, jen jsem chtěl poukázat na to, jak špatně je vyřešená ta pažba a kde v tom leží zakopaná doga
 , jen jsem chtěl poukázat na to, jak špatně je vyřešená ta pažba a kde v tom leží zakopaná doga   . A stím trojúhelníkem to bylo myšleno tak, že to není žádný těžký výpočet, který by někdo nesvedl. A teď už zpět k CZ 200
. A stím trojúhelníkem to bylo myšleno tak, že to není žádný těžký výpočet, který by někdo nesvedl. A teď už zpět k CZ 200 
Moderátoři:GunShop.cz, Moderátoři
 , jen jsem chtěl poukázat na to, jak špatně je vyřešená ta pažba a kde v tom leží zakopaná doga
 , jen jsem chtěl poukázat na to, jak špatně je vyřešená ta pažba a kde v tom leží zakopaná doga   . A stím trojúhelníkem to bylo myšleno tak, že to není žádný těžký výpočet, který by někdo nesvedl. A teď už zpět k CZ 200
. A stím trojúhelníkem to bylo myšleno tak, že to není žádný těžký výpočet, který by někdo nesvedl. A teď už zpět k CZ 200 
 teda aspoň zatiaľ
 teda aspoň zatiaľ  .Ale musím povedať že ani s 200 S som nemal problém aspoň pri strľbe do 34m.Aj z nožičkami aj bez(samo že z opretím o niečo) rozptyl od 1 do 2,5 niekedy aj 3 cm po pol litry ražovice
 .Ale musím povedať že ani s 200 S som nemal problém aspoň pri strľbe do 34m.Aj z nožičkami aj bez(samo že z opretím o niečo) rozptyl od 1 do 2,5 niekedy aj 3 cm po pol litry ražovice  .(pri 10 - 20 strelách).Včšiu nepresnosť som zaznamenal po výmene puškohľadu Bushnel 4x32 za Walther 4-12x50,to bude tým zvečšením ale už si zvykám.
 .(pri 10 - 20 strelách).Včšiu nepresnosť som zaznamenal po výmene puškohľadu Bushnel 4x32 za Walther 4-12x50,to bude tým zvečšením ale už si zvykám. Samotný zásobník s QF taky neprodávají, jen na pušce.
 Samotný zásobník s QF taky neprodávají, jen na pušce. . Mám doma ještě několik těsnění co jsem koupil minule, takže v tomto týdnu budu rozesílat PM podle seznamu, takže by na pár lidí to mělo dát.
 . Mám doma ještě několik těsnění co jsem koupil minule, takže v tomto týdnu budu rozesílat PM podle seznamu, takže by na pár lidí to mělo dát.