Weihrauch HW97k (HW77)
Moderátoři:GunShop.cz, Moderátoři
Ďakujem vám páni.
		Re: Weihrauch HW97k
Vážení a milí, oznamuji smutnou pro mě událost, s HW97KT se budu asi muset rozloučit. Ten zásah do rodinného rozpočtu byl značný a v dobré víře v mého prodejce, který mi před nákupem slíbil, že mi nevyžádanou vzduchovku Gamo CFX Royal cal.4,5mm vezme protiůčtem nazpět, slib nedodržel. Přezto, že je fungl nová a byla v ceně 6500,-Kč, tak mi asi těžko kdo tuto cenu dá. Pro klid v domě uvažuji proto o prodeji HW, i když mi to trhá srdce. Samotné HW 97KT je za 12000,-Kč s veškerou dokumentací. Ostatní dle dohody. Dnes mám náladu prodat vše, pokud nevyřeším za 10 dnů finance jinak. Tak mě zatím prosím berte s rezervou, loučil bych se s HW opravdu nerad. Zdravím všechny vespolek!
Nemáte oprávnění prohlížet přiložené soubory.
Původní má objednávka na prodejce byla Gamo CFR Whisper - Royal 4,5mm, dodal mi však ale Gamo CFX Royal 4,5mm s možností vyzkoušení a případně vrácení. Ale jak vydáte jednou peníze, vše může být jak vidno úplně jinak. Ta neférovost některých prodejců trvá a těžko odolávat. Tak si vezmete alespoň varování, že svět klame. Srovnání s COLOSUS.cz je pouze ilustrativní.
http://www.colosus.cz/vzduchovka-gamo-c ... cal-4-5mm/
http://www.colosus.cz/vzduchovka-gamo-c ... cal-4-5mm/
Jokr12 musíš vydržať , vzdať sa takej krásky by bola naozaj škoda.
No vypadá to, ze vazne budu muset objednat z Německa  

Trefil jsem zrovna období zdražování a po prepoctech mi vyšla cena u nás vždycky +- stejna jako v Německu. Ale to bylo způsobeno tím, ze Němci uz měli nové ceny a u nás na to jeste nestačili zareagovat.
Obepsal jsem snad všechny e-shopy, které nabízely weihrauch vzduchovky, ale 95% z nich ji nemelo skladem a nebo na dotaz na dostupnost odpověděli do 2 týdnu a ještě nebyli schopni garantovat cenu za kterou ji nabízeli.
Bud jsem měl proste smůlu na nedostatkové zboží, nebo se zase ukázala kvalita prodejců a správa e-shopů.
Pokud by měl někdo info o nejakem obchodě v Moravskoslezském kraji kde ji maji skladem, budu rad za info 

W.

Trefil jsem zrovna období zdražování a po prepoctech mi vyšla cena u nás vždycky +- stejna jako v Německu. Ale to bylo způsobeno tím, ze Němci uz měli nové ceny a u nás na to jeste nestačili zareagovat.
Obepsal jsem snad všechny e-shopy, které nabízely weihrauch vzduchovky, ale 95% z nich ji nemelo skladem a nebo na dotaz na dostupnost odpověděli do 2 týdnu a ještě nebyli schopni garantovat cenu za kterou ji nabízeli.
Bud jsem měl proste smůlu na nedostatkové zboží, nebo se zase ukázala kvalita prodejců a správa e-shopů.
Pokud by měl někdo info o nejakem obchodě v Moravskoslezském kraji kde ji maji skladem, budu rad za info

