Koukám si nedáš pokojMarťyn píše:Pletes si pojmy.Vase Vysosti se rika slechte. Tem co zehnaji se rika Vase Eminence nebo Vase Svatosti. Tak si vyber.

Marťyne, já to nechtěl hrotit, ale když chceš......Klidně mi říkej třeba "Ó nejvyšší" nebo tak něco,
 Marťyne, já to nechtěl hrotit, ale když chceš......Klidně mi říkej třeba "Ó nejvyšší" nebo tak něco,   Pokud budeš sekat dobrotu, a pravidelně plnit kasičku s milodary mohl bych s tebe udělat časem svého "prvního velekněze"
 Pokud budeš sekat dobrotu, a pravidelně plnit kasičku s milodary mohl bych s tebe udělat časem svého "prvního velekněze"  
   Přineslo by ti to spoustu výhod např.
 Přineslo by ti to spoustu výhod např.  

-týden dovolené navíc-

-možnost rychlého profesního růstu-

-nadstandartní platové ohodnocení-

-13,14,15,16,a 17tý plat navíc-

-procentuální podíl z milodarů-

Tak co tomu říkáš
 , časem by jsme mohli začít prodávat hrnce z pozinkplechu co vaří sami, nebo ty hypoalergenní přikrývky ze kterých se zaručeně osypeš jen jednou,..... když je máš platit...........
 , časem by jsme mohli začít prodávat hrnce z pozinkplechu co vaří sami, nebo ty hypoalergenní přikrývky ze kterých se zaručeně osypeš jen jednou,..... když je máš platit...........  

Ale ne, nemám to pomotaný a nebylo to z "nor"ale z "děr"cannis píše:On to má zdenda celý nějaký pomotaný. Ten jeho obrat "podařilo vyhnat Brno z nor" je úplně mimo mísu. Z Brna je jediný Bakli(a to ještě náplava)a ten už k nim jezdí a Marťyn se Z@nkem taktéž. Takže jediný kdo přibude z našeho kraje jsme já a mates444 (snad i kreed) a na tom nemá žádnou zásluhu. To je pouze naše rozhodnutí,teda moje určitě.Nemůžu mluvit za ostatní,proto raději upřesňuji.
 Jenom jsem neměl prostě čas zjišťovat kdo je z Brna, kdo ne, a kdo je "náplava" atp.
 Jenom jsem neměl prostě čas zjišťovat kdo je z Brna, kdo ne, a kdo je "náplava" atp.  
   Mimochodem s Kreeddem jsem v kontaktu a je téměř jisté,že se ukáže taky a nebude sám
 Mimochodem s Kreeddem jsem v kontaktu a je téměř jisté,že se ukáže taky a nebude sám  .........
 .........  
 Ono vážně není důležité, co, kdo, kdy, kde, a jak, ale to že se konečně přijedete ukázat a doufám, že to nebude naposled