Jinak jsem si o víkendu půjčil Lord of War a není to špatný. Jen v tom úvodu jak je tam ta cesta náboje - maník láduje, strčí tam ten náboj s kamerou, ještě asi 3 za ním, zasune zásobník, vystřelí asi šestkrát a teprve se tento náboj dostane do komory.... Jinak jsou tam věci celkem vtipný. Třeba deštníky pro Saharu a tak. Pak jsem možná už viděl a slyšel věci který tam nejsou, ale jak je tam ten detailní zpomalenej záběr na AK47 jak z ní střílí nějakej ten domorodec tak je tam zvuk závěru a zní to jak taková ta stará pokladna když se tam kasírovaly prachy - nevím jestli to byl záměr nebo náhoda, ale kadopádně to je dobrý
Filmy a zbraně
Moderátoři:GunShop.cz, Moderátoři
Tohle by měl být palubní kanón A10-Thunderbolt. Slušná bezbolestná
Jinak jsem si o víkendu půjčil Lord of War a není to špatný. Jen v tom úvodu jak je tam ta cesta náboje - maník láduje, strčí tam ten náboj s kamerou, ještě asi 3 za ním, zasune zásobník, vystřelí asi šestkrát a teprve se tento náboj dostane do komory.... Jinak jsou tam věci celkem vtipný. Třeba deštníky pro Saharu a tak. Pak jsem možná už viděl a slyšel věci který tam nejsou, ale jak je tam ten detailní zpomalenej záběr na AK47 jak z ní střílí nějakej ten domorodec tak je tam zvuk závěru a zní to jak taková ta stará pokladna když se tam kasírovaly prachy - nevím jestli to byl záměr nebo náhoda, ale kadopádně to je dobrý
Včera jsem byl na Rambo 4.
S realitou to nemá moc společného, ale nad závěrečnou přestřelkou jsem výskal radostí.
Deset let jsem neviděl nic podobného. Vylodění na pláži Omaha ve vojínu Ryanovi je oproti tomu slabý čajíček.
Konečně pořádný akčňák, ne jako ty "napínavé" filmy, kde jsou půlhodinové záběry na obrazovku monitoru, kde běží procenta pod nápisem Virus loaded, nebo kde černoch, asiat a blondýna bojují proti nebezpečí biologických zbraní a za záchranu deštného pralesa.
Tohle Rambo neřeší, on prostě zabíjí rád a já mu to věřím.
Z hlášek mi utkvělo v paměti: "Live for nothing or die for something?"
S realitou to nemá moc společného, ale nad závěrečnou přestřelkou jsem výskal radostí.
Deset let jsem neviděl nic podobného. Vylodění na pláži Omaha ve vojínu Ryanovi je oproti tomu slabý čajíček.
Konečně pořádný akčňák, ne jako ty "napínavé" filmy, kde jsou půlhodinové záběry na obrazovku monitoru, kde běží procenta pod nápisem Virus loaded, nebo kde černoch, asiat a blondýna bojují proti nebezpečí biologických zbraní a za záchranu deštného pralesa.
Tohle Rambo neřeší, on prostě zabíjí rád a já mu to věřím.
Z hlášek mi utkvělo v paměti: "Live for nothing or die for something?"
http://www.fieldtarget.cz/ - Vše o zbraních, střelbě, srazech a HFT závodech.
-
golfkiller
- Kontaktovat uživatele:
-
adam123
Chtěl jsem se jen zeptat jestli vtom Rambo 4 mněl ten školák falcona nebo co to bylo za flintu
http://www.vojsko.net/index.php?clanek= ... per/falcon
-
Šéf
Tam šlo asi spíš o to, že ten monitor byl nabitý na vysoký napětí, každá CRT obrazovka je v podstatě kondenzátor nabitý asi na 20 KV. Ale jestli by to fungovalo nevím.Slim Jim píše:To je fuk, zhruba představit si to dovedu. V tom případě by ta "bomba" teoreticky fungovat mohla. Ale v praxi by asi musel použít hodně zmetkovou rozbuškuAres píše:Ano, proto jsou taky lidi při "exlozi" monitoru obyčejně pořezaní. Přesný fyzikální systém tohoto jevu ti ale nepopíšu, aby ji to stačilo odpálit.
Rambo ma sklamal, prvý diel rozhodne neprekonal. Obyčajné kečupové jatky leč s výbornými efektami ale s obrovskou dávkou klišé... taký novodobý masový trend - prvoradá je vizuálna stránka, všetko ostatné je druhoradé ... alebo sadnúť pred plátno, vypnúť všetky inteligenčné centrá v mozgu a pozerať s otvorenou hubou.
Z akčných filmov čo som videl u mňa vedie Black Hawk down...
A k najhorším filmovým zážitkom patrí čokolvek s Dudikoffom alebo s Ice-T ...
Z akčných filmov čo som videl u mňa vedie Black Hawk down...
A k najhorším filmovým zážitkom patrí čokolvek s Dudikoffom alebo s Ice-T ...
Nejsou to pákové nůžky?
http://www.fieldtarget.cz/ - Vše o zbraních, střelbě, srazech a HFT závodech.
-
golfkiller
- Kontaktovat uživatele: