Z prispevku je zrejme,ze jsou nastreleny crk 10cm pod,jetli to dobre chapu.Zajimave,sam to musim testnout,proze mam pocit ze me to lita baj voko na flek.Novych Fox je tedy 22,tak to jsem predposledni...hmm koukam,ze nas stejne moc neni
 Z prispevku je zrejme,ze jsou nastreleny crk 10cm pod,jetli to dobre chapu.Zajimave,sam to musim testnout,proze mam pocit ze me to lita baj voko na flek.Novych Fox je tedy 22,tak to jsem predposledni...hmm koukam,ze nas stejne moc neni 
Moderátoři:GunShop.cz, Moderátoři

Takze sa to potvrdilo, co som okrem ineho pisal.cernunos píše:paul67,BlackPowder:Tak moje zavinění nepřipadá v úvahu,flobka mi rozhodně nikde nespadla,na své věci jsem hodně opatrný,naopak je jak v bavlnce a nikde na pohled není poškozená od výroby.Prostě to nechápu....Asi nemá cenu vymýšlet sto dalších scénářů a mudrcovat zde nad tímto mým problémem.Až se to vyřeší,tak zde budu informovat...
... a dalsou strelbou sa to len zhorsuje.Black Powder píše:Cistite chlapy vobec po kazdej strelbe tie vaze pluvatka? Ono ta traskavina vo flobertoch je poriadne svinstvo. Po 5tich ranach je to tak napecene, ze sa dalsie strely strhavaju.
 -  je vidět že pistolka nezahálí a že se dobře bavítš.
  -  je vidět že pistolka nezahálí a že se dobře bavítš.

) a i sám výrobce doporučuje čistit a čistit.p.Dressler mi na mou žádost snížil hledí tak,abych nemusel "podstřelovat" a aby to chodilo víceméně na flek.Tak jsem zvědav a hned Foxku řádně provětrám.Celé je mi to záhadou,že mi to tak dovně lítalo,no snad se to ted zlepší,budu holt trénovat.....
 ) a i sám výrobce doporučuje čistit a čistit.p.Dressler mi na mou žádost snížil hledí tak,abych nemusel "podstřelovat" a aby to chodilo víceméně na flek.Tak jsem zvědav a hned Foxku řádně provětrám.Celé je mi to záhadou,že mi to tak dovně lítalo,no snad se to ted zlepší,budu holt trénovat.....