Nelituju svýho rozhodnutí (rozhodovala jsem se mezi HW a AA ProSportem).
Weihrauch HW97k (HW77)
Moderátoři:GunShop.cz, Moderátoři
Hmm, taky ji musím konečně důkladně zastřelit, udělala jsem to jen jednou, narychlo, a od tý doby jsem na optiku nešáhla. Ale puška je to parádní, a kdo ji má, ví o čem mluvim
Re: Weihrauch HW97k
Co máš za optiku? A na jakou vzdálenost je dobrý Hávečko zastřílet. AA mám na 30m a tak už si nějak přenášení na vzdálenosti pamatuju, podle bal.křivky. To mám spíš ale na terče 30-50m.
HW 97K cal.177 + Sightron S1
Atak Arms - Zoraki HP-01Ultra cal.5,5 mm + Kolimator
Slavia 618
CZ 75B cal. 9mm Luger + adapter CZ Kadet cal.22 LR
Slavia 618
MTC Viper 10x44...
Zastřelovala jsem na 30 m, a chystám se tak učinit i příště
Zastřelovala jsem na 30 m, a chystám se tak učinit i příště
No jo.....opěvovaný ideál na sklopky
Jakou na něm máš montáž? Já vyfasoval k NS jednodílnou duralku. Šla pěkně zatáhnout, tak doufám, že se nepohne. Dost se tady o duralkách na pružinu psalo a né zrovna pozitivně 
Slavia 618
Slavia 618
Mám to na originálech, co k týhle optice patřily v sadě, a držej.
a ten momentálně "opěvovanej ideál" mi tam sedí už dva roky 
Tak to je dobrá zpráva. Poreferuji k svojí montáži po cca 500 ranách. To už by se mohlo něco projevit, kdyby bylo něco špatně. 
Slavia 618
Slavia 618
Nechci Vám oběma do toho kecat, ale mě v létě za slunka duralová montáž po cca 700 diabolách špacírovala o 4mm směrem k oku.
A to byla jednodílná od NS AirKing
(http://www.versandhaus-schneider.de/pro ... s_id/21958)
nakonec jsem dokupoval kozapovou ocelovou
http://www.kozap.cz/zbozi/1205/26-mont-23-cz-452-1-d-l/
Ona totiž, holka německá, pěkně kope
A to byla jednodílná od NS AirKing
(http://www.versandhaus-schneider.de/pro ... s_id/21958)
nakonec jsem dokupoval kozapovou ocelovou
http://www.kozap.cz/zbozi/1205/26-mont-23-cz-452-1-d-l/
Ona totiž, holka německá, pěkně kope
HW100 .177/SIII 10x42MMD
Nejde-li o život, jde o hovno.
Já na ni mám KZK je to dural s čelistí ocelovou a ta drží víc než kozap.Je,ale taky dražší ,česká výroba.Určitě ji doporučuju ,stojí asi 1600 +-, ale nemáš problém.
Teda jeden problém je ji nasadit
, ale pak se ti odvděčí ,je fakt vyrobená na setiny mm přesně.
Teda jeden problém je ji nasadit
tak to ju
, ale je tam ta ocel na ocel - jistota je kulomet 
kozapovka má jen tu nevýhodu, že kleštiny jsou moc mělké a musí se probrousit zespoda půl-oblouk, aby si to sedlo na tu šínu HW97
kozapovka má jen tu nevýhodu, že kleštiny jsou moc mělké a musí se probrousit zespoda půl-oblouk, aby si to sedlo na tu šínu HW97
HW100 .177/SIII 10x42MMD
No, ono taky proto tam jsou od výrobce i ty tři díry pro možnost zajištění montážeZ@nek píše:Nechci Vám oběma do toho kecat, ale mě v létě za slunka duralová montáž po cca 700 diabolách špacírovala o 4mm směrem k oku...:
jj to máš samozřejmě pravdu, ale to musí mít i ta montáž brzdu
u té mé buď nebyla nebo to nějak nesedělo, protože jsem kvůli tomu objednával tu kozapovku
u té mé buď nebyla nebo to nějak nesedělo, protože jsem kvůli tomu objednával tu kozapovku
HW100 .177/SIII 10x42MMD
Tak jsem mohl konečně trochu provětrat svoji novou krasavici a to 29.12. v Třebíči na našem setkání z Moravy a Slovenska.
