HATSAN AT44 PCP
Moderátoři:GunShop.cz, Moderátoři
tak sem si koupil na hatsana kompenzátor hluku a po prvním výstřelu se mi rozpadnul stalo se to někomu.
		Re: HATSAN AT44 PCP
a rozpadlo se ti co flinta nebo kompenzátor   

Walther LG 300 Alutec,Burris Timberline
Hatsan je drzak ten se nerozpadne ten tlumic se jaksi rozpadl ale us sem udelal novej vnitrek takze v pohode.
			- mtarnovsky
Ahojte , tak sa hrdo hlasim k hatsanu AT44-10w .Hlavne dakujem PEPANOVY k normalnym komentarom, velmi mi pomohol. A dalej diky Andrej B za danie do obrazu ohaldom PCP.
Mam ho v 5,5 ale vobec nelutujem, je to pecka. na 60m dava take veci co sa mi ani nesnivalo,
Mam ho v 5,5 ale vobec nelutujem, je to pecka. na 60m dava take veci co sa mi ani nesnivalo,
Nemáte oprávnění prohlížet přiložené soubory.
Hatsan AT44-10w 5,5 + Leupold 4-24x50e+pumpa
Crosman1377-40cm hlaven,flat top,prerobena spust,pretesneny transfer,ocel.zaver,4-9x40,pazba
Slavia 620
			Crosman1377-40cm hlaven,flat top,prerobena spust,pretesneny transfer,ocel.zaver,4-9x40,pazba
Slavia 620
- mtarnovsky
12metrov , desat ran len tak skusobne.... dalo by sa aj lepsie..
Nemáte oprávnění prohlížet přiložené soubory.
Slavia 620
Slavia 620
tak gratuluju hatsan je super ja ho mam dva měsíce vystříleno 1500 DIABOLEK a žádnej problém a když mu přidáš pár joulu navíc tak je to ještě lepší.Tak at slouží.
			- mtarnovsky
Diky moc . Je to paradna flinta a to som strielal aj z HW100. AT teda slouzi nam vsem , ---mam tam inu biciu ihlu. 

Slavia 620
Slavia 620
Pokial je to vydarene PCP, tak s lepsim puskohladom moze dobry strelec nasatrielat prekvapive vysledky. Prekvapive hlavne pre tych, co nikdy v zivote nemali AT44.mtarnovsky píše:... Mam ho v 5,5 ale vobec nelutujem, je to pecka. na 60m dava take veci co sa mi ani nesnivalo,

Tak nech Ti robi radost.
na zaciatku bola Slavia 630, 4,5mm ...
			- mtarnovsky
Dakujem. som nadseny .Pumpovanie je sice makacka, ale neni to ziadna tragedia. na 15m by to slo jednou dierou keby som nebol dreveny. Je to neskutocne presne a silne.
Slavia 620
Slavia 620
Daj iný puškohľad, 3-9x je imho na pcp málo  

Potom s kľudom das aj vzdialenejšie terče.
Som par dni dozadu sejmul straku v stoji s oporou na cca 60m 

Jsb exact heavy, jedna rana nie je problem teda aj na viac metrov.
 nie je problem teda aj na viac metrov.
Ps ked ti dobre strieľa nehrab sa v nej, neupravuj a užívaj si.

Potom s kľudom das aj vzdialenejšie terče.
Som par dni dozadu sejmul straku v stoji s oporou na cca 60m

Jsb exact heavy, jedna rana
 nie je problem teda aj na viac metrov.
 nie je problem teda aj na viac metrov.Ps ked ti dobre strieľa nehrab sa v nej, neupravuj a užívaj si.
- 
				strelec3751
Objevil se mi na AT 44 problém. Po napuštění karuše mi uniká vzduch zpět quickfilem. Tou napouštěcí dírkou. Netuší někdo jak to spravit?
pravděpodobně tam bude bordel rozebrat a vycistit tim bych zacal pri tom tlaku co tam je staci fakt malo pak bych to resil dal dle vysledku
od ted prosim osloveni kníže pekel :-)
...kdyz jednou pohar pretece....aneb kdyz nemusim tak nechci
...tak to jsem ja ... https://www.youtube.com/watch?v=CZdiGRlRerw
			...kdyz jednou pohar pretece....aneb kdyz nemusim tak nechci
...tak to jsem ja ... https://www.youtube.com/watch?v=CZdiGRlRerw
Stalo se mo to samé ,když jsem kartuši kvůli kamarádovi rozebral.Nepomohlo ani další doplnění vzduchu.Ventilek správně nesedl.
Už jsem kamaráda začal proklínat,ale pomohlo poklepat kartuší o koberec na zemi a bylo spraveno.
			Už jsem kamaráda začal proklínat,ale pomohlo poklepat kartuší o koberec na zemi a bylo spraveno.
tady je můj Hatsan,zatím s vysokou montáží(až moc  ),překáží hledí buď ho sundám a nebo na Aliexpresu vyberu jinou a dám jí tam  ať je to nejblíž k ose!
 ),překáží hledí buď ho sundám a nebo na Aliexpresu vyberu jinou a dám jí tam  ať je to nejblíž k ose!
http://krouzik.rajce.idnes.cz/
Edit:hledí jsem teď sundal a vypadá to líp drželo to jen jedním šroubem,čekal jsem nějakou atypickou specialitu(přece jen Turci)a ono ne
 drželo to jen jedním šroubem,čekal jsem nějakou atypickou specialitu(přece jen Turci)a ono ne
takže žádnou jinou montáž nebo zvýšení kupovat nebudu
 ),překáží hledí buď ho sundám a nebo na Aliexpresu vyberu jinou a dám jí tam  ať je to nejblíž k ose!
 ),překáží hledí buď ho sundám a nebo na Aliexpresu vyberu jinou a dám jí tam  ať je to nejblíž k ose!http://krouzik.rajce.idnes.cz/
Edit:hledí jsem teď sundal a vypadá to líp
 drželo to jen jedním šroubem,čekal jsem nějakou atypickou specialitu(přece jen Turci)a ono ne
 drželo to jen jedním šroubem,čekal jsem nějakou atypickou specialitu(přece jen Turci)a ono netakže žádnou jinou montáž nebo zvýšení kupovat nebudu

Hatsan Bullboss,PCP, 5,5 +10-40x50 EG
Zoraki HP-01 ultra cal.4,5mm+5,5mm+moderátor +kolimátor
CZ 803-4,5mm
Zoraki 925 full auto 9mm
Umarex Morph-4,5mm
SPA-CP1-5,5mm
Walther P 22
SPA PP700 S-A 4,5mm
Teleskopický obušek ESP
Niemals kapitulieren!
			Zoraki HP-01 ultra cal.4,5mm+5,5mm+moderátor +kolimátor
CZ 803-4,5mm
Zoraki 925 full auto 9mm
Umarex Morph-4,5mm
SPA-CP1-5,5mm
Walther P 22
SPA PP700 S-A 4,5mm
Teleskopický obušek ESP
Niemals kapitulieren!
krouzik píše:pevný sundávat nechci jde to blbě,a pokud by se to povedlo obávám se,že by tam už nešly vrátit....
malinko si odporuješ, ne?krouzik píše:hledí jsem teď sundal a vypadá to lípdrželo to jen jedním šroubem,čekal jsem nějakou atypickou specialitu(přece jen Turci)a ono ne

a nebo to první byl jen takový chytrý výkřik do tmy, aniž bys ty mířidla kdy předtím viděl, co?

dycky STEYR