........ CZ 550 ani T3 s nima problém nemá
  ........ CZ 550 ani T3 s nima problém nemá  
Moderátoři:GunShop.cz, Moderátoři
 ,už vybírám jen CZ 550 nebo Tikka T3, obě jsou cenově dostupné a každá má něco do sebe, ale bohužel jak jsem již psal, jsem odstřelovačské embrio
  ,už vybírám jen CZ 550 nebo Tikka T3, obě jsou cenově dostupné a každá má něco do sebe, ale bohužel jak jsem již psal, jsem odstřelovačské embrio   , pokud by se tu mohl někdo vyjádřit ke vhodné ráži a optice (do 1000m), moc by mi to pomohlo rozšířit obzory. Už jsem sice pár řádek na toto téma tady okolo našel, ale ještě nemám zcela jasno
  , pokud by se tu mohl někdo vyjádřit ke vhodné ráži a optice (do 1000m), moc by mi to pomohlo rozšířit obzory. Už jsem sice pár řádek na toto téma tady okolo našel, ale ještě nemám zcela jasno   , SHIVA: pokud budeš mít chvilku,nestyď se a přispjej prosím taky troškou  do mlýna
  , SHIVA: pokud budeš mít chvilku,nestyď se a přispjej prosím taky troškou  do mlýna   , evidentně máš spoustu zkušeností k nezaplacení
  , evidentně máš spoustu zkušeností k nezaplacení   kdyžtak pošlu šek
 kdyžtak pošlu šek   ,
  ,Někde sem zaslechl že Leupold prej dělá "docela dobré" Optiky - potrebuješ optiku která na tu vzálenost vůbec docvaká (vykompenzuje propad střely + - 13 metrů ....u 308Win.)pavelll píše:pokud by se tu mohl někdo vyjádřit ke vhodné ráži a optice (do 1000m), moc by mi to pomohlo rozšířit obzory.

,už musím tak zatím
  ,už musím tak zatím