Příspěvek
od pitrs2 » 19 čer 2012 23:30
Jelikož už jsem pro své účely zvykl na benchrest.pažbu od f.Ančic, rozhodl jsem se další systém který se mě připletl pod ruku do tohoto typu usadit také.
Bohužel výběr sortimentu dřeva u této firmy je poněkud strohý. Naivně jsem si myslel, že rčení "Náš zákazník náš pán" platí především u našich sousedú,oslovil jsem firmu Ančic, zda by nebylo možno z osobně dodané lepenice zhotovit (třeba jen nahrubo) jejich benchr.pažbu. Bylo mě odepsáno, že děkují za zájem ale tyto služby neposkytují.
S veškerou možnou úctou jsem poděkoval a nezbylo mě nic jiného než se obrátit na nějaké české ručičky. Kontaktoval jsem zhruba 15 firem na obrábění na CNC stroji s tím, zda by bylo podle mnou dodané pažby vytvořit jednu kopii....další naivita.
Většina neodpověděla vůbec, další že tak velké rozměry nedělají a jeden jediný, že by se to rentovalo při výrobě 100ks a jeden kus by vyšel na 25000.
Se svým půl roku shánějícím špalkem jsem se obrátil na pana Standu Vreštiaka a povrchovku vyčaroval jeden šikula od Hořic Tomáš Kučera...myslím, že se to klukům vydařilo parádně.
A na tom, že staré železa nepatří do šrotu něco bude...včera byla poprvé vytažena a o tři X druhá za mistrem Vreštiakem.
Nemáte oprávnění prohlížet přiložené soubory.