http://talks.guns.ru/forummessage/24/83773-0.html , tak je to dobrá "hračka".

Moderátoři:GunShop.cz, Moderátoři

AhojJokoha píše:Ahoj,
trochu oživím toto starší téma. Koupil jsem tuto "hračku". V podstatě jsem si splnil malý sen z mládí. Kdysi jsem ji chtěl, ale pak je přestaly vozit a byla nesehnatelná. Musím říct, že mě celkem překvapila výkonem i přesností. Nečekal jsem to. Níže přiložím nějaké foto + několik terčů s nástřely. Střílel jsem doma ve sklepě na vzdálenost 10m ve stoje s oporou.

I ten "puškohledek" tam pěkně sedne. Já zatím čekám na kvalitní ,22 střelivo, protože boxerama s z toho do terče moc střílet nedá
 I ten "puškohledek" tam pěkně sedne. Já zatím čekám na kvalitní ,22 střelivo, protože boxerama s z toho do terče moc střílet nedá  Jak holt poznáš kvalitní střelivo tak nejde jinak
 Jak holt poznáš kvalitní střelivo tak nejde jinak  Tak vidím podle nástřelů jseš spokojenej
  Tak vidím podle nástřelů jseš spokojenej  Jo po té návštěvě Ostravy jsem lehl se zánětem průdušek tak že jsem si ještě pořádně nezastřílel
  Jo po té návštěvě Ostravy jsem lehl se zánětem průdušek tak že jsem si ještě pořádně nezastřílel  

.  Na deset pumpnutí průměr 14,7 J (JSB Exact 4,51). Chtěl jsem ještě změřit E při menším počtu pumpnutí, ale došly baterky v chronu, takže někdy příště. Každopádně, i 5 pumpnutí je celkem šleha a do obejváku pořád ještě moc.  Přesnost slušná, za ty prachy bych řekl, že překvapivě dobrá. Dost blbě je řešen nabíjecí prostor na diabolky. Jeden by potřeboval na ukazováku o dva klouby víc a k tomu ještě vratiprst
 .  Na deset pumpnutí průměr 14,7 J (JSB Exact 4,51). Chtěl jsem ještě změřit E při menším počtu pumpnutí, ale došly baterky v chronu, takže někdy příště. Každopádně, i 5 pumpnutí je celkem šleha a do obejváku pořád ještě moc.  Přesnost slušná, za ty prachy bych řekl, že překvapivě dobrá. Dost blbě je řešen nabíjecí prostor na diabolky. Jeden by potřeboval na ukazováku o dva klouby víc a k tomu ještě vratiprst  . Ocelové broky jsem nezkoušel a ani nebudu. Železo na železo ne-e. Mířidla nic moc, plechové hledí hnus. Protože jsem slepejš, potřeboval bych větší průsvit mezi mouchou a hledím, takže až přejde ostych, přijde ke slovu pilník ! Nicméně, +/- jsem tušil co kupuji a realita dokonce předčila mé očekávání.
. Ocelové broky jsem nezkoušel a ani nebudu. Železo na železo ne-e. Mířidla nic moc, plechové hledí hnus. Protože jsem slepejš, potřeboval bych větší průsvit mezi mouchou a hledím, takže až přejde ostych, přijde ke slovu pilník ! Nicméně, +/- jsem tušil co kupuji a realita dokonce předčila mé očekávání. A na to,že opravdu vypadá jak plastová hračka tak výkon i přesnost je velmi slušný-ná
 A na to,že opravdu vypadá jak plastová hračka tak výkon i přesnost je velmi slušný-ná  jbiker dík za ten dík opravdu ten dobrý pocit stojí za to
 jbiker dík za ten dík opravdu ten dobrý pocit stojí za to