Jeste ze jsi se ozval
Online soutěž pro vzduchovkáře
Moderátoři:GunShop.cz, Moderátoři
- Sidewinder
- Kontaktovat uživatele:
- Sidewinder
- Kontaktovat uživatele:
troj píše:tak pánové- dneska se mi podařilo nastřílet 196 bodů, z toho přesně 10 čistejch středů..tuning se začíná projevovat![]()
![]()
Ve stoje na 10m viz terče.
Na prvním jsem se jen bavil a zahříval, další dva vidíte na fotce a na konci čtvrtého mi došla bombička, jinak vypadal podobně jako ty dva předtím.
Střílel jsem těch 20 ran v čase asi 3 minuty. Musím střílet rychle, jak nad tím začnu přemýšlet a chci si dávat záležet, tak to začne lítat do pr*ele. Je to i vidět vždycky na poslední spodní trojici terčů - tam mám vždycky nejmíň.

http://www.fieldtarget.cz/ - Vše o zbraních, střelbě, srazech a HFT závodech.
ja teda nevim..v posledni dobe se mi tak mrskaj ruce ze ze stoje netrefim ani vrata od stodoly..posledni sance ze to zkusim nastrilet lovkou-s tou mi to vzdycky ze stoje slo..
jinak kubajzi smekam!!
a taky koukam ze mi nadelila extra-hi-power..ale deset cistejch stredu stejne nema
ja se zacnu zase snazit;-)
jinak kubajzi smekam!!
a taky koukam ze mi nadelila extra-hi-power..ale deset cistejch stredu stejne nema
Jsem to zkoušel jednou i ze Slávie 630 s otevřenými mířidly bez optiky, docela to šlo, příště to zkusím s exactama a to by bylo, aby to nebylo přes 150.

http://www.fieldtarget.cz/ - Vše o zbraních, střelbě, srazech a HFT závodech.
- Sidewinder
- Kontaktovat uživatele:
Chcete nekdo dalsi kolo? .. strelcu bylo kolo od kola mene a tak jsem zatim start noveho nevyhlasil .. ale nejsem proti.
Pokud by dalsi kolo melo zacit - mel bych par navrhu:
Jelikoz mi dost lidi reklo - nastrilel jsem XXX ale to je tak malo ze to tam ani nebudu posilat - mohli bychom poradi zverejnit bez dosazenych vysledku a poradi by urcovalo jen datum poslani vysledku - konecne poradi a vysledky by byly k videni az pri vyhlaseni.. ?
Dale je slaba ucast mozna zpusobena tim, ze je mesic moc kratka doba - staci aby foukalo a clovek si treba cely mesic nenajde cas kdy by byly optimalni podminky - co dal dalsi kolo az do konce roku 2006? - tedy cca 5 mesicu?
Co Vy na to?
Pokud by dalsi kolo melo zacit - mel bych par navrhu:
Jelikoz mi dost lidi reklo - nastrilel jsem XXX ale to je tak malo ze to tam ani nebudu posilat - mohli bychom poradi zverejnit bez dosazenych vysledku a poradi by urcovalo jen datum poslani vysledku - konecne poradi a vysledky by byly k videni az pri vyhlaseni.. ?
Dale je slaba ucast mozna zpusobena tim, ze je mesic moc kratka doba - staci aby foukalo a clovek si treba cely mesic nenajde cas kdy by byly optimalni podminky - co dal dalsi kolo az do konce roku 2006? - tedy cca 5 mesicu?
Co Vy na to?