Až se dětičky vyblbnou se Slávkama
 Až se dětičky vyblbnou se Slávkama  Přijdou na řadu,zbraně........
 Přijdou na řadu,zbraně........  

Moderátoři:GunShop.cz, Moderátoři
 Až se dětičky vyblbnou se Slávkama
 Až se dětičky vyblbnou se Slávkama  Přijdou na řadu,zbraně........
 Přijdou na řadu,zbraně........  

jo jo, to jsi me dostal ....o tri minuty driv a mohl jsem mit budik na diabolky, takhle je budu stale trousit po kapsachzdendaxxl píše:To už mi dnes někdo psal,mysím že to bylo na "bazaru"

http://forum.gunshop.cz/p-ko-eny-budik- ... 21182.html ......že,Bakli

Houby rostouJohn Steele píše:Hlásím příjezd do 10h.
Holky se ptají zda u vás rostou houby.
Na kolik stanovišť/ sklopek bude trať?
Po přečtení předchozích článků jsem dnes koupil trošku masného k pivu.
 Slopek by mělo být kolem 30ks,takže 15stanovišť......asi
 Slopek by mělo být kolem 30ks,takže 15stanovišť......asi  Všici vezete maso,tož ja vezmu asi chleba,nééé
 Všici vezete maso,tož ja vezmu asi chleba,nééé 
Tak úpně ve štychu tě nenechám,budeš mít u mě malý dáreček........Bakli píše: jo jo, to jsi me dostal ....o tri minuty driv a mohl jsem mit budik na diabolky, takhle je budu stale trousit po kapsach
 ....vezmi si sebou takovou tu šňůrku(na mobil) na krk a to nošení diabolek pořešíme
 ....vezmi si sebou takovou tu šňůrku(na mobil) na krk a to nošení diabolek pořešíme 
...parada, dikzdendaxxl píše:Tak úpně ve štychu tě nenechám,budeš mít u mě malý dáreček........Bakli píše: jo jo, to jsi me dostal ....o tri minuty driv a mohl jsem mit budik na diabolky, takhle je budu stale trousit po kapsach....vezmi si sebou takovou tu šňůrku(na mobil) na krk a to nošení diabolek pořešíme
 dneska jsem byl 2 hodiny v lese z toho pul hodiny jsem pozoroval dalekohledem a tady je vysledek ze nekecam.je to asi 2km od mista Lipovskeho knoura.ale ze jsem se prosel dneska
 dneska jsem byl 2 hodiny v lese z toho pul hodiny jsem pozoroval dalekohledem a tady je vysledek ze nekecam.je to asi 2km od mista Lipovskeho knoura.ale ze jsem se prosel dneska 

Tak jim dej ještě motorovou pitu. To kdyby nic nenašli, tak donesou alespoň polínkoJohn Steele píše:Díky za odpovědi. Žena tvrdí,ze jde půjčit kosu a nůši.
To jsem na ně sám zvědav,protože.nikdy nic nepřinesly.

Už jsem téměř zbalenej, tak zítra čau.
  Už jsem téměř zbalenej, tak zítra čau.no, však mě jste taky nalákali. vezu si do Polska 4 litry, snad mi to bude stačitžabák píše:Peťo to svařené víno to je móóóc dobrej nápad.
 .
 .