W.
Cucel si tuna? Ja tam kupoval hw77 a 97 tam taky meli. Z Trinca to nemas tak daleko.
http://www.zbrane-vzduchovky.cz/vzducho ... weihrauch/
http://www.zbrane-vzduchovky.cz/?clanek=kontakty
http://www.zbrane-vzduchovky.cz/vzducho ... weihrauch/
http://www.zbrane-vzduchovky.cz/?clanek=kontakty
177. Weihrauch Hw77 + Optisan Cobra 3-9x42AO
177. Hatsan Striker1000s VortexPiston
Ty jo, teraz kukam na ty ceny  Ja tam kupoval hw77 special edition v zelenem laminu asi 2 mesice zpatky a byla za 11700. Obycejne Hw97k bylo za nejakych 9700. No rikaly mi at si pohnu s koupi jinak bude drazsi......
  Ja tam kupoval hw77 special edition v zelenem laminu asi 2 mesice zpatky a byla za 11700. Obycejne Hw97k bylo za nejakych 9700. No rikaly mi at si pohnu s koupi jinak bude drazsi......
 Ja tam kupoval hw77 special edition v zelenem laminu asi 2 mesice zpatky a byla za 11700. Obycejne Hw97k bylo za nejakych 9700. No rikaly mi at si pohnu s koupi jinak bude drazsi......
  Ja tam kupoval hw77 special edition v zelenem laminu asi 2 mesice zpatky a byla za 11700. Obycejne Hw97k bylo za nejakych 9700. No rikaly mi at si pohnu s koupi jinak bude drazsi......Nemáte oprávnění prohlížet přiložené soubory.
Jokr12 doufám, že jsi nebyl takový blázen a HW neprodal. Dnes jsem ji poprvé po zimní přestávce vytáhnul a poslál pár ran do terče. Zážitek k nezaplacení a přesnost jak na podzim. Prostě jednou dírou. Takovou zbraň neprodávat. Navíc, podívej na vlákno co se děje v unii. Zákon o registraci zbraní, i vzduchovek. Možná za chvíli si žádnou už nekoupíme nikdo. Než ji prodáš běž ji provětrat a nedáš ji z ruky.
HW100T Carbine 4,5 - Optisan Viper 4-16x50IR
			Slavia 631 4,5
CZ 200S HUNTER 5.5 - BULLET 4-16X50AOE
HW97 KT 4,5 - Optisan Viper 10x44
HW100T Carbine 4,5 - Optisan Viper 4-16x50IR

Přesně tak, první možnost byla s634, pak jsem to promyslel a chtěl koupit něco lepšího.. Ale zase jsem se chtěl vyhnout "profi" třídě.DaveCZ-FM píše:Ty jo, teraz kukam na ty cenyJa tam kupoval hw77 special edition v zelenem laminu asi 2 mesice zpatky a byla za 11700. Obycejne Hw97k bylo za nejakych 9700. No rikaly mi at si pohnu s koupi jinak bude drazsi......
Takhle byla za přijatelnou cenu, ale to jsem propásl

Jeste mám jednu otevřenou možnost a pokud dostanu dobrou cenu, tak do toho půjdu.
Pokud ne, tak začnu vybírat nějakou vetrovku..
W.
crypton a Paly 750, zdravím a díky za spoluúčast. HW KT zatím neprodávám, ale také mám nyní málo času na hraní s tou krasavicí. Dnes jsem narazil na jednoho prodejce, který nabízí dodaní až do domu naprosto bez problému. Nabídka je velice široká a možná zaujme ledas-koho z ostatních zájemců. Podrobnosti si každý vysonduje jistě sám, tak nebudu se rozplývat podrobnostmi, ale pokochání tím sortimentem nadchne. Zdravím vespolek a "dobrou mušku"!
http://www.rojal.si/en/shop/gamo-dynamax-5-5.html
obrázek pro ilustraci: http://www.rojal.si/en/shop/airguns/air ... d-4-5.html 186,75€ - Nitro-Píst, tichý provoz, výkonná a nemá téměř zpětný ráz. Call, 4,5 a 5,5mm
/omlouvám se za odbočení vlákna/
http://www.rojal.si/en/shop/gamo-dynamax-5-5.html
obrázek pro ilustraci: http://www.rojal.si/en/shop/airguns/air ... d-4-5.html 186,75€ - Nitro-Píst, tichý provoz, výkonná a nemá téměř zpětný ráz. Call, 4,5 a 5,5mm
/omlouvám se za odbočení vlákna/
				Naposledy upravil(a) Jokr12 dne 31 bře 2014 20:53, celkem upraveno 3 x.				
Podle vzhledu na tom odkazu tak gamo okopírovalo Bsa způsob nabíjení je úplně stejnej jen aby byla i kvalita  CHtěl jsem koupit HW 97k teď mě ale zarazila ta cena.
  CHtěl jsem koupit HW 97k teď mě ale zarazila ta cena.
			 CHtěl jsem koupit HW 97k teď mě ale zarazila ta cena.
  CHtěl jsem koupit HW 97k teď mě ale zarazila ta cena.Re: Weihrauch HW97k
Tak a prvni zavada je na svete  Po necelych 2 mesicich a asi 3500 vystrelich se vychodil otvor a nyt drzici raminko natahovaci paky. Ten nyt uz je tak zbrouseny ze kazdou chvili cekam, ze  uleti a natahovaci paka me majzne po prstech. Neska jsem volal panu Dengovi do Zbrane vzduchovky, rikal ze takovou reklamacku jeste nemel. A ktomu jeste se zacala zadrhovat spoust, mam ji nastavenou na fouknuti, ale posledni  tyden se zacala zadrhavat a nekdy mam co delat at ji vubec zmacknu, a pak zase par vystrelu na fouknuti a pak zase par ze bych potrebovakl sykovky. Zitra to tam povezu.
  Po necelych 2 mesicich a asi 3500 vystrelich se vychodil otvor a nyt drzici raminko natahovaci paky. Ten nyt uz je tak zbrouseny ze kazdou chvili cekam, ze  uleti a natahovaci paka me majzne po prstech. Neska jsem volal panu Dengovi do Zbrane vzduchovky, rikal ze takovou reklamacku jeste nemel. A ktomu jeste se zacala zadrhovat spoust, mam ji nastavenou na fouknuti, ale posledni  tyden se zacala zadrhavat a nekdy mam co delat at ji vubec zmacknu, a pak zase par vystrelu na fouknuti a pak zase par ze bych potrebovakl sykovky. Zitra to tam povezu. 
Akorat zacina byt pekne a teplo a ja budu kdovi jak dlouho bez flinty. 

