, ještě očekávám opasek a pouzdra na zásobníky. Omylem jsem obdržel pouzdra zásobníků na Glocka.
 , ještě očekávám opasek a pouzdra na zásobníky. Omylem jsem obdržel pouzdra zásobníků na Glocka.Moderátoři:GunShop.cz, Moderátoři

, ještě očekávám opasek a pouzdra na zásobníky. Omylem jsem obdržel pouzdra zásobníků na Glocka.

A Ty myslíš, že půlmilimetrová desítka na vzduchovkovém terči je na těch deset metrů přes dioptr vidět?cover72 píše: střílet samé desítky (které jsou na tu vzdálenost snad menší než přední muška)

Takže příjemné překvapení, HV nakonec nevadí, ačkoli se to nikde v návodu explicitně nepíše.Use High velocity ammo or Standard velocity, preferably copper coated, for best performance. We do not recommend using subsonic ammo.
 , jen aby se mi to jednou povedlo chytit tak šikovně, že na 10m šlo 10 ran do desítek. Ale prozměnu jsem měl úchop nějak měkce v rameni, takže ačkoli jsem pistoli tiskl jak ďas a snažil se mít ruce napjaté, měla problémy s přebíjením. Vážně si budu muset nechat od někoho poradit, jak to chytnout. Mám trochu problém tam naskládat prsty aniž bych překážel buď ukazováku na spoušti, nebo nepřibržďoval závěr... Tak snad ve Stárkově.
 , jen aby se mi to jednou povedlo chytit tak šikovně, že na 10m šlo 10 ran do desítek. Ale prozměnu jsem měl úchop nějak měkce v rameni, takže ačkoli jsem pistoli tiskl jak ďas a snažil se mít ruce napjaté, měla problémy s přebíjením. Vážně si budu muset nechat od někoho poradit, jak to chytnout. Mám trochu problém tam naskládat prsty aniž bych překážel buď ukazováku na spoušti, nebo nepřibržďoval závěr... Tak snad ve Stárkově.