pls smazat...ukliknuti
Předovky
Moderátoři:GunShop.cz, Moderátoři
nekde jsem tu videl diskuzi o uprave na poplasnou nabojku,tady je me reseni s novym pistonem, zkousel jsem i original s drazkou,do ktere jsem zasunul trubicku pro utesneni drazky. Fungovalo to chvili, jak prestala tesnit trubicka , zacala nabojka plnit svou puvodni funkci 
pls smazat...ukliknuti
pls smazat...ukliknuti
Naposledy upravil(a) KRA dne 01 kvě 2010 18:42, celkem upraveno 1 x.
uprava pistonu
nekde jsem tu videl diskuzi o uprave na poplasnou nabojku,tady je me reseni s novym pistonem, zkousel jsem i original s drazkou,do ktere jsem zasunul trubicku pro utesneni drazky. Fungovalo to chvili, jak prestala tesnit trubicka , zacala nabojka plnit svou puvodni funkci
pruzinovy dratek , krome pridrzeni nabojnice plni funkci okrajoveho zapalu na 100%
Nemáte oprávnění prohlížet přiložené soubory.
-
Smazaný uživatel 3736
Re: předovky Ardesa
Čo poviete na toto: http://www.ulozisko.sk/obrazky/288438/001.jpg
Zdá sa vám to lepšie ako zápalka? V čom vidíte výhody takéhoto odpalu a v čom nevýhody?
Zdá sa vám to lepšie ako zápalka? V čom vidíte výhody takéhoto odpalu a v čom nevýhody?
Výhody skoro všechno, nemuset řešit zápalky, nevýhody, ta svíčka či co to je se bude strašně zasírat takže se bude muset často měnit, kontakty na to budou háklivé, přeci jen to není jako u motoru kde jsou všechny spaliny plynné, závažná výhoda by to ale byla u toho pseudobezdýmého prachu do předovek, to by ta svíčka párset výstřelů mohla přežít.
Glock 43, HK USP, CZ 27, 45, 50, 52, 75B, 44/81, 82, Derringer GG .45+9mm,
SVD 63, AKS74u, Brno mod. 4, Optima B12, M870
Sa vz. 26, 58, 61, UK 59, UZI, CQ-A1
Slavia 631, Slavia 634+Nikko Stirling 6x40AO, Crossman 1377
Výhoda neomezeného ladění spouště, ale asi by mi bylo blbý nabíjet předovku ze sítě 
Nejde!Prostě NNe
Pokud dobře vidím tak je to na baterky takže kabel k předovce ač je to zajímavá představa se nekoná
Glock 43, HK USP, CZ 27, 45, 50, 52, 75B, 44/81, 82, Derringer GG .45+9mm,
A proč se nimrat s elektronikou na míru v bloku spouště, když by stačilo prostě si do pažby vydlabat prostor pro (velkosériově vyráběný = levný) elektrický paralyzér? Elementární experimenty (odladění geometrie) by se daly odbít i na perkusním mechanismu bez úprav - jen do pistonu místo vložení zápalky prostrčit ohlodaný VN kablík http://www.driml-napajecky.cz/?p=zbozi&id=2613, http://www.vranovska.cz/?154,vysokonape ... ta-izolace s trochou řezbářské práce kolem odizolovaného konce, druhý kontakt paralyzéru připojit ke kostře zbraně.
Nic nereálného. Ani by nebylo nutné zbraň nějak dodatečně izolovat k VN nevodivosti. Jedinou komplikaci vidím: nutnost hlídat ftipálky, aby vám v nestřežené chvíli nepřepojili kontakt vedoucí ke kablíku skrz piston - a nezapojili ho třeba na spoušť. Aby nedošlo k iniciaci prachu, ale střelce.
Nic nereálného. Ani by nebylo nutné zbraň nějak dodatečně izolovat k VN nevodivosti. Jedinou komplikaci vidím: nutnost hlídat ftipálky, aby vám v nestřežené chvíli nepřepojili kontakt vedoucí ke kablíku skrz piston - a nezapojili ho třeba na spoušť. Aby nedošlo k iniciaci prachu, ale střelce.
Nevýhody; tak třeba zákon o zbraních:martin1976 píše:Čo poviete na toto: http://www.ulozisko.sk/obrazky/288438/001.jpg
§ 7
Zbraně kategorie D
b) zbraně jednoranové a dvouranové zkonstruované na principech doutnákových, kolečkových, křesadlových nebo perkusních zámkových systémů,
Tohle není ani jedno. Hlavně je to prasárna - zápalky, křesací kameny, to dělá kouzlo předovek (mimo jiné).
Slavia 631, Ardesa Deerhunter, CZ 75D Compact
a zbrane neuvedene v A az C patria do kategorie D
Pravda, poznámku o zákonu beru zpět.
Slavia 631, Ardesa Deerhunter, CZ 75D Compact
kayakero píše:A proč se nimrat s elektronikou na míru v bloku spouště, když by stačilo prostě si do pažby vydlabat prostor pro (velkosériově vyráběný = levný) elektrický paralyzér? Elementární experimenty (odladění geometrie) by se daly odbít i na perkusním mechanismu bez úprav - jen do pistonu místo vložení zápalky prostrčit ohlodaný VN kablík http://www.driml-napajecky.cz/?p=zbozi&id=2613, http://www.vranovska.cz/?154,vysokonape ... ta-izolace s trochou řezbářské práce kolem odizolovaného konce, druhý kontakt paralyzéru připojit ke kostře zbraně.
nejsem si tim jisty , jestli by paralyzer stacil, mozna by po aktivaci prach upadl do bezvedomi
ZDAR
Dotaz martin 1976 už jsi střilel stěma REALy 250gr.
A rozdil mezi 320gr a 250gr na přesnost.
Dotaz martin 1976 už jsi střilel stěma REALy 250gr.
A rozdil mezi 320gr a 250gr na přesnost.
-
Smazaný uživatel 3736
kolos,
tento týždeň mi po dvoch mesiacoch konečne prišli kliešte, takže som ešte nemal čas odlievať. Cez víkendy ma teraz zamestnáva iná robota. Keď bude čas, tak odlejem, odskúšam, poreferujem.
tento týždeň mi po dvoch mesiacoch konečne prišli kliešte, takže som ešte nemal čas odlievať. Cez víkendy ma teraz zamestnáva iná robota. Keď bude čas, tak odlejem, odskúšam, poreferujem.
-
Smazaný uživatel 3736
Dnes som si urobil výlet do Ares-gun. Rozprával som sa s majiteľom a medzi rečou som sa opýtal, či neplánuje odlievať mäkké (!) REALy. A on mi povedal, že asi do dvoch týždňov by sa to malo rozbehnúť a ževraj bude odlievať niekoľko druhov REALov (asi iné kalibre a hmotnosti). Čaká už len na formy. Dokonca aj nejakú inú strelu budú odlievať v kalibri .50, len nevedel ešte povedať akú.
Tak načo som kupoval ďalšie REAL kliešte a 10kg olova?
Tak načo som kupoval ďalšie REAL kliešte a 10kg olova?
asi na to, ze sa to urcite oplati... typujem ze 100 ks striel od Mongela ti zaplati klieste od LEE...