. a nemal by ist nikto. nech sa zvolia sami ak to dokazu
Moderátoři:GunShop.cz, Moderátoři
tak kde je povolená tržba dreva tak tam niekoľko tonové traktory ťahajúce za sebou niekoľko kubíkov guľatiny nivočia cesty a celý les, každodenný hluk traktorov a motorových píl odplaší všetku zver na vzdialené kľudnejšie miesta, prechod štvorkolky lesom, vlastne lesnou cestou je oproti tomu zanedbateľný a to ešte nejaká ľahká 90kg crosska je smiešna či nebodaj bicyklista.. skôr ten zákon chráni najviac zlodejov dreva a poľovníkov pytliakov.. ešte by náhodou nejaký civilista prichytil lesníkov pri čine a nebodaj odfotil a rýchlo zmizol, to by bolo, takto majú kľud.Toky píše:... Hádzal ma do jedného vreca so štvorkolkármi. Podotýkam, že na vzduchovke mám tlmič a po zveri nestrieľam.

Toto je aj môj názor.undead píše:skôr ten zákon chráni najviac zlodejov dreva a poľovníkov pytliakov.. ešte by náhodou nejaký civilista prichytil lesníkov pri čine a nebodaj odfotil a rýchlo zmizol, to by bolo, takto majú kľud.
Teraz sa mu môžeš ísť vysmiať do očíToky píše:Aj ten jeblý predavač v Michalovskom poľovnícve, čo mi ten článok otrieskaval o hlavu a jačal po mne, že nám - plašičom zveri v lese - konečne zatrhnú radosti.

Kazdy mysli, ze jeden hlas hore dole ale to nie je az tak pravda, ked si to toto povie niekolko 100tis ludi tak uz by to snad aj vyznam mohlo mat... Tazke je to na uvazeni kazdeho soudruha
 Kazdy mysli, ze jeden hlas hore dole ale to nie je az tak pravda, ked si to toto povie niekolko 100tis ludi tak uz by to snad aj vyznam mohlo mat... Tazke je to na uvazeni kazdeho soudruha 
 . a este by to malo vyhodu. keby sa uz tak citili pri moci tak by sa pekne zoskupili vysli z tiena a kazdy by vedel. aha ty smejd. a bol by navzdy pokoj.. ale toto nie.. nejdem nikam.. ak bude pekne spravime si vylet.. ak bude prsat tak si premazem vzduchovky
. a este by to malo vyhodu. keby sa uz tak citili pri moci tak by sa pekne zoskupili vysli z tiena a kazdy by vedel. aha ty smejd. a bol by navzdy pokoj.. ale toto nie.. nejdem nikam.. ak bude pekne spravime si vylet.. ak bude prsat tak si premazem vzduchovky