Jo když sem byl ještě prcek tak sem taky dělal bouračky, polil sem angličáka kanagonem a zapálil.
Teď už zkouším co modely vydrží jinak a proto mám nejrači monstery, vydržej fakt hodně

Moderátoři:GunShop.cz, Moderátoři

)
 ) cena taky nejni nejhorší
 cena taky nejni nejhorší

, pár minut práce s vteřiňákem a kouskama EPP a šlo se do akce znovu, tohle s klasickým modelem bohužel nejde. Mrkni sem :
 , pár minut práce s vteřiňákem a kouskama EPP a šlo se do akce znovu, tohle s klasickým modelem bohužel nejde. Mrkni sem : 
   Tak jsem zvedavej kdy s tim buchnu (prej to byva tak do 5ti minut) a zda jsem si radsi za ty penize nemel koupit nejakou dalsi vetrovku
 Tak jsem zvedavej kdy s tim buchnu (prej to byva tak do 5ti minut) a zda jsem si radsi za ty penize nemel koupit nejakou dalsi vetrovku 
 )
 ) 

Pravda, mít doma pochopení je dobrá věc, mám v tomto ohledu velké štěstí, sice jsou mé finanční možnosti omezené, ale o tom to tak docela není, takže když chci letadlo, tak si ho koupím a moje hezčí polovička se na to těší snad stejně jako já, možná tedy bude cvičný letoun místo Zoraki HP-01, ještě ovšem není nic rozhodnuto.
 Pravda, mít doma pochopení je dobrá věc, mám v tomto ohledu velké štěstí, sice jsou mé finanční možnosti omezené, ale o tom to tak docela není, takže když chci letadlo, tak si ho koupím a moje hezčí polovička se na to těší snad stejně jako já, možná tedy bude cvičný letoun místo Zoraki HP-01, ještě ovšem není nic rozhodnuto.   

Jj, správně, poznals dobře, je to sice M-10M ale liší se jen trubičkou. Každopádně to byl první větší test tohohle rakeťáku tak jsem si ji pro jistotu vzal kdyby mi to náááááhodou chtělo bouchnout do xichtu nebo mi tam navát oheň když to opouštělo hlaveň ale kupodivu se ani jedno nestalo čímž mi můj pokus ujasnil to že na rakeťák nemusím dávat těžký a nepraktický štít po vzoru Panzerschrecku.ALKAJ píše:Xerxes Artifex: Zdá sa mi to, alebo máš natiahnutú M-10 ?