Já spíš myslel kolik se dá nastavit bez úprav železa, tzn tim šroubem...
Moderátoři:GunShop.cz, Moderátoři

přikládám slavnostní fotku po prvním složení dokupy
 přikládám slavnostní fotku po prvním složení dokupy   v této chvíli není tau66 ještě funkční, po napíchnutí bombičky projde všechen plyn hlavní, takže mě čeká návštěva aeronu za účelem přetěsnění a koupě napichovače na 12g bombičky, pak návštěva puškaře kvůli sundání mířidel, a dále jsem dnes přišel na to, že puškohled asi nenamontuju, protože zavazí otvírání "závěru", takže ještě musím přišetřit na kolimátor...
 v této chvíli není tau66 ještě funkční, po napíchnutí bombičky projde všechen plyn hlavní, takže mě čeká návštěva aeronu za účelem přetěsnění a koupě napichovače na 12g bombičky, pak návštěva puškaře kvůli sundání mířidel, a dále jsem dnes přišel na to, že puškohled asi nenamontuju, protože zavazí otvírání "závěru", takže ještě musím přišetřit na kolimátor...  protože oba udělali špičkovou práci), pánové PatrikV a Jendapostulka. Oba zcela profesionálně zpracovali moje amatérské návrhy a tímto jim za to oběma moc děkuji!!!
  protože oba udělali špičkovou práci), pánové PatrikV a Jendapostulka. Oba zcela profesionálně zpracovali moje amatérské návrhy a tímto jim za to oběma moc děkuji!!!
Buď klesla teplota hnacího média například v důsledku chladného počasí;-)alexander5258 píše:Dobry den, mam doma starsiu TAU 7 a bohuzial nemam k tomu ziaden manual. Potreboval by som poradit ako mam nastavit ustovu rychlost. Nejako u nej klesol vykon (doteraz strielala tak ze nemala problem prestrelit plnu plastovu flasku, teraz nedokaze prestrelit ani prazdnu). V com by mohol byt problem? A ako by sa to dalo vyriesit? Inac je to moja prva zbran na CO2 takze nemam s tym ziadne skusenosti
Vopred dakujem za rady
 tak ja ted nevim kam jet? Abych neco nezvoral..
 tak ja ted nevim kam jet? Abych neco nezvoral.. problém s nasazením puškohledu a sundání mířidel vyřešil PatrikV, dnešní návštěva Aeronu prokázala, že pistole je v pořádku, ale při napichování bombičky musí být páčka v přední poloze (no byl jsem tam prostě za blbce), následná návštěva Tau Brno mě obohatila o dva speciálně upravené propichovače na 12g bombičky, teď ještě sehnat nějakou levnou weaver montáž na puškohled a prázdniny jsou tady
  problém s nasazením puškohledu a sundání mířidel vyřešil PatrikV, dnešní návštěva Aeronu prokázala, že pistole je v pořádku, ale při napichování bombičky musí být páčka v přední poloze (no byl jsem tam prostě za blbce), následná návštěva Tau Brno mě obohatila o dva speciálně upravené propichovače na 12g bombičky, teď ještě sehnat nějakou levnou weaver montáž na puškohled a prázdniny jsou tady  

drží to červíkem přesně na tom místě, jako originální dřevěné předpažbí, tedy opírá se o závit šroubu na štelování úsťovky, v kostičce pod hlavní. Nehne se to ani o setinu milimetru, Patrik si prostě pohrál
 drží to červíkem přesně na tom místě, jako originální dřevěné předpažbí, tedy opírá se o závit šroubu na štelování úsťovky, v kostičce pod hlavní. Nehne se to ani o setinu milimetru, Patrik si prostě pohrál   utažením červíku se zabrání pohybu dopředu/dozadu a částečně pootočení kolem osy hlavně, tomu je ale především zamezeno na setiny milimetru přesným přesahem stran předbažbí přes závěr a lučík. I bez utáhnutí červíku se předpažbí po nasazení ani nehne, nechci se chválit, ale je to vymakaný systém
 utažením červíku se zabrání pohybu dopředu/dozadu a částečně pootočení kolem osy hlavně, tomu je ale především zamezeno na setiny milimetru přesným přesahem stran předbažbí přes závěr a lučík. I bez utáhnutí červíku se předpažbí po nasazení ani nehne, nechci se chválit, ale je to vymakaný systém