Meli jste nekdo podobny problem stim nytem? nebo se spousti?
 Po necelych 2 mesicich a asi 3500 vystrelich se vychodil otvor a nyt drzici raminko natahovaci paky. Ten nyt uz je tak zbrouseny ze kazdou chvili cekam, ze  uleti a natahovaci paka me majzne po prstech. Neska jsem volal panu Dengovi do Zbrane vzduchovky, rikal ze takovou reklamacku jeste nemel. A ktomu jeste se zacala zadrhovat spoust, mam ji nastavenou na fouknuti, ale posledni  tyden se zacala zadrhavat a nekdy mam co delat at ji vubec zmacknu, a pak zase par vystrelu na fouknuti a pak zase par ze bych potrebovakl sykovky. Zitra to tam povezu.
  Po necelych 2 mesicich a asi 3500 vystrelich se vychodil otvor a nyt drzici raminko natahovaci paky. Ten nyt uz je tak zbrouseny ze kazdou chvili cekam, ze  uleti a natahovaci paka me majzne po prstech. Neska jsem volal panu Dengovi do Zbrane vzduchovky, rikal ze takovou reklamacku jeste nemel. A ktomu jeste se zacala zadrhovat spoust, mam ji nastavenou na fouknuti, ale posledni  tyden se zacala zadrhavat a nekdy mam co delat at ji vubec zmacknu, a pak zase par vystrelu na fouknuti a pak zase par ze bych potrebovakl sykovky. Zitra to tam povezu. Akorat zacina byt pekne a teplo a ja budu kdovi jak dlouho bez flinty.

Meli jste nekdo podobny problem stim nytem? nebo se spousti?
zdar Dave
s hw97k mam vystrileno asi desetktat tolik nez ty, ale u mne je vse jak nove. a spoust chodi take jak hodinky. ale ta vychrchlana dira - to bych klidne napsal Weihrauchovi......
s hw97k mam vystrileno asi desetktat tolik nez ty, ale u mne je vse jak nove. a spoust chodi take jak hodinky. ale ta vychrchlana dira - to bych klidne napsal Weihrauchovi......
HW35, HW40, HW45, HW70
HW97 K - Nikko Stirling Gold Crown Airking 4-12x42
HW100T Carbine - Hawke Sidewinder Tactical 8.5-25x42
			HW97 K - Nikko Stirling Gold Crown Airking 4-12x42
HW100T Carbine - Hawke Sidewinder Tactical 8.5-25x42