Den byl dlouhy, pocasi nic moc, po par hodinach uz mrzly prsty ale caje bylo dost a tak jsme zvladli otestovat nekolik druhu streliva a prostrilet spoustu tercu a tady je vysledek:)
Prosim berte to s rezervou - preci jen se zatim s Anicakem seznamujeme:) a navic jeste stale hledam tu idealni serii

Samozrejme ze ten vysledek dole je poskladany ze 3 BR tercu a ten ctverecek je z nejakeho pokusneho terce na nejlepsi soustrel... ale myslim ze se to povedlo a zbytek co tu neni byl jen o malinko horsi

Dostal jsem i pochvalu od pana Sidewindera ze i takovy jatro jako ja dokaze udelat s dobrym strelivem divy:) Akorat nevim proc pak nejak divne zbledl kdyz videl tu 8 - 9 grupu

. Ne, je to pěkný. Tahle flinta umí /1907R / a když se i s ní správně pracuje, dokáže divy
 . Ne, je to pěkný. Tahle flinta umí /1907R / a když se i s ní správně pracuje, dokáže divy  

tu schoval pro mou 456stku
  tu schoval pro mou 456stku  

Nakonec díky všem za rady! Zjistil jsem, že spoustu věcí si člověk může udělat sám, pokud mu někdo dobře poradí a zasvětí ho do problematiky. Minimálně neudělá tolik chyb, jako kdyby do toho šel stylem hurá akce.
 Nakonec díky všem za rady! Zjistil jsem, že spoustu věcí si člověk může udělat sám, pokud mu někdo dobře poradí a zasvětí ho do problematiky. Minimálně neudělá tolik chyb, jako kdyby do toho šel stylem hurá akce.