Po tom pet tuningu je to super tichá vzdůša, JSEM MAXIMLNĚ NADŠENÝ.
Ono je to takový klam, když je tam pružina o 4cm delší, tak to je řecha jak cyp a člověk by si řekl že to musí být jednou tolik silnější, ale PRD jen jde hůře natáhnout, rána jak z děla a přesnost v rapu.
Po tom pet tuningu se mi zase zdálo že je o dost slabší než byla, ale to je dáno tím že je o dost tichší. jAK TU NĚKDO PSAL O NĚJAKÉ 16j VĚTROVCE, ŽE SE TO NEZDÁ, že to jen pšoukne ale ten výkon tam je. Teď mi zas Hatsan připadá hlučný oproti S631 s tím PET tuningem.
Je to hračka a za pár minut je hotovo. Prostě nadšení. A ti co mají háklivější sousedy, tak to ani neuslyší

a kopalo to jako kráva. Ale spíše by mě to zajímalo do hatsana, páč jestli se fakt neunavuje, tak to by bylo za ty prachy super. musím už fakt koupit to chrono abych mohl operovat s reálnýma číslama a né s číslama zlatých stránek
 a kopalo to jako kráva. Ale spíše by mě to zajímalo do hatsana, páč jestli se fakt neunavuje, tak to by bylo za ty prachy super. musím už fakt koupit to chrono abych mohl operovat s reálnýma číslama a né s číslama zlatých stránek  , jenomže poslední prachy na chrono mi spolklo auto před dovolenou na opravu
 , jenomže poslední prachy na chrono mi spolklo auto před dovolenou na opravu