to se mi Prosportem také jednou povedlo,ale 25m
 to se mi Prosportem také jednou povedlo,ale 25mDo čeho střílíte ?
Moderátoři:GunShop.cz, Moderátoři
 to se mi Prosportem také jednou povedlo,ale 25m
 to se mi Prosportem také jednou povedlo,ale 25mAir Arms Pro-Sport cal.177 + Bullet Project - 4-16x50aoe
Crosman 2240 cal.5,5mm + Kolimátor Dot Sight
Slavia 634 + Delta 4x32 AO
			Crosman 2240 cal.5,5mm + Kolimátor Dot Sight
Slavia 634 + Delta 4x32 AO
Re: Do čeho střílíte ?
Jden a dvou cent na 30 m popřípadě druhej zásobník jen na zbylý špejle   plus jeden cent na 50m

plus jeden cent na 50m  
 plus jeden cent na 50m

plus jeden cent na 50m  Nemáte oprávnění prohlížet přiložené soubory.
Neni důležitý vyhrát ale nasrat toho kdo vás porazil :-))
Evanix Rainstorm .22
MTC Viper 10*44 SCB
			Evanix Rainstorm .22
MTC Viper 10*44 SCB
nasrubovat sa to da skoro vsade a velkost terca podla podlozky
Nemáte oprávnění prohlížet přiložené soubory.
			- Alexxxus
- Odborník na vzduchovky
- Kontaktovat uživatele:
To nám posílate do Prahy ... nemám tolik diabolek 

Daystate Griffin - special edition 007/150 .177 + Deon March 1-10x24
AirArms ProSport .177 + Sightron SIII 10 x 42 MMD
Anschutz HP 9015 + Deon March
Mojí češtinu prosím omluvte.
http://www.alexxxus.cz recenze vzduchovek optik a doplňků
			AirArms ProSport .177 + Sightron SIII 10 x 42 MMD
Anschutz HP 9015 + Deon March
Mojí češtinu prosím omluvte.
http://www.alexxxus.cz recenze vzduchovek optik a doplňků
Už nějakej čas pozoruju ten flek na objektivu.Co to je?
Narazit na špatný kus se stane.... ,ale je to určité procento blížící se pravděpodobnosti......
Booojky...
Neboli špína,zevnitř na čočce..nemám čas to někam dát vyčistit,je tam nějaká pylyyyna
Neboli špína,zevnitř na čočce..nemám čas to někam dát vyčistit,je tam nějaká pylyyyna

177
22
25
			22
25
Já mám zase v Casiu bordel pod displejem.Tohle by mě ale štvalo.
Narazit na špatný kus se stane.... ,ale je to určité procento blížící se pravděpodobnosti......
Mě to taky štve ba přímo sere, ale pořád foták potřebuju a ten druhý co mám,tak prostě tak dobře nefotí..
177
22
25
			22
25
- 
				Smazaný uživatel 6696
Já mám taky v casiu bordel pod displejem a měl jsem ten problém i co má piku a zavčasu jsem to vyreklamoval.
Jinak piku to jsou pěkné kuličky. Posbírat a hodit rychle do mrazáku. Terčíky to jsou pěkné. Co to udělá s autem když je venku.
			Jinak piku to jsou pěkné kuličky. Posbírat a hodit rychle do mrazáku. Terčíky to jsou pěkné. Co to udělá s autem když je venku.
S autem to neudělalo nic..
Teda mě nic,soused radši dával přes Bago deky,já na to kašlal a nic,uplně v pohodě..
Já tam mám nějaké smetí,ten flíček sem tam měl co ty taky,ten mi až tolik nevadil,ale tohle je normální smetí na čočce.
V hlavě pylyny v kapse taky
 v kapse taky  tak musí bejt i na čočce
 tak musí bejt i na čočce  

Teda mě nic,soused radši dával přes Bago deky,já na to kašlal a nic,uplně v pohodě..
Já tam mám nějaké smetí,ten flíček sem tam měl co ty taky,ten mi až tolik nevadil,ale tohle je normální smetí na čočce.
V hlavě pylyny
 v kapse taky
 v kapse taky  tak musí bejt i na čočce
 tak musí bejt i na čočce  

177
22
25
			22
25
Tak já ted pálím do střelnic co mají zde: www.akord-lipova.cz
Jsou z dobrého plechu a dlouhodobě odolávají 16Jaulům.
			Jsou z dobrého plechu a dlouhodobě odolávají 16Jaulům.
Že 16 Joulům odolají ty siluetky celkem věřím. Ono to sklopení část energie pohltí a navíc diabola zčásti po plechu sklouzne.  Ale že dlohodobě odolá ten 2mm plech okolo, tomu se mi moc věřit nechce.
Laßt uns fest zusammenhalten - In der Eintracht liegt die Macht - Mit vereinter Kräfte Walten - Wird das Schwere leicht vollbracht
Viděl bych to podobně - jakmile půjde střela moc nízko, tak se ta spodní strana rozstřílí na sračku. Ten box by to chtělo prostě větší a siluety na vyšších stopkách, aby se omezilo riziko rozšmelcování samotné střelnice.
Jinak je roztomilé, jak tu Bedroš v jedněch příspěvcích píše jako spokojený uživatel co výhodně koupil kvalitní střelnici a z dalších příspěvků je vidět, že to je zaměstnanec/majitel/prodejce z dané firmy a jen sem tlačí všude možně reklamu
Jinak je roztomilé, jak tu Bedroš v jedněch příspěvcích píše jako spokojený uživatel co výhodně koupil kvalitní střelnici a z dalších příspěvků je vidět, že to je zaměstnanec/majitel/prodejce z dané firmy a jen sem tlačí všude možně reklamu

Alfa 641