne. Este prikladam foto plechu (hlinik-0,8mm) na 30mNemáte oprávnění prohlížet přiložené soubory.
			Ta láhev, to je docela impozantní výkon. Ona šampuska už je docela kousek skla  a je hodně pevná (já se jednou pokoušel takovou láhev rozbít o stůl po vzoru akčních hrdinů
  a je hodně pevná (já se jednou pokoušel takovou láhev rozbít o stůl po vzoru akčních hrdinů  . Stůl byl na hadry, já měl ruku vyklepanou jak po flámu a flaška držela a držela
 . Stůl byl na hadry, já měl ruku vyklepanou jak po flámu a flaška držela a držela  . Nakonec jsem ji ze vzteku vzal šutrem
 . Nakonec jsem ji ze vzteku vzal šutrem  ).
 ).
				 a je hodně pevná (já se jednou pokoušel takovou láhev rozbít o stůl po vzoru akčních hrdinů
  a je hodně pevná (já se jednou pokoušel takovou láhev rozbít o stůl po vzoru akčních hrdinů  . Stůl byl na hadry, já měl ruku vyklepanou jak po flámu a flaška držela a držela
 . Stůl byl na hadry, já měl ruku vyklepanou jak po flámu a flaška držela a držela  . Nakonec jsem ji ze vzteku vzal šutrem
 . Nakonec jsem ji ze vzteku vzal šutrem  ).
 ).Naposledy upravil(a) Slim Jim dne 06 led 2007 18:25, celkem upraveno 2 x.				
Žádná zbraň není přesnější, než jí dovolí střelec.
			a
Sampuska je najvhodnejsia na test, pretoze ma najkvalitnejsie sklo. Flasa sa nikdy nepouzije dvakrat. Aj ked ju vykupia, znova ju roztavia a robia novu, lebo keby plnily do pouzitych, tak hrozi ze majitelovi doma spadla a vznikla prasklinka volnym okom neviditelna. Po opetovnom naplneni by ju mohlo roztrhnut, a to si vyrobcovia na seba nezoberu. Takze ak niekto doma ma sampusku, tak testnite vzdusu pre porovnanie.
			- 
				LEON
a
Ak zas najdem nieco zaujimave na prestrelenie tak rad zdokumentujem  Uz mi ustupuje horucka takze mozno v najblizsej dobe pribudne aj nejaky ten nastrel, predsa s teplotou 39,5 sa mieri blbo, ciel sa pohybuje
 Uz mi ustupuje horucka takze mozno v najblizsej dobe pribudne aj nejaky ten nastrel, predsa s teplotou 39,5 sa mieri blbo, ciel sa pohybuje 
PS: Strelivo jedine co som zohnal, cize Gamo Pro Magnum. Tvrdost dobra, no JSB by mohli v presnosti este napomoct. Aj tak sa s nimi a Hatsanom dostanem na 22m pod 15mm. Nic moc, no kvalitnejsie diabolo by urobilo svoje. Zazial zhanam
			 Uz mi ustupuje horucka takze mozno v najblizsej dobe pribudne aj nejaky ten nastrel, predsa s teplotou 39,5 sa mieri blbo, ciel sa pohybuje
PS: Strelivo jedine co som zohnal, cize Gamo Pro Magnum. Tvrdost dobra, no JSB by mohli v presnosti este napomoct. Aj tak sa s nimi a Hatsanom dostanem na 22m pod 15mm. Nic moc, no kvalitnejsie diabolo by urobilo svoje. Zazial zhanam
- 
				mc.2
Pružina Hatsan
Zdravím pánové,nerad vstupuji do debaty,nikdo mě tu nezná,ale já volal do Kozapu (je to asi týden)a ta pružina co o ní tak dlouze debatujete,se dá objednat jako náhradní díl a je to totálně bez problému.Trochu se zbraním věnuji,ale se vzduchovkama moc zkušeností nemá,tak že se učím a zjištuji  Jak vidím,tak úspěšně
 Jak vidím,tak úspěšně 
			 Jak vidím,tak úspěšně
 Jak vidím,tak úspěšně 
a
Ano je to ona. Mam len tusenie ze je to z Gama. Ale istota tu nieje.
			Na H100 je lišta na optiku po celé délce pouzdra pístu přišroubovaná několika šroubky.
http://www.fieldtarget.cz/ - Vše o zbraních, střelbě, srazech a HFT závodech.
			- 
				Black Sabbath
- Kontaktovat uživatele: