Panzerschreck RPzB. 54/1
Moderátoři:GunShop.cz, Moderátoři
- 
				golfkiller
- Kontaktovat uživatele:
- 
				golfkiller
- Kontaktovat uživatele:
- 
				golfkiller
- Kontaktovat uživatele:
- 
				golfkiller
- Kontaktovat uživatele:
- 
				epetr2008
Zájezd se každopádně někoná   zítra tam vlezu a očíhnu jak to tam vypadá. Odhodlal jsem se a zkusím se dostat pod dekl a udělat alespoň fotku toho co je vespod.
 zítra tam vlezu a očíhnu jak to tam vypadá. Odhodlal jsem se a zkusím se dostat pod dekl a udělat alespoň fotku toho co je vespod.  A tak jako tak bych do toho šel s Golfem, a další bral leda kdyby Golfík řekl že to nezvládnem
 A tak jako tak bych do toho šel s Golfem, a další bral leda kdyby Golfík řekl že to nezvládnem   

Jinak je to trochu OT a omlouvám se za to nečekal jsem že moje poznámka vzbudí takovej zájem
 nečekal jsem že moje poznámka vzbudí takovej zájem   pokud budou fotky stát za to, hodím je sem
 pokud budou fotky stát za to, hodím je sem  
Doplněno:
Tak jsem tam byl, ale ještě furt tam je dost sněhu, takže jsem dekl nenašel ale pár fotek jsem udělal 

To jen tak pro info těch co se chtěli zůčastnit 

S Golfíkem to prozkoumáme a dáme vědět jestli jsme něco našli
				 zítra tam vlezu a očíhnu jak to tam vypadá. Odhodlal jsem se a zkusím se dostat pod dekl a udělat alespoň fotku toho co je vespod.
 zítra tam vlezu a očíhnu jak to tam vypadá. Odhodlal jsem se a zkusím se dostat pod dekl a udělat alespoň fotku toho co je vespod.  A tak jako tak bych do toho šel s Golfem, a další bral leda kdyby Golfík řekl že to nezvládnem
 A tak jako tak bych do toho šel s Golfem, a další bral leda kdyby Golfík řekl že to nezvládnem   
 Jinak je to trochu OT a omlouvám se za to
 nečekal jsem že moje poznámka vzbudí takovej zájem
 nečekal jsem že moje poznámka vzbudí takovej zájem   pokud budou fotky stát za to, hodím je sem
 pokud budou fotky stát za to, hodím je sem  
Doplněno:
Tak jsem tam byl, ale ještě furt tam je dost sněhu, takže jsem dekl nenašel ale pár fotek jsem udělal

To jen tak pro info těch co se chtěli zůčastnit

S Golfíkem to prozkoumáme a dáme vědět jestli jsme něco našli

Naposledy upravil(a) epetr2008 dne 05 led 2008 13:22, celkem upraveno 2 x.				
			To mi připomíná tu nablblou básničku, co jsem kdysi četl u nás na záchodcích:epetr2008 píše:...zítra tam vlezu a očíhnu jak to tam vypadá. Odhodlal jsem se a zkusím se dostat pod dekl a udělat alespoň fotku toho co je vespod....
Život tě omrzel?
Stal se ti peklem?
Strč hlavu do hajzlu,
a přikryj se deklem!
V tomhle případě by ta básnička mohla platit doslova, neboť pod příslušným deklem by fakt mohlo jít o život (a to dokonce i tehdy, kdyby to byla fakt jen ta žumpa). Tak hlavně bacha na hlavu, nerad bych se v novinách dočetl, že na Liberecku došlo k tragédii
 .
 .A jestli se shodneme na tom, že ta náborová akce
 je už hodně OT (což asi je
  je už hodně OT (což asi je  ), tak navrhuju založit extra vlákno a poprosit někoho z administrátorů, ať tam ty OT příspěvky přesune.
 ), tak navrhuju založit extra vlákno a poprosit někoho z administrátorů, ať tam ty OT příspěvky přesune.Žádná zbraň není přesnější, než jí dovolí střelec.
			- 
				vlčák