Co všichni máte proti mé kačence. Párkrát jsem zaslechl " svi.ě kačenka"
 nebo tak něco. Mám ji umlátit kladivem? Jinak ještě jednou dík všem za perfektní akci a společnost.
 nebo tak něco. Mám ji umlátit kladivem? Jinak ještě jednou dík všem za perfektní akci a společnost.Moderátoři:GunShop.cz, Moderátoři
 nebo tak něco. Mám ji umlátit kladivem? Jinak ještě jednou dík všem za perfektní akci a společnost.
 nebo tak něco. Mám ji umlátit kladivem? Jinak ještě jednou dík všem za perfektní akci a společnost.nech mi ji na .44 magnumžabák píše: Mám ji umlátit kladivem?

Jinak to je zákeřná potvůrka.
  Jinak to je zákeřná potvůrka.
 Jak to myslíš od spodní hrany? Ona je nějaká danná výška killzóny?
  Jak to myslíš od spodní hrany? Ona je nějaká danná výška killzóny? To byl vtip kdo ví ten ví
 To byl vtip kdo ví ten ví 

Celou dobu v autě i na srazu si někdo hrál na ,, najdi si mne´´ a to tak usilovně, že zaspal start nedělního HFT, viď Srambo.
  Celou dobu v autě i na srazu si někdo hrál na ,, najdi si mne´´ a to tak usilovně, že zaspal start nedělního HFT, viď Srambo.  To třetí místo Sramba, nebo hlad na cestě zpět mi zajistilo, že jsem se za volantem nenudil. PS: za jízdy nejezte párek v rohlíku, protože si můžete ušpinit rameno od hořčice. Opravdu to jde.
 To třetí místo Sramba, nebo hlad na cestě zpět mi zajistilo, že jsem se za volantem nenudil. PS: za jízdy nejezte párek v rohlíku, protože si můžete ušpinit rameno od hořčice. Opravdu to jde.   
  nadějného autora Zdendyxxl.
  nadějného autora Zdendyxxl.   

Taky jsem mu ji dal na kule hned při nedělním HFTJohn Steele píše:Ahoj.
Jezdím na srazy kolem komína. Jakmile Bedroš přidal fotky krajiny, dohodl jsem s ženou, že vyrazíme.
Cca po 200km jakmile jsme dosáhli cíle, všiml jsem si, že někdo vystupuje ze zadních dveří.Celou dobu v autě i na srazu si někdo hrál na ,, najdi si mne´´ a to tak usilovně, že zaspal start nedělního HFT, viď Srambo.
To třetí místo Sramba, nebo hlad na cestě zpět mi zajistilo, že jsem se za volantem nenudil. PS: za jízdy nejezte párek v rohlíku, protože si můžete ušpinit rameno od hořčice. Opravdu to jde.

Pokud to čas dovolí, hlásím se na další sraz. Tři hlášky mi utkvěli v paměti:
....dej mu ji na kule...
...já černou střílím celoročně...
...ty světlušky jsou moc krásné, ale jinak to jsou pěkně hnusný brouci....
Mějte se a díky,díky,díky.

No jasně, naposled v Bohumíně.Harryk píše:...
To Kubajz: si piš, že byl srandy kopec. Smál jsi se někdy nahlas při míření na kilzonu?