Doma jsem s ní vystřelil asi 5 ran ve forhózu na 10 m, namontoval optiku a hurá na sraz.
Co se týká parametrů: zbraň dodaná od výrobce - měřil ji Žanek Combrem. JSB Exact 244-247 m/s, takže pohoda.
Co se týká kopanců. Kluci - Žanek a Martyn (jeden po levici a druhý na palpostu popravici)
mě dali vyzkoušet svoje milenky - obě s V-Machem. Mohu konstatovat toto: nedá se říct že by moje nevenomizovaná a úplně nová kopala nějak víc, ale.....ten kopanec u venomizovaných je takovej kultivovanej, pěkně dopředu - dozadu - přímočarej, kdežto u mé bez úpravy je kopanec spíš takovej rozhozenej nahoru, jako by u pružiny byla stranová vůle a pružina si tam lítala, jak vítr v bedně.
Spoušť: strašně tvrdá jako prase, opravdu se musela tisknout velkou silou, což dost rozhazovalo nástřel. Dnes jsem seřídil, je to mnohem lepší.
Střelba: asi po 20 ranách v sedě s flintou na spacáku po zastřelení optiky, jsem začal střílet na 30m na terč s 25 terčíky o průměru 3 cm. Na to, že je zbraň úplně nová, střílel jsem s ní poprvé, zima jako prase a ty moje slepózní oči, tak to dopadlo nad moje očekávání. Vím, že je to výsledek katastrofální, ale vzhledem k uvedeným hendikepům tu zbraň - jako pružinovku považuji za opravdu dobrou. Závěrečná střelba na 50m na prázdné brokové patrony to jen potvrdili.
Jediné, co mě trápilo po celý den bylo zapomínání na pojistku před výstřelem. Kamarádi mohou potvrdit, kolikrát za ten den zaznělo z mých úst něco o lehkých děvách
Holt na AA toto zařízení není.
Vystříleno cca 300 ran. Optika se zatím nepohla. Kdo uvažuje o koupi této zbraně, v žádném případě neudělá chybu.
Doma jsem s ní vystřelil asi 5 ran ve forhózu na 10 m, namontoval optiku a hurá na sraz.
Co se týká parametrů: zbraň dodaná od výrobce - měřil ji Žanek Combrem. JSB Exact 244-247 m/s, takže pohoda.
Co se týká kopanců. Kluci - Žanek a Martyn (jeden po levici a druhý na palpostu popravici)
Spoušť: strašně tvrdá jako prase, opravdu se musela tisknout velkou silou, což dost rozhazovalo nástřel. Dnes jsem seřídil, je to mnohem lepší.
Střelba: asi po 20 ranách v sedě s flintou na spacáku po zastřelení optiky, jsem začal střílet na 30m na terč s 25 terčíky o průměru 3 cm. Na to, že je zbraň úplně nová, střílel jsem s ní poprvé, zima jako prase a ty moje slepózní oči, tak to dopadlo nad moje očekávání. Vím, že je to výsledek katastrofální, ale vzhledem k uvedeným hendikepům tu zbraň - jako pružinovku považuji za opravdu dobrou. Závěrečná střelba na 50m na prázdné brokové patrony to jen potvrdili.
Jediné, co mě trápilo po celý den bylo zapomínání na pojistku před výstřelem. Kamarádi mohou potvrdit, kolikrát za ten den zaznělo z mých úst něco o lehkých děvách
Vystříleno cca 300 ran. Optika se zatím nepohla. Kdo uvažuje o koupi této zbraně, v žádném případě neudělá chybu.
Nemáte oprávnění prohlížet přiložené soubory.
Slavia 618
Slavia 618
Určitě to není špatný výsledek, a že na poprvé o tobě hochu ještě uslyšíme.
Jinak nesrovnávej ostatní výsledky,to každý nastřílel 30 terčů a ten nejlepší sem dal.Ať ti flinta slouží.
Jinak nesrovnávej ostatní výsledky,to každý nastřílel 30 terčů a ten nejlepší sem dal.Ať ti flinta slouží.
Jak píšeš Barys - byla to její cca třicátá až šedesátá rána v jejím životě
žádnej nástřel.Jinak z jižní Moravy už se za Váma letos na nějaké to HFT chystáme 
Slavia 618
Slavia 618