Diabolky
Moderátoři:GunShop.cz, Moderátoři
stahnes tlak treba na 70bar.a pak uz doladis pruzinou.
tech 70bar jsem si jen predstavil 
Re: Diabolky
opravdu? to má být ta nejjednodušší možnost?
a jak to potom dělají u těch pušek ( CZ200 ) co regulátor nemají a prodávají je v 7,5J ?
a jak to potom dělají u těch pušek ( CZ200 ) co regulátor nemají a prodávají je v 7,5J ?
dycky STEYR
Jenom ve váze.dunde.e píše: Nevíte, jaký je mezi "žlutou" a "modrou" MATCHkou rozdíl, krom nepatrného rozdílu v hmotnosti?
Znaš snazší způsob aby zůstala dobrá konzistence při poklesu tlaku cca ze 180/120bar a nemusel si k tomu člověk kupovat chronograf?Martin K píše:opravdu? to má být ta nejjednodušší možnost?
Nic ve zlém, ale radši rovnou napiš co se ti na tom nezdá, podle počtu příspěvků to znáš líp a zde se měly řešit diabolky.
CZ200S FS - 4.5mm , Delta 4x32AO Mil-Dot
Dunde : vykon u CZ200S se ladi povolenim bicí pruziny nebo její vymenou a skrcenim vzduchoveho kanalku.
Anschutz 1907/pažba1918 + NSD 10-50x60 Nato
Suhl 150/061 / custom BR pažba + Sightron SII 36x44 BR
Walther LG300 Dominátor + Sightron SIII 10x42
Nečlen a tedy nesponzor fi. CAFTA.
Suhl 150/061 / custom BR pažba + Sightron SII 36x44 BR
Walther LG300 Dominátor + Sightron SIII 10x42
Nečlen a tedy nesponzor fi. CAFTA.
-
samkolacek
Dnes jsem koupil diabolo standart z kovohutí Příbram. Tak jsem v životě špinavej nebyl 
Zalamovačka :) Hatsan mod.70, RAVEN 4x32 mildot
Kupuji diabolky boxer pro Xisico B 25 a ty jsou v pohodě dokonce mu chutnají víc než JSB nechápu to ,ale s boxerama to litá nejlip co jsem zkoušel
různý diabolky.
low end PCA, PCP, Pružina
-
samkolacek
Mě to lítá nejlíp s těma kovohutěma standartZbek píše:Kupuji diabolky boxer pro Xisico B 25 a ty jsou v pohodě dokonce mu chutnají víc než JSB nechápu to ,ale s boxerama to litá nejlip co jsem zkoušelrůzný diabolky.
Zalamovačka :) Hatsan mod.70, RAVEN 4x32 mildot
Jen takový dotaz, už jsem to tu četl několikrát. Co to znamená vybírané diabolky z JSB? Pochybuju že si zajdu do skladu a převážím každou diabolku.
co alespon vim je to ta nejlepsi zkousena serie v jejich tovarne v tunelu.pokud se mylim at me nekdo opravi.
Prosport .22-Delta Titanium 4-16x42...u ceho jsem zacinal u toho koncim
Ahoj nějak to tady upadá
Chtěl jsem se zeptat,jestly náhodou někdo nemáte tu diabolku co se v brokových nábojích používá jako jednotná střela. Rád bych ji zařadil do sbírky diabolek
Nebo nějaké jiné raritky??? díky.
CZ 200S 4,5mm Accushot 8-32 x 56S WAT Mil-Dot
Gamo HUNTER 440 Theoben Gas Rams 4,5mm Strike 3-9 x 50E
Walther CP99 Compact
TOZ 17-01
Gamo HUNTER 440 Theoben Gas Rams 4,5mm Strike 3-9 x 50E
Walther CP99 Compact
TOZ 17-01
Hellboy píše:tak je jasne ze jina serie muze litat jinak a proto mam z dane serie treba 20 tis diabolek a az dojdou koupim akualni overenou serii a zase mnozstni abych to treba rok neresil
Takze koupis jednu krabicku a vyzkousis a pak dokoupis 20000 (40 krabicek?) stejne sarze?
Nebo jak to delas?
Chci si koupit na leto tohle
zbrane-vzduchovky.cz/vzduchovky/vzduchovky-crosman/vzduchovka-crosman-remington-vantage-cal.45mm/ (s puskohledem)
jsou k tomu vhodne tyhle diabolky 4,51 nebo doporucujete jiny rozmer?
zbrane-vzduchovky.cz/diabolo/diabolo-jsb/diabolo-jsb-exact-451-mm/
Diky za komentar... Pripadne jine nadobi v lepsim pomeru cena/vykon? Pro tercovo strelbu a drobny lov na 20-40m.
Ps: Naposledy jsem strilel za komara ze Slavie a litalo to vsude mozne (ne moc presne)
Zacatecnik
Na
http://www.zbrane-vzduchovky.cz/vzducho ... cal.-55mm/
ve tretim videu shora, zhruba v pate minute borec zkousi na terc asi 6 ruznych sad diabolek, vcetne JSB.
http://www.zbrane-vzduchovky.cz/vzducho ... cal.-55mm/
ve tretim videu shora, zhruba v pate minute borec zkousi na terc asi 6 ruznych sad diabolek, vcetne JSB.
Zacatecnik
lukinn píše:presnost nic moc hlavne na vetsi vzdalenosti,myslim treba o proti heavy.kdyz jsem mel s heavy soustrel 5kacky tak monstr mel pres 50kacku.a vykon na nej min.50J!
Souhlas... u mého Evanixu to bylo na 50m soustřel: - 2 cm Exact Jumbo Heavy vs. 10 cm!!! Straton Jumbo Monster. Mám nafoceno! A to nepomáhá ani zmiňovaný výkon...