splatkovy prodej
Moderátoři:GunShop.cz, Moderátoři
- vendous
- Kontaktovat uživatele:
No jak se to vezme. V dnešní době je dítě takovej luxus že by se mohlo stát že na ty hračky nezbudou korunky. Najednou přijdou o jeden příjem což ta srandovní mateřská určitě nenahradí, no a náklady na rodinu vzrostou.
		Venca a Zuzka  (Zuzule   )
 )
			 )
 )Re: splatkovy prodej
Tak potom už jedině prodat manželku ( přítelkyni ) na splátky arabúm: miláčku letos bude dovolená v Maroku.  

CZ200 .177 , SPA M16 .25 , Hatsan Invader auto .25
DU-10 Condor, HDR 50 , Chiappa SAA , rev.Rex L 4", Alfa 441,Slavia 631
Walther Sportmodell,H.S.model 21F, Buck Trail Flint 48
prak s gumou č.6
prak s gumou č.6
Re: splatkovy prodej
ještě že to Ty naše polovičky nečtou, to byl mazec  

No, budete sa chechtať, ale v Alžírsku kolegovi za frajerku ponúkali osem tiav.
Umarex CPSport .177
Crosman 2250XT AirSource .22, Nikko Stirling 3-9x40 AO Mountmaster
Picasso 1,6 HDi - ex, momentálne corolla 1,6 Valvematic
:-)
			Crosman 2250XT AirSource .22, Nikko Stirling 3-9x40 AO Mountmaster
Picasso 1,6 HDi - ex, momentálne corolla 1,6 Valvematic
:-)
Nebudem, takovejch případů je víc, nejen z Alžíru. 

CZ200 .177 , SPA M16 .25 , Hatsan Invader auto .25
prak s gumou č.6
prak s gumou č.6
Já doma víceméně oznamuju, ale kamufluju to jako že se ptám.
Ona ví, že jednak mám dostatek sebekontroly a druhak, že si moje koníčky naštěstí můžu dovolit.
Ona ví, že jednak mám dostatek sebekontroly a druhak, že si moje koníčky naštěstí můžu dovolit.

http://www.fieldtarget.cz/ - Vše o zbraních, střelbě, srazech a HFT závodech.
Trošku oživím téma.
http://www.strelecky-portal.cz/e-shop/d ... hovky.html
			http://www.strelecky-portal.cz/e-shop/d ... hovky.html
- 
				Motobassak
- Kontaktovat uživatele:
Tak jak to tu tak čtu tak jsem rád co mám doma za poklad. Prostě koupím a doma jen oznámím že sem zhřešil a je to. Ona se usměje dá mi pusu ( a v duchu je ráda že mám koníčka a ne nějakou bokovku ). 
To by si některé ženské měly uvědomit, že chlap potřebuje nějakou aktivitu a koníčka na odreagování.
To by si některé ženské měly uvědomit, že chlap potřebuje nějakou aktivitu a koníčka na odreagování.
Boží mlýny melou pomalu,ale jistě. Aneb na každou svini už se vaří voda.
Nejlepší je mít bokovku i vzduchovku. 

....nejhorsi je kdyz ti do toho nikdo nekeca, mas penize a  nevis co za ne.....  

