Nejedná sa o rýchlosť ale o energiu.KUFI píše: Ten ma v razi 6.35 stejnou ustovou rychlost jakou povolujou nase zakony.
Ak má 6,35 Vo 240m/s tak Eo bude určite ďaleko za zákonným limitom.

Moderátoři:GunShop.cz, Moderátoři
Nejedná sa o rýchlosť ale o energiu.KUFI píše: Ten ma v razi 6.35 stejnou ustovou rychlost jakou povolujou nase zakony.

Dneska sem jeste studoval jiny znacky a ten Hatsan 150 se mi libi cim dal vic. A da se u nas sehnat i nepodimenzovanej, jenom je treba predlozit zbrojak http://www.strelecky-portal.cz/e-shop/d ... na-zp.htmlRZ CZ píše:Hatsana Torpedo 150 jsem měl.Dal jsem do něj silnější pružinu a opravdu dělal takové krásné dirky nejen do desek.
Podle pdf na strankach vyrobce je stavenej na 380m/s pri 4.5mm razi http://www.hatsan.com.tr/pdf/hatsan_airguns_10.pdf (4 strana).phantomls píše:Mam dojem, že u Hatsana stačí jen vyměnit pružinu. I tento výrobek je fyzicky stavěn na úsťovku 305 m/s a pružinou snížen na 240 m/s.
U Gama se ještě musí zvětšit hotnost pístu, pružina nestačí.
to mas jako s tema houpacima ocelovyma kulickama na provazku. Taky nadskoci jenom ta posledniJuroNR píše:ani jedna plechovka sa nepohla ani milimeter ale ta posledna vyskočila ako keby koň do nej kopol.zazraky sa deju-vo filme.

Takovy skusenosti presne potrebuju slyset. Takze na Gamo kaslu. Asi pujdu do toho Hatsana 150 a skusim objednat neupravenou verzi, snad nebudou chtit poslat nafocenej zbrojak nebo tak neco. Ty vysledky jsou impresivni.milius píše:Gamo Shadow 1000 jsem kdysi měl.Brzy se unavil zámek zavírání hlavně a při menším cuknutí se mírně nalomila.Pažba z levného plastu,který se v rukách smeká a ani je nemusím mít nijak spocený.Přesnost je diskutabilní.Až ji koupíš,tak bude přesná(jakštakš),ale za rok ji vyhodíš.

Kamarad si ted bude zbrojak delat, takze pockam az ho bude mit a pak ji objednam na nej.
 Kamarad si ted bude zbrojak delat, takze pockam az ho bude mit a pak ji objednam na nej. 
   docela by me zajimalo jak na to. To uz musi snad zabit slona (do oka)
  docela by me zajimalo jak na to. To uz musi snad zabit slona (do oka)  Divim se že ti jde jen o energii a na přesnost kašleš. To láká každého mít dělo ale hlavně s tím něco trefit
 Divim se že ti jde jen o energii a na přesnost kašleš. To láká každého mít dělo ale hlavně s tím něco trefit  Jinak nevím jaká optika a jak dlouho by vydržela tohodle mustanga.
 Jinak nevím jaká optika a jak dlouho by vydržela tohodle mustanga.