pěkně ti CZ RZ děkuju
  pěkně ti CZ RZ děkuju  jen ten malý zásobník a malá ráže mi trochu vadí. Ale pořád si myslím že nejpřesnější nebude, spíš na kravnutí rychlopalbou
 jen ten malý zásobník a malá ráže mi trochu vadí. Ale pořád si myslím že nejpřesnější nebude, spíš na kravnutí rychlopalbouModerátoři:GunShop.cz, Moderátoři
 pěkně ti CZ RZ děkuju
  pěkně ti CZ RZ děkuju  jen ten malý zásobník a malá ráže mi trochu vadí. Ale pořád si myslím že nejpřesnější nebude, spíš na kravnutí rychlopalbou
 jen ten malý zásobník a malá ráže mi trochu vadí. Ale pořád si myslím že nejpřesnější nebude, spíš na kravnutí rychlopalbou Pochybuji, ze by byli schopni vyrabet s takovou presnosti, aby prechod mezi zasobnikem a hlavni byl 100%. Co jsem se dival na nejake videa, jak s tim korejci lovi kaceny, tak zadna velka slava to nebyla.
 Pochybuji, ze by byli schopni vyrabet s takovou presnosti, aby prechod mezi zasobnikem a hlavni byl 100%. Co jsem se dival na nejake videa, jak s tim korejci lovi kaceny, tak zadna velka slava to nebyla.U Evanixu se výkon "štelovat" nedá, protože nemá regulátor.. Co tam uděláš, máš na pořád. Hlavní přednost Evanixe je ve velkém objemu kartuše a možnosti dosáhnout značného výkonu, ale kostku cukru na 50m nesundášRZ CZ píše:HW 100 T má kratší hlaveň než S.Není to na škodu?Která z těchto dvou PCP (Evanix a HW) se jednodušeji šteluje na výkonu.Sakra Evanix mě vyjde levněji a ještě by zbylo na optiku.Fakt jsem zoufalý.