Daystate Grand Prix - Nikko Stirling Diamond 10-50x60 MD + Bushnell 3200 10x40
KalibrGun Cricket .22 - Delta Titanium 6-24x42
http://www.youtube.com/watch?v=8-ejyHzz3XE
			KalibrGun Cricket .22 - Delta Titanium 6-24x42
http://www.youtube.com/watch?v=8-ejyHzz3XE
- 
				Motobassak
- Kontaktovat uživatele:
to RZ : Tak na bokovky já nejsem, neumím lhát, tak by to na mě hned poznala a navíc nemám tu potřebu lézt někam jinam. Prostě mi ta moje dostačuje ve všech ohledech. A nechtěl bych o ní přijít, takových je kurevsky málo.
Boží mlýny melou pomalu,ale jistě. Aneb na každou svini už se vaří voda.
			- HonzaH83
- Kontaktovat uživatele:
No ty děti, to je boj. Začal jsem s větrovkama krátce před tím, než zadělali na prcka   2x jsme se Zuzu byli v Břežanech a pak všechno padlo. Větrovici sice mám, jsem na mateřský, ale střílím max. z balkonu, nebo na zahrádce. Navíc z plzeňska dojet na nějakej sraz, to je teď luxus který si nemůžu dovolit
  2x jsme se Zuzu byli v Břežanech a pak všechno padlo. Větrovici sice mám, jsem na mateřský, ale střílím max. z balkonu, nebo na zahrádce. Navíc z plzeňska dojet na nějakej sraz, to je teď luxus který si nemůžu dovolit  Na druhou stranu, taky jsem hodně utrácel za koníčky : modelařina, vzduchovky, kite...  Žena je zděšená, ale je zase ráda že jsem jak malé dětsko a že neznám hospodu, cigára a chlast. Prostě ty smutné psí oči většinou zaberou
 Na druhou stranu, taky jsem hodně utrácel za koníčky : modelařina, vzduchovky, kite...  Žena je zděšená, ale je zase ráda že jsem jak malé dětsko a že neznám hospodu, cigára a chlast. Prostě ty smutné psí oči většinou zaberou   Už aby prcek udržel kvér, pak budem jezdit na srazy
  Už aby prcek udržel kvér, pak budem jezdit na srazy   

2x jsme se Zuzu byli v Břežanech a pak všechno padlo. Větrovici sice mám, jsem na mateřský, ale střílím max. z balkonu, nebo na zahrádce. Navíc z plzeňska dojet na nějakej sraz, to je teď luxus který si nemůžu dovolit
  2x jsme se Zuzu byli v Břežanech a pak všechno padlo. Větrovici sice mám, jsem na mateřský, ale střílím max. z balkonu, nebo na zahrádce. Navíc z plzeňska dojet na nějakej sraz, to je teď luxus který si nemůžu dovolit  Na druhou stranu, taky jsem hodně utrácel za koníčky : modelařina, vzduchovky, kite...  Žena je zděšená, ale je zase ráda že jsem jak malé dětsko a že neznám hospodu, cigára a chlast. Prostě ty smutné psí oči většinou zaberou
 Na druhou stranu, taky jsem hodně utrácel za koníčky : modelařina, vzduchovky, kite...  Žena je zděšená, ale je zase ráda že jsem jak malé dětsko a že neznám hospodu, cigára a chlast. Prostě ty smutné psí oči většinou zaberou   Už aby prcek udržel kvér, pak budem jezdit na srazy
  Už aby prcek udržel kvér, pak budem jezdit na srazy   

- 
				Motobassak
- Kontaktovat uživatele:
JJ na to se taky těším až malý udrží vzdůšu, zatím mu musím i Tex-ku přidržovat  To jsou pak nejlepší vzpomínky na dětství, jak sme blbli s mojim tátou (stříleli, kutili atd. atd.).
  To jsou pak nejlepší vzpomínky na dětství, jak sme blbli s mojim tátou (stříleli, kutili atd. atd.).
 To jsou pak nejlepší vzpomínky na dětství, jak sme blbli s mojim tátou (stříleli, kutili atd. atd.).
  To jsou pak nejlepší vzpomínky na dětství, jak sme blbli s mojim tátou (stříleli, kutili atd. atd.).Boží mlýny melou pomalu,ale jistě. Aneb na každou svini už se vaří voda.
Tiez mam doma Super zenu, chcel som ist do cz200 a ukazal som jej hw100 ze je to moj vrchol ale staci cz200-vka a ona ze lepsie kvalitnejsie a bez starosti. Nemusela dvakrat hovorit......a je doma...  

nieco k veci: http://www.tromf.sk/clanky/553981

nieco k veci: http://www.tromf.sk/clanky/553981
SPA CP1-M 4,5mm 
Slavia 618
Slavia 630
Slavia 634 + NS Mountmaster 6x40AO (Delta entry IR 6x32AO)
HW100S Bullpup + HAWKE SID.TAC.30IR 8.5-25x42
			Slavia 618
Slavia 630
Slavia 634 + NS Mountmaster 6x40AO (Delta entry IR 6x32AO)
HW100S Bullpup + HAWKE SID.TAC.30IR 8.5-25x42