Ja si naopak myslím,že ta trať udělala z Lipové opravdový zážitekBedroš píše:Měl jsem strach z reakcí na trať v tom krpálu,ale vzali jste to celkem sportovně
Slibuju,že příště to dáme jen na Vaši výslovnou žádost
Další lokalita pro trať by mohla být cca 200m za mlýnem ať to není stejné.Kolíky u cesty,střelba na obě strany údolí v lese.
Jěště jednou děkuju všem co dovezli sklopky a půjčí i příště. Takže můžete navrhovat další
termín srazu.
Jenom připomenu,že už nebude sponzorováno ubytování a strava,pití(doufám,že to neodradí) a Kňour bude neofiko, další 2ročník vlastně až za rok.
 ,na který si každý za hoodně dlouho stále vzpomene
 ,na který si každý za hoodně dlouho stále vzpomene  .Jasně že každý,když se škrábal nahoru tak klel a nadával(to k tomu prostě patřilo)
 .Jasně že každý,když se škrábal nahoru tak klel a nadával(to k tomu prostě patřilo)  ,ale taky jsme se dost nasmáli
 ,ale taky jsme se dost nasmáli  .Dole v táboře u pivka pak už každý mluvil jen v superlativech
 .Dole v táboře u pivka pak už každý mluvil jen v superlativech  .Takže příště bych se tomu vůbec nebránil,ba naopak poslal bych to klidně ještě dál,ať je na co vzpomínat a přestavět se to dá vždycky,tak jako teď
 .Takže příště bych se tomu vůbec nebránil,ba naopak poslal bych to klidně ještě dál,ať je na co vzpomínat a přestavět se to dá vždycky,tak jako teď  .Dále,sponzoring byl fajn(obdivuhodné gesto),ale nemyslím že by to nějak změnilo účast,takže bych se tím určitě netrápil,kdo rád střílí,určitě rád přijede a nějaké to jídlo a pití si vezme sebou.1.ročník "Kňóra"je za námi,rok je dlouhá doba,takže co kdyby jsme udělali třeba "první LIPOVSKÝ KRPÁL"
 .Dále,sponzoring byl fajn(obdivuhodné gesto),ale nemyslím že by to nějak změnilo účast,takže bych se tím určitě netrápil,kdo rád střílí,určitě rád přijede a nějaké to jídlo a pití si vezme sebou.1.ročník "Kňóra"je za námi,rok je dlouhá doba,takže co kdyby jsme udělali třeba "první LIPOVSKÝ KRPÁL"  
   ,na ročník se vykašlem a dáme to každý měsíc
 ,na ročník se vykašlem a dáme to každý měsíc  ....myslím,že lokalita u Lipovského mlýna má co se týče HFT,opravdu co nabídnout
 ....myslím,že lokalita u Lipovského mlýna má co se týče HFT,opravdu co nabídnout  

Horší je postavit trať, potom odstřílet a nakonec chudák Bedroš s mladým to šli posbírat a my jsme jenom už pomohli jen dostavit ten zbytek. Já ocas s domněním že mě chybí jedna sklopka jsem si ten kopec v neděli dal ještě jednou a co myslíte? No jasně že tam nebyla a doma jak jsem počítal už jsem se dopočítal
  Horší je postavit trať, potom odstřílet a nakonec chudák Bedroš s mladým to šli posbírat a my jsme jenom už pomohli jen dostavit ten zbytek. Já ocas s domněním že mě chybí jedna sklopka jsem si ten kopec v neděli dal ještě jednou a co myslíte? No jasně že tam nebyla a doma jak jsem počítal už jsem se dopočítal  Ještě teď mě bolí nohy
  Ještě teď mě bolí nohy  Když bude další akce tak samozřejmě s radostí přijedu a vemu sebou opět sklopky. Pokud bude možnost opět přespat ve mlejně za své  peníze tak přespím o tom žádná. Zatím nemám stan. Mě trápí akorát WC
 Když bude další akce tak samozřejmě s radostí přijedu a vemu sebou opět sklopky. Pokud bude možnost opět přespat ve mlejně za své  peníze tak přespím o tom žádná. Zatím nemám stan. Mě trápí akorát WC  Holt bude muset Bedroš postavit suché WC
  Holt bude muset Bedroš postavit suché WC  Jasně že si dělám prdel. Líbilo se mě tam mnohem víc než tady v Drozdově. Takže další akce bude kdy?
  Jasně že si dělám prdel. Líbilo se mě tam mnohem víc než tady v Drozdově. Takže další akce bude kdy?