Je vidiet aj horsie aj lepsie terce.

Myslim, ze este o nieco lepsie by to mohlo byt v uplne upnutej zbrani. Toto je strielane bipodom a vzadu oprete o rameno.
Moderátoři:GunShop.cz, Moderátoři

Zítra snad konečně budou.....
 Zítra snad konečně budou..... .Tiež valim na 10 zvečšenie.príde mi to idealne aj na večšie vzdialenosti(Netrasie sa to tak a netreba tolko nadsadzovat alebo klikat)
  .Tiež valim na 10 zvečšenie.príde mi to idealne aj na večšie vzdialenosti(Netrasie sa to tak a netreba tolko nadsadzovat alebo klikat) nastrelene mam na 30m a pak len otocim o 25klikov a mam nastavene na 50m
  nastrelene mam na 30m a pak len otocim o 25klikov a mam nastavene na 50m . Aspoň vím, že mám co zlepšovat.
 . Aspoň vím, že mám co zlepšovat.
 ), všiml jsem si toho až to bylo načtené v počítači, tak jsem to nechtěl fotit znovu.
 ), všiml jsem si toho až to bylo načtené v počítači, tak jsem to nechtěl fotit znovu. .
 .
 Na druhou stranu v terči č.7 by to mohlo bejt 10 a 9 a v terči č.9 by to mohlo bejt 9 a 9 nebo 9 a 8. Kolikrát je to hodně způrný a člověk neví jestli má dát vyšší nebo nížší číslo. Mě to lítá průměrně na 30m mezi 175-180ti body.
  Na druhou stranu v terči č.7 by to mohlo bejt 10 a 9 a v terči č.9 by to mohlo bejt 9 a 9 nebo 9 a 8. Kolikrát je to hodně způrný a člověk neví jestli má dát vyšší nebo nížší číslo. Mě to lítá průměrně na 30m mezi 175-180ti body. 30m Daystate GP - vetrno
   30m Daystate GP - vetrno ) mozna tim ze to bylo na nejakych 47-48m
 ) mozna tim ze to bylo na nejakych 47-48m daleko lepsi jak s HW, ale je mozne, ze mu nesedla serie diabolek takze zavery z toho nedelam...nicmene 6mm na 30metru venku s netridenou, nevazenou,bez vyberove serie, atd se ti zda spatne?
 daleko lepsi jak s HW, ale je mozne, ze mu nesedla serie diabolek takze zavery z toho nedelam...nicmene 6mm na 30metru venku s netridenou, nevazenou,bez vyberove serie, atd se ti zda spatne?
No to je to o čem mluvim.Taky mám mazelobrázky .Dej to 2x a uvěřim.Co se týká posetých terčů,tak nemyslim,že víš o čem mluvim.Tomayo píše:tady mas 70 ran v jednom terci - 95 ran celkove ... nevazeny netrideni exacty 4 serie30m Daystate GP - vetrno
http://forum.gunshop.cz/download/file.php?id=18498&t=1
neni to zadny vyber tercu proste jsem si lehl na 30m a strilel....zadny tunel, zadny sverak, zadne trideni,vazeni nebo vyberova serie diabolek

To jen potrefený husy kejhaj
 To jen potrefený husy kejhaj 
 nikdo nekejha, nenom jsem poprosil  o radu
 nikdo nekejha, nenom jsem poprosil  o radu