Koukám, že se to tu rozjelo 

Teď jsem přijel a přivezl ... Musím uznat, že p. Kovář, coby předchozí majitel, se o pušku staral naprosto výtečně a je jak nová, doslova. Ukazoval mi střelecký deník několik let zpět a ty nástřely, které má nalepeny k jednotlivým střelbám, to jsem fakt čuměl. A to bylo stříleno jako LM. Takové soustřely jsem u nás na MaO asi ještě neviděl 

Probraly jsme všechno možný a asi hlavní problém vidím v nabíjení. To budu muset hodně trénovat  

Napínáček bych neviděl jako velké mínus, podle mě při troše tréningu je tam naprosto minimální ztráta a ta spoušť jde jedna báseň. Puška má dole lyžinu, takže Harrisky půjdou nandat v pohodě, na pušce je vyfrézována 16mm rybina, takže optika taky OK. Hák se mi líbí a dobře mi sedí na rameni, mimo to je velmi dobře stavitelný. Nevidím důvod ho sundavat. Teď musím koupit novou montáž, jelikož tam byla 1" a já mám 30mm. A pak hurá na střelnici. Jinak uznávám, že u Timeru, zátěže a možná i Ruk. v oknech budu asi asi trochu v nevýhodě, ale hold to tak je. Hlavně zátěž budu muset hodně trénovat.  Uvidím, jaké poznám zlepšení, resp. doufám, že nějaké přijde  

Vulcan 3-cal.25 - Valiant Zephyr 6-24x50 SF, HS Product XDM 2 Compact-9mm, MC-12 1965 v.č. 71, Jericho 941F, Gamo 440 Hunter a další...