,jo a neškrtit. Zpětný ráz je pro moje artrozou napadené rameno akorát
Moderátoři:GunShop.cz, Moderátoři
o střele z kalacha v 7,62x54R jsem nenašel ani slovo v 8x57JS ani v 7,62x54. Aktivnost moderátorů nepodceňujmež.navip píše: . . . . střela do kalacha . . . . . rozvedl podrobně na Střelectví- přebíjení - 8x57JS a nebudu to opakovat.

na straně 2 se mi žádný autor Ufo nevyskytuje.   Pro vyloučení vlastní slovo-sleposti:  ani vyhledávání "ctrl-F"  výraz "Ufo" nenajde.  Ani "Kalach" , ani "nbc" ani "AA".  Ale nechci to tu zasírat off-topicama, takže sub-téma vzdávám
     na straně 2 se mi žádný autor Ufo nevyskytuje.   Pro vyloučení vlastní slovo-sleposti:  ani vyhledávání "ctrl-F"  výraz "Ufo" nenajde.  Ani "Kalach" , ani "nbc" ani "AA".  Ale nechci to tu zasírat off-topicama, takže sub-téma vzdávám  

a o výhodách plnotučné laborace zkuste někdo přesvědčit moji ženu
  a o výhodách plnotučné laborace zkuste někdo přesvědčit moji ženu  Několikrát jsem s tím střílel na 200 m a u mne rozptyl podobný oryginálkám což ale vzhledem k mému vetchému zraku není žádný důkaz.V Ludvíkovicích Voj.puška do 150m bronz.
 Několikrát jsem s tím střílel na 200 m a u mne rozptyl podobný oryginálkám což ale vzhledem k mému vetchému zraku není žádný důkaz.V Ludvíkovicích Voj.puška do 150m bronz.