V rámci zákona je to do 180m/s. A to si myslím, že jestli to dává těch 160m/s v základu, tak těch dvacet metrů navíc by šlo snadno. Té vzduchovce by to slušelo.
To by bylo aby to nebylo.

Moderátoři:GunShop.cz, Moderátoři

Ježiš marjá néé, obrázek té pažby jsem našel na netu, kdybych todle dokázal tak si pískám, ale napodobit to můžu zkusit, za to dám prdlačku
 Ježiš marjá néé, obrázek té pažby jsem našel na netu, kdybych todle dokázal tak si pískám, ale napodobit to můžu zkusit, za to dám prdlačku   

asi prve QB 78 .177 na slovensku, hned som tam dal (kubajzzovu deltu) no nema to chybu, teraz budem musiet pouvazovat nad tov redukciov na plnenie u nas su ti bombicky dost drahe 25-30 sk, no ked to so mna opadne dam sem foto, ozaj zda sa mi ze uzaver pri zatvarani ide dost tazko ma to tak bit? lebo v nedelu som strielal z TAU 200 a tam to islo lahucko tak teraz neviem .
  asi prve QB 78 .177 na slovensku, hned som tam dal (kubajzzovu deltu) no nema to chybu, teraz budem musiet pouvazovat nad tov redukciov na plnenie u nas su ti bombicky dost drahe 25-30 sk, no ked to so mna opadne dam sem foto, ozaj zda sa mi ze uzaver pri zatvarani ide dost tazko ma to tak bit? lebo v nedelu som strielal z TAU 200 a tam to islo lahucko tak teraz neviem . 

Treti , vlastnim ju od vianoc od JGS ! /KE/tomcat píše:no asi ta sklamem ale uz tu ktosi spominal ze si tu QB78 kupil v Gunshope a nehal na Slovensko poslat, cize si myslim druhy ...
veru , keby tie stretnutia vzduchovkarov neboli tak daleko, keby boli niekde blizsie, aspom na Morave, ani ja nevaham sa zucastnit
Musis sundat i hlaven, pod komorou je ukryt sroub drzici to po kupe. Bacha! Jak budes pretahovat dva o-krouzky tesnici hlaven pres tu diru po cerviku, delej to pomalu! Jinak si o ten ostry okraj zavitu smiknes kousek o-krouzku a uz to pak spatne tesni. Ja si proste pomohl tycinkou a tlacil krouzek zpet jakoby do drazky v hlavni, a tak sem pres okraj presel v pohode. Pro zpetnou montaz plati to stejne. NakAdlazka píše:Mohl by mi někdo popsat, jak llze rozdělat tuto pušku? Spoušťový mechanismus oddělán, zadní zátky též, nabíjecí páka též, spona hlavně - zásobník plynu odsunuta a stále to někde drží, Nechci něco pokazit, protože chci podložit bicí pružinu, aby vyfoukl zbytek plynu při malém ztlaku v zásobníku. Dík -AD-