Plynová pistole a Obrana
Moderátoři:GunShop.cz, Moderátoři
-
Richi
-
Klot
To uz si koupim radsi normalni bouchacku pac mam aspon jistotu, ze kdyz se dobre trefim, nepotkam se s utocnikem u soudu. Tech 100Kc za povoleni uz dam... vzhledem k cene zbrane.Klot píše:Pokud se mohu vrátit k původnímu dotazu, tak pokud Vám nedělá problém nedostatek peněz, doporučoval bych pro obranu Tasser. Zbrojní průkaz na něj nepotřebujete a útočníka odrovná spolehlivě a bez následků. Ale stojí kolem 15.000,-
-
Erik
Nechápem, prečo ťa všetci odhovárajú od plynovky - zrejme preto, že majú ZP. Ja ZP ešte nemám, ale používam už 2 roky plynovku - Walther P22 s niklovanou hlavňou - je veľmi pekná, vzhľad 100% originálu, a už mi 4x zachránila kožu ( život nie, ale peňaženku, zuby a nohavice áno ). Neváhaj, kúp to!!! Nešetri a kúp ju v kalibri 9mm - strela je silnejšia - potom si kúp náboje s technickým korením - tzv. pfeffer - už som s nimi úspešne skolil veľkého vlčiaka, 2 maďarských kokotov - zlodejov na ceste do Chorvátska a jedného ožralého skína - musím povedať, že ten vlčiak to zniesol najstatočnejšie - aspoň sa odplazil - na rozdiel od tých maďarov a skína ( ľahli na zem a točili sa ako dážďovky na panvici )
Ak chceš predsa len ušetriť, kúp Voltran - podobná kvalita, nižšia cena
Ak chceš predsa len ušetriť, kúp Voltran - podobná kvalita, nižšia cena
-
Richi
-
Tyrichter
Zvlášť po dnešku, co nějakej ten feťák ohrožoval bouchačkou několik ženských v parku a když se jich chtěli dva chlapi zastat, tak jednoho postřelil a pak ho ještě svinsky na zemi dorazil. Konkrétně ten zastřelený byl nějaký zaměstnanec TV Nova, jinak by kolem toho nebyl takovej humbuk, ale tady bys s plynovkou jaksi nepochodil.
-
Paixík
Je to síla
To s tím chlápkem, co ho postřelil ten kokot v parku, je fakt smutný. Díky takovýmhle kreténům si budeme moc o našich "železných láskách" brzy nechat jenom zdát. IMHO ty nábojnice na zemi vypadaly jak devítka luger.
-
Tyrichter
Re: Je to síla
Doufám, že taková situace nenastane. Navíc pochybuji, že ji měl legálně. A kdyby zakázali držení zbraní vůbec, kdo by nás chránil před těmi, co ji mají nezákonně?Paixík píše:To s tím chlápkem, co ho postřelil ten kokot v parku, je fakt smutný. Díky takovýmhle kreténům si budeme moc o našich "železných láskách" brzy nechat jenom zdát.
Nicméně je fakt, že to celé je setsakra hnusná záležitost. Kéž by toho parchanta někde policajti chytli a rozsekali na nudle. I když mám stejně neodvratný pocit, že podobné věci se dějí denně skoro všude. Takovéhle hrůzy mne už neskutečně serou. Děs.
Je treba se asi ozbrojit.Tyrichter píše:Doufám, že taková situace nenastane. Navíc pochybuji, že ji měl legálně. A kdyby zakázali držení zbraní vůbec, kdo by nás chránil před těmi, co ji mají nezákonně?Paixík píše:To s tím chlápkem, co ho postřelil ten kokot v parku, je fakt smutný. Díky takovýmhle kreténům si budeme moc o našich "železných láskách" brzy nechat jenom zdát.
Nicméně je fakt, že to celé je setsakra hnusná záležitost. Kéž by toho parchanta někde policajti chytli a rozsekali na nudle. I když mám stejně neodvratný pocit, že podobné věci se dějí denně skoro všude. Takovéhle hrůzy mne už neskutečně serou. Děs.
-
Richi
Najlepši kúpiť niečo v cal. .454 Casull aby sa už nikto s takým exotom nemusel stretnúť.Je treba se asi ozbrojit.

-
Tyrichter
To musis vedet co chces... zda pistolku pro zabavu.. nebo neco na seriozni praci. Pro sranda picani bych si koupil levneho Drulova, nebo Margolinu... a jak rikam na noseni nejakej kompakt ci subkompakt ve vetsi razi. Uvidime, jak to vyresim ja. Pak ukazuTyrichter píše:No to je sice hezký, že je třeba se ozbrojit, ale dyť řikám, že nemám prachy. Ani moc času. Za tři roky tak maximálně koupim Mosquito a to hlavně kvůli levné munici, abych cvičil na střelnici.
Teď si můžu dovolit nejvíc tak nějaký pepřový pero s OC náplní.