Kromě ceny je rozdíl jen v průměru dírky v TransferPortu ... 2,00/3,00 mm

Převrtání a výměna pružiny za plynovou od Strixe je jen taková jednoduchá hodinářská práce !!

Moderátoři:GunShop.cz, Moderátoři

takže jsem za obrovského nadšení udělal těsnění na pístu, plameny a kouř jako při výstřelu tlusté Berty-na efekt nádherné. Při demontáži jsem zjistil, že má už péro o 2 cm kratší , ale o to jsem byl překvapenější, když se po půl hodině vrátilo samo na míru 357mm. Těsnění spáleno a hlavně ohoblováno o ostré hrany-kluci španělští se s tím moc nematlaj. Modré těsnění jsem nesehnal, ale žluté z odolnějšího matroše, jen je o 1,5 mm nižší - musí se lehce upravit píst - aby nemlátil ocelový nýt do dna.Ted je chod mnohem tišší, nekope a 2 cm prkno prostřelí také , docela by mne zajímal výkon - i tak jsem z toho vykulen, nechápal jsem, že je možno něco takového bez Z P. vlastnit. Zatim veliká spokojenost, dalekohled 9x40 a je to opravdu přesné. Ahoj
 takže jsem za obrovského nadšení udělal těsnění na pístu, plameny a kouř jako při výstřelu tlusté Berty-na efekt nádherné. Při demontáži jsem zjistil, že má už péro o 2 cm kratší , ale o to jsem byl překvapenější, když se po půl hodině vrátilo samo na míru 357mm. Těsnění spáleno a hlavně ohoblováno o ostré hrany-kluci španělští se s tím moc nematlaj. Modré těsnění jsem nesehnal, ale žluté z odolnějšího matroše, jen je o 1,5 mm nižší - musí se lehce upravit píst - aby nemlátil ocelový nýt do dna.Ted je chod mnohem tišší, nekope a 2 cm prkno prostřelí také , docela by mne zajímal výkon - i tak jsem z toho vykulen, nechápal jsem, že je možno něco takového bez Z P. vlastnit. Zatim veliká spokojenost, dalekohled 9x40 a je to opravdu přesné. Ahoj 

Při mé frekvenci střelby 10ran za rok-by teoreticky mohla chvilku sloužit? Dle zvuku - já nic nepoznám, jo, po výměně těsnění se zklidnila a tolik nekope, ale proti Slavii630 je to šlupka. Pro mne je úspěch se trefit z 15 metrů - někdy do černého a to puška splňuje
 Při mé frekvenci střelby 10ran za rok-by teoreticky mohla chvilku sloužit? Dle zvuku - já nic nepoznám, jo, po výměně těsnění se zklidnila a tolik nekope, ale proti Slavii630 je to šlupka. Pro mne je úspěch se trefit z 15 metrů - někdy do černého a to puška splňuje   Na kostku cukru je nepřekonatelná Slávka. Jen jsem blbej a měl jsem pod to těsnění  na pístu dát podložku z Pet-jak popisuje pan Strix, zbrousil jsem nýt, no, i tak to bylo strašné nasazování, nové těsnění je i ve vařící vodě tvrdší než to staré při normální teplotě. Tak, zdař
 Na kostku cukru je nepřekonatelná Slávka. Jen jsem blbej a měl jsem pod to těsnění  na pístu dát podložku z Pet-jak popisuje pan Strix, zbrousil jsem nýt, no, i tak to bylo strašné nasazování, nové těsnění je i ve vařící vodě tvrdší než to staré při normální teplotě. Tak, zdař a znova jsem provedl rozborku. Na těsnění nejsou vidět žádné stopy po nárazu do dna - na rozdíl od toho původního (otiskávala se dírka v komoře-asi špatná těsnost? )možná lepší materiál a nebo se vzduchovka vyladila
 a znova jsem provedl rozborku. Na těsnění nejsou vidět žádné stopy po nárazu do dna - na rozdíl od toho původního (otiskávala se dírka v komoře-asi špatná těsnost? )možná lepší materiál a nebo se vzduchovka vyladila   Pružina opět o 2 cm  kratší a už jsem ji musel na 357 mm. pomáhat - je to aušus, plynovka je asi dobrá možnost, no, uvidím. Zkusil jsem ji dnes na louce a dokázal jsem na 40m. se trefit do klasického terče 15cm.na 15 samozřejmě opřen o strom ve stoje,teleskop je luxusní. Stejně Slavia je Slavia, tohle má konec hlavně i v kloubu-zalité v umělé hmotě, pažba jakby smet, ale ta síla je skvostní. 0,7 plech skrz, knížka 253 listů plus vazba-jen konfety létaly-jsem barbar
 Pružina opět o 2 cm  kratší a už jsem ji musel na 357 mm. pomáhat - je to aušus, plynovka je asi dobrá možnost, no, uvidím. Zkusil jsem ji dnes na louce a dokázal jsem na 40m. se trefit do klasického terče 15cm.na 15 samozřejmě opřen o strom ve stoje,teleskop je luxusní. Stejně Slavia je Slavia, tohle má konec hlavně i v kloubu-zalité v umělé hmotě, pažba jakby smet, ale ta síla je skvostní. 0,7 plech skrz, knížka 253 listů plus vazba-jen konfety létaly-jsem barbar  Teď ženský ničím květináče a kastroly, sousedi se krčí doma
 Teď ženský ničím květináče a kastroly, sousedi se krčí doma