Glock nevyjímaje.....
cz nebo glock
Moderátoři:GunShop.cz, Moderátoři
-
Childeater
- Kontaktovat uživatele:
Mě by zajímalo, kolik uživatelů a spokojených uživatelů mazalo s čízou z prodejny k puškaři.
Možná snad jenom hobbíci, a hobbíci se slejzaj i na webech jako je tenhle. Jsem přesvědčený o tom, že těch reklamací a úprav bude mizivé procento. CZ DODO je jeden velkej mýtus. Jenom se dá tunit, každej ví dobře jak a tak se tuní.
Stejně jak kdybych řek že je Glock DODO, protože se tam spousta majitelů nechá vyměnit díl, kterým sníží odpor spouště.
Možná snad jenom hobbíci, a hobbíci se slejzaj i na webech jako je tenhle. Jsem přesvědčený o tom, že těch reklamací a úprav bude mizivé procento. CZ DODO je jeden velkej mýtus. Jenom se dá tunit, každej ví dobře jak a tak se tuní.
Stejně jak kdybych řek že je Glock DODO, protože se tam spousta majitelů nechá vyměnit díl, kterým sníží odpor spouště.
podivejte G neni cely plastovy, ocelova je hlaven, udernik, spoustovy mechanismus.... z toho plyne jednoduchy zaver: nekteri lidi si koupi celokovovou zbran protoze chteji mit kvalitni vyrovnane mechanicke vlastnosti cele zbrane- komu staci ze ma kvalitni material pouze mistne- ja proti tomu nic nemam 
CZ 85 COMBAT, SUHL 150+BSA 4-16x40 AO, PM Makarov, GLOCK 17, MOSIN 1891/30 Iževsk 1927, TOZ 35, ZKM 456,
Alf
G je z výroby spolehlivý odolný a přesný a to v horizontu více než několika desítek tisíc ran
pro sport odladěný G má krom kosmetických úprav (gripy, prodloužený záchyty,...) z funkčních části odladěnej spoušťák a to prostou výměnou stojiny či pružin za tovární či aftermarkety
nějak jsem nepotkal tuningový spoušťák do čz a někdy bych rád potkal čízu do niž sedne pajš z jiné čízy nebo jinýho výrobce
takže si dál po "pár" vystřílenejch šupletech vyměňuj přeražený rozborný čepy u svý čízy
a nech Glockaře dejchat
P.S.
měl jsem čízu, vytunil a prodal za 1/2 ceny po půl roce a byl jsem rád, že je z domu (nahražena G26)
měl jsem G, vytunil jsem si jej a prodal ale ne z dúvodu že by to byla špatná bouchačka, jen mi G26 úplně neseděla ergonomicky (nahražen XD)
G je z výroby spolehlivý odolný a přesný a to v horizontu více než několika desítek tisíc ran
pro sport odladěný G má krom kosmetických úprav (gripy, prodloužený záchyty,...) z funkčních části odladěnej spoušťák a to prostou výměnou stojiny či pružin za tovární či aftermarkety
nějak jsem nepotkal tuningový spoušťák do čz a někdy bych rád potkal čízu do niž sedne pajš z jiné čízy nebo jinýho výrobce
takže si dál po "pár" vystřílenejch šupletech vyměňuj přeražený rozborný čepy u svý čízy
a nech Glockaře dejchat
P.S.
měl jsem čízu, vytunil a prodal za 1/2 ceny po půl roce a byl jsem rád, že je z domu (nahražena G26)
měl jsem G, vytunil jsem si jej a prodal ale ne z dúvodu že by to byla špatná bouchačka, jen mi G26 úplně neseděla ergonomicky (nahražen XD)
2:Andy
2:Alfonss (a iný) ak chces taký model tak si ho môžeš zohnať u B.W. ( http://www.csfd.cz/herec/3-willis-bruce/ ) ten ho za jeden čas používal. V pohode ho prenesieš cez detektory aj do lietadla. Problém bude len s nábojmi ( možno tie umelohmotné modré su ok )
2:Alfonss (a iný) ak chces taký model tak si ho môžeš zohnať u B.W. ( http://www.csfd.cz/herec/3-willis-bruce/ ) ten ho za jeden čas používal. V pohode ho prenesieš cez detektory aj do lietadla. Problém bude len s nábojmi ( možno tie umelohmotné modré su ok )
-
Childeater
- Kontaktovat uživatele:
Navrhuji smír. Zakopat válečnou sekeru. Proč rejpat. Glockaři nechť vám plast slouží ku radosti i prospěchu! Ať vás Gaston provází! Bratři s čízou, ať s compactem či sedmadevadesátkou, radujte se ze střelby též a laďte a tuňte, ať je spoušť lehká a záchyt závěru pevný...
Ostatně, stejně se vždycky potkáme na střelnici...
Ostatně, stejně se vždycky potkáme na střelnici...
-
golfkiller
- Kontaktovat uživatele:
-
golfkiller
- Kontaktovat uživatele:
starosti čezetářů:
kde mi nechají vybrat těsnej kousek?
-pokud nikde, tak: kdo mi to správně stáhne ve svěráku?
kde mi odladí spoušťák?
kde seženu pružiny namísto těch vytahanejch?
kde sehnat záchyty?
kde sehnat novej lauf a kdo mi jej do toho "co kus to originálu" dopasuje?
kdo na ten krám proboha vlastně dělá holstry?
starosti Glockařů:
kde seženu 2kg stojinu o 20Kč levněji než všude jinde?
totéž se záslepkou pažby
koupím Fobuse, či UncleMika, či ................ ?
že bych po půl roce konečně vypáskoval šuple?
koupím si triko nebo i vestu MG?
že bych si na blbnutí pořídil 30 raný šuple, jež je do čízy prakticky nesehnatelný ?
jasně že jsem to celý trošku nadnesl ale podstatný zústává
bud řeším zásadní potíže či ptákoviny
kde mi nechají vybrat těsnej kousek?
-pokud nikde, tak: kdo mi to správně stáhne ve svěráku?
kde mi odladí spoušťák?
kde seženu pružiny namísto těch vytahanejch?
kde sehnat záchyty?
kde sehnat novej lauf a kdo mi jej do toho "co kus to originálu" dopasuje?
kdo na ten krám proboha vlastně dělá holstry?
starosti Glockařů:
kde seženu 2kg stojinu o 20Kč levněji než všude jinde?
totéž se záslepkou pažby
koupím Fobuse, či UncleMika, či ................ ?
že bych po půl roce konečně vypáskoval šuple?
koupím si triko nebo i vestu MG?
že bych si na blbnutí pořídil 30 raný šuple, jež je do čízy prakticky nesehnatelný ?
jasně že jsem to celý trošku nadnesl ale podstatný zústává
bud řeším zásadní potíže či ptákoviny