. Ta evidentní kvalita materiálu má prostě něco do sebe. U 1913 byla originální kulička kupodivu z bakelitu, tak jsem ji rád vyměnil za eloxovaný hliník s O kroužky
. Ta evidentní kvalita materiálu má prostě něco do sebe. U 1913 byla originální kulička kupodivu z bakelitu, tak jsem ji rád vyměnil za eloxovaný hliník s O kroužky  
Moderátoři:GunShop.cz, Moderátoři
 . Jenže mě se to tak líbí, asi mám v sobě kus cirkusáka. Ještě zvažuju, že nechám naeloxovat kanárkově zeleně, kování botky a lícnice
 . Jenže mě se to tak líbí, asi mám v sobě kus cirkusáka. Ještě zvažuju, že nechám naeloxovat kanárkově zeleně, kování botky a lícnice   .
 . . Jdu cestou psychického rozkladu soupeřů těsně před soutěží
 . Jdu cestou psychického rozkladu soupeřů těsně před soutěží   . Nějaké ty nástřely na web, utahovací momenty, kouzelné série střeliva, třicet kliků denně a pod. a ono to funguje
 . Nějaké ty nástřely na web, utahovací momenty, kouzelné série střeliva, třicet kliků denně a pod. a ono to funguje   
  , ktera prida strelci +5% na psychice.
 , ktera prida strelci +5% na psychice.
 a vytahuje ji na závody v libovolce.Tak když by nějaký začínající střelec chtěl udělat skok ku předu, můži pro další info zavolat na tel.732509944
 a vytahuje ji na závody v libovolce.Tak když by nějaký začínající střelec chtěl udělat skok ku předu, můži pro další info zavolat na tel.732509944

Každopádně to považuju za akademickou diskusi nemající dopad na cokoli
 Každopádně to považuju za akademickou diskusi nemající dopad na cokoli