Benchrest
Moderátoři:GunShop.cz, Moderátoři
Dobrý den ve spolek,
po přečtení posledních několika příspěvků jsem nabyl dojmu, že administrátor je víc než bůh. Nesouhlasím s tím, že Administrátor, který má osobní neshody s jakoukoli osobou, tuto osobu vybánuje, kdykoli si vzpomene. V posledních příspěvcích jsem se nedočetl žádných věcí, které jsou proti regulím! Jsem přesvědčen, že admin Sidewinder, není natolik nestranný, aby dokázal toto zhodnotit objektivně a proto by se měl věnovat jiným tématům a pouze požádat jiného admina, aby přehodnotil možný rozpor s pravidly. O nějakém tichém tolerování snad nemůže být ani řeč, to zavání překročením pravomocí!
Děkuji
		po přečtení posledních několika příspěvků jsem nabyl dojmu, že administrátor je víc než bůh. Nesouhlasím s tím, že Administrátor, který má osobní neshody s jakoukoli osobou, tuto osobu vybánuje, kdykoli si vzpomene. V posledních příspěvcích jsem se nedočetl žádných věcí, které jsou proti regulím! Jsem přesvědčen, že admin Sidewinder, není natolik nestranný, aby dokázal toto zhodnotit objektivně a proto by se měl věnovat jiným tématům a pouze požádat jiného admina, aby přehodnotil možný rozpor s pravidly. O nějakém tichém tolerování snad nemůže být ani řeč, to zavání překročením pravomocí!
Děkuji
Re: Benchrest
Tak máme za sebou první den MČR  ČSS ve Staré Lysé  Bohužel dnes docela foukal větřík a tak to výsledky ze vzduchové pušky docela ovlivnilo. Jinak nálada a sluníčko super. Zítra bude den náročnější. Přeji všem střelcům hodně úspěchů a štěstí. První výsledky najdete jako vždy na http://www.ssksm.cz  tentokrát pod záložkou MČR V BENCHRESTU 2010.
  Bohužel dnes docela foukal větřík a tak to výsledky ze vzduchové pušky docela ovlivnilo. Jinak nálada a sluníčko super. Zítra bude den náročnější. Přeji všem střelcům hodně úspěchů a štěstí. První výsledky najdete jako vždy na http://www.ssksm.cz  tentokrát pod záložkou MČR V BENCHRESTU 2010.
			 Bohužel dnes docela foukal větřík a tak to výsledky ze vzduchové pušky docela ovlivnilo. Jinak nálada a sluníčko super. Zítra bude den náročnější. Přeji všem střelcům hodně úspěchů a štěstí. První výsledky najdete jako vždy na http://www.ssksm.cz  tentokrát pod záložkou MČR V BENCHRESTU 2010.
  Bohužel dnes docela foukal větřík a tak to výsledky ze vzduchové pušky docela ovlivnilo. Jinak nálada a sluníčko super. Zítra bude den náročnější. Přeji všem střelcům hodně úspěchů a štěstí. První výsledky najdete jako vždy na http://www.ssksm.cz  tentokrát pod záložkou MČR V BENCHRESTU 2010.Re: Benchrest
Zdravím všechny střelce. Tak máme za sebou poslední den mistrovství a vše dopadlo v pohodě a přes vítr, který byl rozmarný jsou výsledky dost dobré.  Gratuluji všem střelcům. Budu se těšit napřesrok na další vrcholný závod. Kompletní výsledky a nějaké fotečky jsou opět na stránkách http://www.ssksm.cz  Střelbě zdar 

- rimfireBR
- Kontaktovat uživatele:
.............. MČR pod ČSS je za náma, splněno co bylo předsevzato   a teď už jen opravdu vrcholný mezinárodní počin a to za 4 týdny ME v BR Plzeň
  a teď už jen opravdu vrcholný mezinárodní počin a to za 4 týdny ME v BR Plzeň   

tak naší reprezentaci z CZ držte pěsti 

good BR shooting 

Standa V. střílel Všechny disc. a vždy stál na bedně BLAHOPŘEJI !!!!!
Jaromír K. moc pěkně zvládl HV na 25 m a zaslouženě má titul !!!!!!
Moje maličkost střílela jen 50 metrové distance a v LV TITUL a v HV o jediný bod druhý za Standou !!!!!!
LV 5O( 1O,5 Lb ) moje terče stříleno tovární SUHL 150 ( velmi dobrý kus ) :
  :
246 12x
247 13x
246 12x
HV 5O ( 15Lb ) stříleno Annie 1913 :
249 7x
249 14x
244 9x ............... tady jsem jako střelec selhal a neunesl to, že střílím na titul 
   ( stejně jako v Miláně )
   ( stejně jako v Miláně )
více viz odkaz na web od Kondora
edit: svoje terče nafotím a postnu je sem ať nad nima můžete lomit rukama 

tak naší reprezentaci z CZ držte pěsti

good BR shooting

Standa V. střílel Všechny disc. a vždy stál na bedně BLAHOPŘEJI !!!!!
Jaromír K. moc pěkně zvládl HV na 25 m a zaslouženě má titul !!!!!!
Moje maličkost střílela jen 50 metrové distance a v LV TITUL a v HV o jediný bod druhý za Standou !!!!!!
LV 5O( 1O,5 Lb ) moje terče stříleno tovární SUHL 150 ( velmi dobrý kus )
 :
  :246 12x
247 13x
246 12x
HV 5O ( 15Lb ) stříleno Annie 1913 :
249 7x
249 14x
244 9x ............... tady jsem jako střelec selhal a neunesl to, že střílím na titul

