Flobertka Spielberg Brno
Moderátoři:GunShop.cz, Moderátoři
Kolega neodolal a spieberga koupil, přesnost střelby je na pušku špatná, odstříleli jsme z ní asi 70 ran a podělal se vytahovač. Něco je tam špatně, protože to při střelbě nepříjemně prská do obličeje. Na 10 metrů to neprostřelí ani lepenkovou krabici. Chtěl to vrátit, ale dohadovali se s ním a nechtějí mu vrátit peníze, tak kdoví jak to dopadne.
CZ 75
ZKM 452
Dresslerovky
ZKM 452
Dresslerovky
Re: Flobertka Spielberg Brno
A zjistil jsi odkud to prská ?
Jestli kolem závěru nebo odspod skrz redukční otvory kolem pažby ?
Jestli kolem závěru nebo odspod skrz redukční otvory kolem pažby ?
A k čemu mě je nový náhradní díl ze stejného zinku kterej zase prdne ? Dokud to nebude z poctivého železa jako vše ostatní tak je to na jednu věc. Snesl bych ještě tak ten lučík, víc ale ne!
Pavel ja sa chcem len opytať,aky je na tejto flobertke vyvrt-kolko dražok ma,a ako sa nabijaju tie male flobertkove naboje,nakolko ten vyhadzovač ma dlhy chod,alebo je to nejako upravene,to nabijanie. Ja som mal tiež takuto,ale samozrejme v maloražkovom prevedeni,bola z roku tušim 1957-58 mala štvor dražkovy vyvrt a ťažko sa nabijali už šortky takže nabiť flobertkovy naboj sa mi zda nemožne,alebo jedine pinzetou.
Moje Flobert Spielberg zatím fuguje tak jak má a doufám, že po velké zatěžovací střelbě na jaře až bude gut počasí bude fungovat i nadále.
k teme: Flobertka Spielberg Brno
k teme: Flobertka Spielberg Brno
JuroNR: Nabíjí se celkem dobře, protože hlaveň vyčnívá kousek přes pouzdro závěru. Drážek má myslím 12. Vytahovač má dlouhej krok a na místo toho půlměsíce má jen úzký dráp který je nespolehlivý.
moje má vyhazovač ve tvaru půlměsíce.Na střelbu si raději beru vždy ochranné brýle, nemám z toho dobrý pocit.Taky si někdy říkám co by to udělalo,kdyby se při výstřelu otevřela klika závěru, jestli je to natolik jištěná,že to nevylítne do obličeje.To by asi bolelo 

Nemáte oprávnění prohlížet přiložené soubory.
- Alexxxus
- Odborník na vzduchovky
- Kontaktovat uživatele:
Jsem netušil že se tak pobavím, flobertky by měly mít závěr uzavřený ozubem, nebo rozetou, nebo nečím jako Blaser R93, kyvné uzavření nepřipadá v úvahu.
Bych si vůbec flobertku nekupoval aby mně závěr nepraštil do obličeje.
Bych si vůbec flobertku nekupoval aby mně závěr nepraštil do obličeje.
Daystate Griffin - special edition 007/150 .177 + Deon March 1-10x24
AirArms ProSport .177 + Sightron SIII 10 x 42 MMD
Anschutz HP 9015 + Deon March
Mojí češtinu prosím omluvte.
http://www.alexxxus.cz recenze vzduchovek optik a doplňků
AirArms ProSport .177 + Sightron SIII 10 x 42 MMD
Anschutz HP 9015 + Deon March
Mojí češtinu prosím omluvte.
http://www.alexxxus.cz recenze vzduchovek optik a doplňků
Klika závěru určitě nevyletí, to si buď jistej! je tam uzamykací ozub! Ten ještě ve spielbergu nezprasili. A ten vytahovač ve tvaru půlměsíce Ti závidím. Proč ho tam proboha nenechali, když je prověřen lety spolehlivosti. Asi se chtěli odlišit a dopadlo to tak, že po 10 ranách přestal fungovat...
Zase jsi Alexus byl rychlejší- sakra.
někdy se po výstřelu dostane vystřelený náboj mezi vyhazovač a hlaveň, takže přebíjení zdržuje
Po kolika výstřelech by se měla pročistit, myslím tím při střelbě?Zkoušel někdo s oporou na kolik metrů je přesná?Já jsem ji zkoušel asi na 25m do plechu velikosti 30x30cm a bez problému co rána to zásah(bez opory).Na 10 m karton.krabici prostřelí.

Zbraň střílející pouze olovem stačí čistit jednou za rok. Protože náboj flobert obsahuje agresivní splodiny čisti častěji. Ale není zvykem ani dovoleno / během soutěže/ zbraň čistit. Jestli jsi vůbec četl návod k použití tak to tam máš napsané na str. 3.
Asi toho moc o vzduchovkách či flobertkách moc nevíš. Slavia 631 má energii 7,5 Joule a prostřelí na 20 m překližku 4mm silnou! Proč by flobertka o té samé energii ji prostřelit neměla? Energie je stejná, jenom rychlost u r. 4,5 a 5,6 je jiná.
návod jsem ani nečetl,někam jsem ho založil.Málokdy si takové věci čtu, jen když si všimnu,že je tam něco červeně 

pro pavla 54 já jsem reagoval na příspěvek,kde někdo psal o tom, že neprostřelí ani karton.Se vzduchovkama a flobertkama pracuju docela dost dlouho takže o nich něco vím.