Jen o vzduchovkach
Moderátoři:GunShop.cz, Moderátoři
-
majggi
včera som našiel zaujímavú ponuku od merkuie a to Ruger Air Hawk písali o nej na nejakom americkom fore že je to takisto ako Hammerli vyrábané v číne hlavne kvoli cene a asi aj kvalita je nižšia. Vyzerá to tak že Umarex je v číne riadne udomácnený
patrí pod nich Hammerli,Ruger,Norica aj Perfecta. myslím že asi všetko bude made in china. hold to je trhový mechanizmus 
-
majggi
može byt . jakože nemusí to byť hned zlé čo je made in china. hlavne sa jedna o lacnu pracovnu silu t.j. vyššie zisky. či si dovolia dať aj menej kvalitný materiál to je otázne. kto si to dovolí hazarduje s vlastnym menom.
pozná tu niekto tú značku Ruger? lebo ja som videl prvý krát výrobok od nich len včera
či maju nejakú históriu (čisto laická otázka)
pozná tu niekto tú značku Ruger? lebo ja som videl prvý krát výrobok od nich len včera
no praveže firma Umarex kupuje zname značky a chce na nich zarobiť a robi sa to v čine pre nizke naklady a bohužial aj kvalitativne je to čína...
proste to chcu vyžmikať a šmitec... (a sem tam nejaky ten ucvaknuty prst
) ale ono dajme im trocha času oni sa to naučia a za par ročkov nas prekvapia...
proste to chcu vyžmikať a šmitec... (a sem tam nejaky ten ucvaknuty prst
- - - = = = (( as mad as possible )) = = = - - -
AirArms Pro-Sport + Hawke Eclipse 30 SF 6-24x50 + Kozap č. 23 + JSB Exact 4,52 mm (bolo 5,52 mm)
AirArms Pro-Sport + Hawke Eclipse 30 SF 6-24x50 + Kozap č. 23 + JSB Exact 4,52 mm (bolo 5,52 mm)
-
majggi
správna muška
správne mierenie

takto treba nadstaviť mušku na cca 10-15m ?

takto treba nadstaviť mušku na cca 10-15m ?
-
majggi
-
Spectre86
Problem optickych vlakien je to ze su gulate, a "rozbijaju" obraz mieridiel, clovek sa horsie sustredi na ustredenie musky v medzere cielnika, nehovoriac o vymysloch s gulatou siluetou musky.
Haenell 312, cakam na nove voditko.....
Hatsan 125 uprava diopter
Umarex 850 AirMagnum+ custom tercova pazba + GP 3,5-10x40 (Airsoft kopia Leupold, ale nástrel drží a obraz je slušný)
Zháňam jednoranný nabíjač pre U850.
Hatsan 125 uprava diopter
Umarex 850 AirMagnum+ custom tercova pazba + GP 3,5-10x40 (Airsoft kopia Leupold, ale nástrel drží a obraz je slušný)
Zháňam jednoranný nabíjač pre U850.
re
Ty mušky mají být hranaté ,člověk pak hrany mušky jen odhaduje a rozdíl 0.5 mm i více muže být na vvzdálenost 10 m dost velký rozptyl. Nemluvě o tom že když je muška a hledí v rovině ,tak ty světelné body jsou v jiné urovni.
Hail And Kill !
-
majggi
V súvislosti s údajmi ohľadne rýchlosti a energie : v Nemecku sa podľa tamojších predpisov predávajú vzduchovky s úsťovou energiou max. 7,5 J. Je ale možné si prikúpiť silnješiu, tzv. exportnú pružinu, ktorá je určená na používanie v zahraničí, kde je menej prísna legislatíva, resp. v Nemecku na ZP. Niektoré modely Diany (4,5 mm) majú udávanú rýchlosť 175-360 m/s. Myslíte, že s touto exportnou pružinou sa dá naozaj dosiahnuť tých 360 m/s (cca 32 J), alebo sú to pružiny niekde okolo 16 J a na tých 360 m/s je potrebná nejaká ešte špeciálnejšia pružina?
TAU 7, Steyr LP10, Slavia 631, Feinwerkbau Model 500, Ardesa Patriot .45, LOV 21, Hämmerli AP20
Exportní pružiny sou různé. Tak jako v Čechách si můžeš koupit do Hatsanu třebas orig. 16J, nebo silnější tuningovou.
Na max. výkon např. tej Diany potřebuješ "jen" originální pružinu a pokud znáš její rozměry (tloušťku drátu, počet záv., atd.), tak si ji u nás klidně můžeš nechat vyrobit
Jestli ji potom použiješ a tedy nainstaluješ do zbraně je tvoje porušení zákona!
Na max. výkon např. tej Diany potřebuješ "jen" originální pružinu a pokud znáš její rozměry (tloušťku drátu, počet záv., atd.), tak si ji u nás klidně můžeš nechat vyrobit
Jestli ji potom použiješ a tedy nainstaluješ do zbraně je tvoje porušení zákona!
AA TX200 HC 5,5 FAC & EO HELIX 6-24X50 SFP APR-1C MRAD