S jinou doktorkou to asi nepůjde, protože potvrzení ti musí dát obvodní. Zkus jí ukecat. Podle mě je vedle (pokud teda nemáš víc jak dioptrii na každým oku) já mám 3/4 a 1/4 a bez brýlý v poho. Koukám dneska při tom vydávání ZP škodí kdo může
 S jinou doktorkou to asi nepůjde, protože potvrzení ti musí dát obvodní. Zkus jí ukecat. Podle mě je vedle (pokud teda nemáš víc jak dioptrii na každým oku) já mám 3/4 a 1/4 a bez brýlý v poho. Koukám dneska při tom vydávání ZP škodí kdo může  
Moderátoři:GunShop.cz, Moderátoři
 Nic nenasli a tak jsem skoncil u psychologa. Toho nakonec napadlo ze nekde prece poblem musi byt a napsal neco v tom smyslu ze bolesti sou nervovevo puvodu a ze si je vsugerovavam. Na zaklade techto jeho zprav byla napsana poznamka na karte. Tahlo se to se mnou spoustu let nez jsem jednou ty papiry zahodil a poridil si ke karte nove desky. Od te doby zadne problemy
  Nic nenasli a tak jsem skoncil u psychologa. Toho nakonec napadlo ze nekde prece poblem musi byt a napsal neco v tom smyslu ze bolesti sou nervovevo puvodu a ze si je vsugerovavam. Na zaklade techto jeho zprav byla napsana poznamka na karte. Tahlo se to se mnou spoustu let nez jsem jednou ty papiry zahodil a poridil si ke karte nove desky. Od te doby zadne problemy   . Pak jsem v pohode prosel testy k PCR i MP. Jo jo .. papir je svina
. Pak jsem v pohode prosel testy k PCR i MP. Jo jo .. papir je svina   

Proboha! Zas jeden oftalmolog amatér! Kdyby Astigmatismus byla krátkozrakost, tak by na světě bylo hned líp.Silencer píše:Co ale neřekli je že upálení laserem stojí 10 000 na jedno okoJinak Astigmatismus je myslím krátkozrakost. Oni dělaj že tomu rozuměj, kdyby to řekli česky tak tomu každej rozumí a doktoři by byli zbytečný
Horší bys to měl se šeroslepostí, to bys pak musel spoléhat, že tě někdo napadne za světla