( stejně jako v Miláně )
   ( stejně jako v Miláně )více viz odkaz na web od Kondora

edit: svoje terče nafotím a postnu je sem ať nad nima můžete lomit rukama

Pro všechny střelce. Střelnice Malý Újezd bude po zdravotní přestávce opět v plném provozu:) Provoz bude zahájen 1.8.2010 dle standardní otevírací doby. 
			- rimfireBR
- Kontaktovat uživatele:
ahoj, průběh letošního ME v malorazkovem benchrestu, který je pořádán CBRA na střelnici PLZEN Lobzy, muzete sledovat na : http://www.benchrest.cz/me_2010/me_2010_index.php
Všem účastníkům, ale i vytizenym organizátorům ;-D přeju, necht tento Svatek přesne střelby přinese jejich očekávání ))
))
rimfireBR
			Všem účastníkům, ale i vytizenym organizátorům ;-D přeju, necht tento Svatek přesne střelby přinese jejich očekávání
 ))
))rimfireBR
- rimfireBR
- Kontaktovat uživatele:
ZÍTRA 27.7. OFIKO ZAHÁJENÍ ME V PLZNI  OD 15:OO
Kde jsou prosím uvedeny výsledky ze současně probíhajícího ME v BR?Díky zdravím
			- rimfireBR
- Kontaktovat uživatele:
zdar šerííífe   dnes odjíždím do Plzně tak se pokusím zjistit!!!!!! Jinak od dnešního dne se střílí už jen rimfire
  dnes odjíždím do Plzně tak se pokusím zjistit!!!!!! Jinak od dnešního dne se střílí už jen rimfire  

myslím, že zatím na webu výsledky z air rifle nejsou, protože organizátorů je tak tak a priorita je hladký průběh ME 

Držte palce dnes střílí Míra Hošek sportku a zítra jdeme na Light Varmint
edit : jinak bohužel Shiva, který by sem výsledky rád postnul je pro tyhle stránky zapovězen, ale zaplať Bůh se věnuje naplno hladkému průběhu právě v Plzni což považuji v tuto chvíli za prioritu 

dnes odjíždím do Plzně tak se pokusím zjistit!!!!!! Jinak od dnešního dne se střílí už jen rimfire
 myslím, že zatím na webu výsledky z air rifle nejsou, protože organizátorů je tak tak a priorita je hladký průběh ME

Držte palce dnes střílí Míra Hošek sportku a zítra jdeme na Light Varmint

edit : jinak bohužel Shiva, který by sem výsledky rád postnul je pro tyhle stránky zapovězen, ale zaplať Bůh se věnuje naplno hladkému průběhu právě v Plzni což považuji v tuto chvíli za prioritu

- rimfireBR
- Kontaktovat uživatele:
tak jsem dnes dovalil do Plzne a zatím žádné Ceske vavříny vetrovkam vevodili střelci z UK, IT, Rusko. Dnes ve sportce  na 25 metru na stupních střelci z IT a DE. 
Zítra je LV na 25m.
			Zítra je LV na 25m.
Co potřebuji k tomu abych mohl začít BR na supr trupr úrovni?:)
resp jaké je omezení na flintu? že bych si upravil ančičáka ...
resp jaké je omezení na flintu? že bych si upravil ančičáka ...
Kurzy GTac.cz - Dynamic Precision Rifle - http://www.GTac.cz
			- rimfireBR
- Kontaktovat uživatele:
tak dnes LV na 25m vítěz Menke z DE druhé místo Fin a třetí Ital
za CZ nejlépe Fokt 9 místo Petr Ef. desátý.
V teamech CZ čtvrtý, vítězové Finland
Zítra HV na 25m ;-D
to Grinch dam vědet ale až po Plzni )
)
			za CZ nejlépe Fokt 9 místo Petr Ef. desátý.
V teamech CZ čtvrtý, vítězové Finland

Zítra HV na 25m ;-D
to Grinch dam vědet ale až po Plzni
 )
)Re: Benchrest
abych se už nemohl zúčastnit co?:)
Kurzy GTac.cz - Dynamic Precision Rifle - http://www.GTac.cz
Zkus "Divokou kartu" možná, že by Tě ještě vzali. 

- rimfireBR
- Kontaktovat uživatele:
Dnes bylo HV na 25 metrů
Honza Ďurďák 4 místo gratuluji perfektní individuální výsledek v tak nabité konkurenci !!!!!! A navíc s vypůjčenou puškou od Míry P. tuším Anča 1913 v pažbě od Cicognaniho s optikou Leupold Competition.
CZ team ve složení Effenberger, Fokt, Buršík mají BRONZOVÉ medaile o jeden bod za borci z UK a Německa 

celý team pužívá systemy Anschutz 1913 s optikou Leupold Competition 45x , 35x a střelivo R50
			Honza Ďurďák 4 místo gratuluji perfektní individuální výsledek v tak nabité konkurenci !!!!!! A navíc s vypůjčenou puškou od Míry P. tuším Anča 1913 v pažbě od Cicognaniho s optikou Leupold Competition.
CZ team ve složení Effenberger, Fokt, Buršík mají BRONZOVÉ medaile o jeden bod za borci z UK a Německa

celý team pužívá systemy Anschutz 1913 s optikou Leupold Competition 45x , 35x a střelivo R50