). Bude nás dohromady asi 2 lidi
  ). Bude nás dohromady asi 2 lidi   Kdybysme ho zrušili a přijeli bysme se podívat na Lapač, hodili bysme se tam k něčemu? Já se Slávií 634, kamarád s Hatsanem...
 Kdybysme ho zrušili a přijeli bysme se podívat na Lapač, hodili bysme se tam k něčemu? Já se Slávií 634, kamarád s Hatsanem...Moderátoři:GunShop.cz, Moderátoři
 ). Bude nás dohromady asi 2 lidi
  ). Bude nás dohromady asi 2 lidi   Kdybysme ho zrušili a přijeli bysme se podívat na Lapač, hodili bysme se tam k něčemu? Já se Slávií 634, kamarád s Hatsanem...
 Kdybysme ho zrušili a přijeli bysme se podívat na Lapač, hodili bysme se tam k něčemu? Já se Slávií 634, kamarád s Hatsanem...Tak zítra dorazím taky, včetně rodiny.Semtamtref píše:Nevím kolik Vás se tu ještě teď přihlásí... ale pokud tu budete, potvrďte ještě příjezd a počet lidídíky všem

a ti co maji slavky a hatsany... ty naucime strilet z poradnych zbrani
 a ti co maji slavky a hatsany... ty naucime strilet z poradnych zbrani  Kubo, tesime se i na tebe a kdyby sis vzpomnel na ty cvicne sklopky a mel je... vem sebou aspon jednu sadu
 Kubo, tesime se i na tebe a kdyby sis vzpomnel na ty cvicne sklopky a mel je... vem sebou aspon jednu sadu  tak zitra dorazte at uz strilite obe nebo jenom jedno kolo
 tak zitra dorazte at uz strilite obe nebo jenom jedno kolo  na to druhe se akorat budete muset k nekomu priat... no nejak to vymyslime
 na to druhe se akorat budete muset k nekomu priat... no nejak to vymyslime  jo a Kubo... kdyby sis chtel strelit aspon jedno kolo... podle mych odhadu budeme strilet druhe kolo tak cca ve 13 hod... takze pusku si vem radeji taky
 jo a Kubo... kdyby sis chtel strelit aspon jedno kolo... podle mych odhadu budeme strilet druhe kolo tak cca ve 13 hod... takze pusku si vem radeji taky 

Fotky už tlačím na rajče ale chvilec to potrvá, je toho hafo
  Fotky už tlačím na rajče ale chvilec to potrvá, je toho hafo  Jinak jaště jednou díky všem (co já vím
 Jinak jaště jednou díky všem (co já vím  ) "Trefům"
 ) "Trefům"  i ostatním co se podíleli na organizaci této akce, vidím to na dlouhodobou a všem přínosnou spolupráci, jen tak dál.....
  i ostatním co se podíleli na organizaci této akce, vidím to na dlouhodobou a všem přínosnou spolupráci, jen tak dál.....  

dykmore píše:Ahoj, děkuji jménem obou ostravských zlomenin za naprosto dokonale strávený den! Díky zasílá i manželka, která zůstala doma, za naprosto dokonale strávený den!

, velké díky všem organizátorům.
 , velké díky všem organizátorům. Teď už jenom vypracovat kalendář akcí,konaných v roce 2014!
 Teď už jenom vypracovat kalendář akcí,konaných v roce 2014!  
   Jenom je třeba je naplánovat tak,aby to nehaprovalo s ostaníma HFT.Škoda že jsem teď nemohl,je vidět že přišel o dobru Akciu.
 Jenom je třeba je naplánovat tak,aby to nehaprovalo s ostaníma HFT.Škoda že jsem teď nemohl,je vidět že přišel o dobru Akciu. před sklopkou. O tom přece lov není. Zalehnout chytnout se kolíku a zadní pažbu položit na zem a kříž mít zafixovaný a potom vystřelit. Sice to tak po každý nejde udělat, ale jde to často. To mě k lovu moc nejde, ale bohužel pravidla to povolují.
 před sklopkou. O tom přece lov není. Zalehnout chytnout se kolíku a zadní pažbu položit na zem a kříž mít zafixovaný a potom vystřelit. Sice to tak po každý nejde udělat, ale jde to často. To mě k lovu moc nejde, ale bohužel pravidla to povolují.
 .
 .