Nošení zbraně v zimě...
Moderátoři:GunShop.cz, Moderátoři
- 
				DjRED
- 
				maxim
Je jasné že proti mrazu se brání špatně-mráz ten je prevít-ten vám vleze všude.Otázka je jestli mít alespoň něco,nebo nic..¨předevšim u rukavic záleží na typu a kvalitě provedení.Je jasné že palčáky by byli nejlepší,ale jsou nepoužitelnéDjRED píše:Tyhle rukavičky bych moc neporučoval.Já je mám taky.A když si je tak někdy nosím,tak mi málem umrznou prsty.
 dobré rukavice jsou taky policejní -co má URNA
  dobré rukavice jsou taky policejní -co má URNAKoupit hlinikovy kufřik a vyložit molitanem jeto .
				Naposledy upravil(a) MARKONY dne 19 lis 2006 15:29, celkem upraveno 1 x.				
SUHL 150 Anschutz m54  Ruger 161 Glock 43  K 100 X-Calibur  Walther PPK .22LR
			Jeto pouzdro na IPSC .  http://shop.vmcustom.cz/cat.php?showid=19&lang=czech
SUHL 150 Anschutz m54  Ruger 161 Glock 43  K 100 X-Calibur  Walther PPK .22LR
			- 
				Marek
Re: Nošení zbraně v zimě...
Myslim, ze v zime je to jednoznacne... pokud mam zbran "normalnich" rozmeru tak v pouzdre u pasu. A kdyz citim, ze ji budu potrebovat rozepnu si bundu/kabat. Nekdy staci i spodni knoflik, aby se dal odev rychle odhrnout. No a kdyz je to zbran opravdu malych rozmeru... neni nic jednodussiho nez si ji dat jen tak do kapsy. Hlavne neztratitmaxim píše:Zajímaji mě vaše zkušenosti s nošením zbraně v zimním období ,které právě nastává .Jaké to je když člověk má tasit zbraň,ale má na sobě hodně ošacení,jako mikina,svetr,bunda+ skřehlé ruce. Nebo ruce v rukavicích.Děkuji za vaše poznatky.

- jirkausti
- Kontaktovat uživatele:
abych předešel nedoroumění: Ten Walther CP88 nenám na sebeobranu ale na zábavnou střelbu na zahrádce. Je to vzduchovka na CO2.   A proč ji chci spíše "nosit" a ne přenášet? Mám to na zahrádku necelý kilometr od bydliště, tak takový kousek nemá smysl jezdit autem, ale z 99% tam jezdím na kole. A to by s kufříkem nebylo moc pohodlné.  Zaleju záhonky, příp. zryju zahrádku, zastřílím si a jedu domů...  Proto sháním něco v čem bych to mohl nosit a nemusel pokaždé demontovat kolimátor a před každou střelbou ho nasazovat a nastřelovat.
  A proč ji chci spíše "nosit" a ne přenášet? Mám to na zahrádku necelý kilometr od bydliště, tak takový kousek nemá smysl jezdit autem, ale z 99% tam jezdím na kole. A to by s kufříkem nebylo moc pohodlné.  Zaleju záhonky, příp. zryju zahrádku, zastřílím si a jedu domů...  Proto sháním něco v čem bych to mohl nosit a nemusel pokaždé demontovat kolimátor a před každou střelbou ho nasazovat a nastřelovat.  

Jirka
			 A proč ji chci spíše "nosit" a ne přenášet? Mám to na zahrádku necelý kilometr od bydliště, tak takový kousek nemá smysl jezdit autem, ale z 99% tam jezdím na kole. A to by s kufříkem nebylo moc pohodlné.  Zaleju záhonky, příp. zryju zahrádku, zastřílím si a jedu domů...  Proto sháním něco v čem bych to mohl nosit a nemusel pokaždé demontovat kolimátor a před každou střelbou ho nasazovat a nastřelovat.
 Jirka
Znam člověka, kterej tohle řeší jednoduše, a to tak, že odpáral vnitřek pravý kapsy, nějak to zapošil, či co, a teď  když ho někdo v noci požádá o oheň, tak zatimco mu levou připaluje, pravou má v kapse (na pažbě kvéru). Prostě to chce volnější oblečení s kapsou na správnym místě. Jo a nevěří čemukoliv se šupletem. Já jsem se zatím k takovému drastickému činu ještě neodhodlal, ale tohle bude naše první společná zima (moje a miláškova samozřejmě) a trochu mě odrazuje zvýšená ztrácivost věcí v takovéto "bezedné kapse". Mimochodem (ten dotyčný) nosí levnější věci, aby mu nebylo líto si je prostřelit    Jedná se o nepromokavý plášť z armádního výprodeje (cca 50 Kč, i když ten co mi přivezl už zasáhla vlna zdražování, stál totiž 80) silně cowboyského střihu pod který by se vešla i brokovnice.
 Jedná se o nepromokavý plášť z armádního výprodeje (cca 50 Kč, i když ten co mi přivezl už zasáhla vlna zdražování, stál totiž 80) silně cowboyského střihu pod který by se vešla i brokovnice.
				 Jedná se o nepromokavý plášť z armádního výprodeje (cca 50 Kč, i když ten co mi přivezl už zasáhla vlna zdražování, stál totiž 80) silně cowboyského střihu pod který by se vešla i brokovnice.
 Jedná se o nepromokavý plášť z armádního výprodeje (cca 50 Kč, i když ten co mi přivezl už zasáhla vlna zdražování, stál totiž 80) silně cowboyského střihu pod který by se vešla i brokovnice.Naposledy upravil(a) Anorektik dne 24 lis 2006 08:22, celkem upraveno 1 x.				
Walther P99C AS, CZ 550, S 631

IPSC puzdra nie su konstruovane na nosenie, su dalej od tela atd. ale voci gustu...
 IPSC puzdra nie su konstruovane na nosenie, su dalej od tela atd. ale voci gustu...