Spíš bych tam vypích pointu té debaty aby se čitatel neztratil v § - nošení zbraně i když je poznamenané v ZP neopravňuje k "běžnému" nošení pokud má držitel pouze ZP skup. B, k tomu je nutné míti skup. E Správně?
Moderátoři:GunShop.cz, Moderátoři

V tomhle případě jsou ale moje příspěvky i příspěvky Mika a Satana poněkud zavádějící. Pokud to berete tak že na PČR leží papír, že danou zbraň máte povolenu nosit tak je vše o.k. V tu chvíli mě ale naprosto nenapadlo, že by při nějaké situaci někdo šel do archivu nebo do databáza a kontroloval jestli tam to nošení mám nebo ne - mám ZP, legálně vlastněnou zbraň s průkazem zbraně a tečka. Já ty příspěvky prostě pochopil tak, že to máte poznamenaný v ZP a vzniká tady nějakej rozpor že to já v ZP nemám .
   V tomhle případě jsou ale moje příspěvky i příspěvky Mika a Satana poněkud zavádějící. Pokud to berete tak že na PČR leží papír, že danou zbraň máte povolenu nosit tak je vše o.k. V tu chvíli mě ale naprosto nenapadlo, že by při nějaké situaci někdo šel do archivu nebo do databáza a kontroloval jestli tam to nošení mám nebo ne - mám ZP, legálně vlastněnou zbraň s průkazem zbraně a tečka. Já ty příspěvky prostě pochopil tak, že to máte poznamenaný v ZP a vzniká tady nějakej rozpor že to já v ZP nemám . takže jsem asi jedinej případ, kdo si může beztrestně koupit a nosit jakou chce pistoli
 takže jsem asi jedinej případ, kdo si může beztrestně koupit a nosit jakou chce pistoli   Už jsem z těch úředních postupů fakt nahlavu. Jste mě teď nalomili jestli si nemám jít zkontrolovat jestli to tam mají doplněný nebo ne. Ach jo
 Už jsem z těch úředních postupů fakt nahlavu. Jste mě teď nalomili jestli si nemám jít zkontrolovat jestli to tam mají doplněný nebo ne. Ach jo