Fórum o zbraních a střelivu
	Moderátoři:GunShop.cz, Moderátoři

- 
								 sportovec

Příspěvek
									od sportovec » 17 dub 2009 21:47

O ruku bys přišel  

. Když tam vejdeš, a koukáš do tmy, tak vlevo je padesátka a vpravo ta stovka nebo kolik to je metrů. / ani jsem tam nešel, měl jsem pocit, že v lepším případě si o něco urazím hlavu a v horší verzi, že už se z té katakomby nevrátím vůbec 

. Pro mne je důležité v jakém prostředí střílím. Kdyby byly jenom kryté střelnice, tak palné zbraně jdou kolem mne. Chodím pouze na Magnum ale je asi možné, že se někomu může líbit Kapslovna a podobné úzkostné divočiny.

- 
				mot			

Příspěvek
									od mot » 18 dub 2009 14:07

sportovec:       Neříkám,že kapslovna je něco extra ale rozhodně bych nepoužíval slova jako "zavřel", "zrušil",zakázal" a tak podobně. Rozhodně je lepší blbá střelnice než žádná.  Uvědom si kolik "pacifistů" si mne ruce a začíná "přemýšlet".  Kór když se takový názor dozví z pera(né péra) 

elitního střelce MaO

- 
								 sportovec

Příspěvek
									od sportovec » 18 dub 2009 14:47

No jo ale je to muj nazor a s tim nic neudalam. Ovsem je pravdou, ze o existenci toho ci onoho se postara neviditelna ruka trhu 

. 
Zaujala mne zminka o strelnici v Kvetnici. Muzete nekdo dat blizsi popis a kontakt ?. Dik.

- 
				mot			

Příspěvek
									od mot » 18 dub 2009 15:12

Projedeš Újezd n/l  směr Úvaly a za nim vpravo. Je to ale jen 25m. Pro dlouhou k ničemu. To bych se spíš jel s Tebou podívat na Mělník. Tam jsi říkal,že ja to dobrý. Ale pardon jsme ve "Střelnice v Praze"

- 
				Bonanza			

Příspěvek
									od Bonanza » 18 dub 2009 18:01

To Silencer: jak píši 28.03: Střel.  revue č. 4, str.30: Komplex tunelových střelnic Rajská zahrada sestává ze 2 protilehlých tunelů umístěných pod tubusem metra, které je vedeno nad zemí. Kromě snadné dostupnosti MHD má výhodnou polohu i z hlediska dopravy autem a přímo proti vchodu je velké parkoviště. (konec citace ze SR).

- 
								 Kubis

Příspěvek
									od Kubis » 08 črc 2010 15:00

Nevíte někdo jestli funguje střelnice Třebotov?
Chystal jsem se tam delší dobu na broky a rád bych zjistil jak tam mají otevřeno, ale www stránky s kontaktem mají pár měsíců zrušené.

Kubis

- 
								 rmp

Příspěvek
									od rmp » 09 črc 2010 10:32

Chtěl jsem tu něco říci na kritiku Kapslovny, ale raději pomlčím. Mně ta střelnice vyhovuje, a bezpečná je do té míry, do jaké se tam setkáte s blbcem "takystřelcem" - což je ale platí i pro ostatní střelnice.
 Komu se tam nelíbí, chodit tam nemusí, a může si ve svých dnech za pocit sucha a bezpečí připlatit třeba na té Rajské zahradě. Ale volání po zákazu střelnice, tak to je na střeleckém serveru opravdu překvapivé :o)

- 
				Bonanza			

Příspěvek
									od Bonanza » 11 črc 2010 19:59

Kubis: na Třebotov se zeptej na: www. Střelecké Fórum.cz. Silencer: Avim to vyhrává, co se týče dostupnosti, ceny, i kluků za pulty. Rovněž je dobrá tunelová střelnice na Spořilově pod nádražím, akorát je menší, 3 stavy, ale Jarda je výborný kluk.

- 
								 Kubis

Příspěvek
									od Kubis » 12 črc 2010 16:32

Díky, vyzkouším.
Kubis

- 
				Bonanza			

Příspěvek
									od Bonanza » 12 črc 2010 21:41

Kubis: telefon na Spořilov nemám, objednává to vždy kamarád, ale zkus si vygooglit: U Lovčího Huberta Kladno, tak se jmenuje firma, která střelnici provozuje.

- 
								 dracekvo

Příspěvek
									od dracekvo » 31 led 2011 13:17

Mohl by mi někdo hodit značku na mapu, kde u AVIMu zaparkovat? Placený/neplacený, to je jedno.
V centru už jsem nebyl pomalu 3 roky a teď se všude namalovali ty modré pruhy. Tak abych tam nejezdil půl hodiny, než zaparkuju. Díky

- 
				DrobasMirek			

Příspěvek
									od DrobasMirek » 31 led 2011 14:02

tušim, že nejlíp zaparkuješ na parkovišti pod mostem hned u florence.. myslim, že chtěji 50 za hodinu, ale je fakt, že už sem tam dlouho neparkoval, mohlo se změnit lecos. Jinak AVIM je fajn, jenom mě sr*alo jak furt hamtám ve všude přítomných nábojnicích. Rošty pod nohama toho moc asi neposbíraly 

- 
								 dracekvo

Příspěvek
									od dracekvo » 31 led 2011 14:16

Jo, už to vidím. ono je schované pod tím mostem