Malá odstřelovačka
Moderátoři:GunShop.cz, Moderátoři
- Sidewinder
- Kontaktovat uživatele:
Diplom prikladam .. jsem rad, ze se libi.
Peknych obrazku s odstrelovacskou tematikou je na internetu hodne, takze moje predstava o diplomech je takove, ze bych na kazdy zavod pouzil jiny podkladovy obrazek pri zachovani stejneho textu. Maximalne bych upravil rozlozeni textu podle potreb obrazku.. co Vy na to?
Jinak ty navrhy jsou pekne, mne se napriklad libi ten ovalek. Urcite by stalo zato vymyslet a udelat nejake takove logo pro soutez - ktere bychom pote pouzivali na podobne srandy jako diplomy, tricka atd .. mozna by nejak slo vyuzit i to oko, ktere pouzivam na strankach souteze nyni .. kdyby v nem byl treba MilDot ..?
Peknych obrazku s odstrelovacskou tematikou je na internetu hodne, takze moje predstava o diplomech je takove, ze bych na kazdy zavod pouzil jiny podkladovy obrazek pri zachovani stejneho textu. Maximalne bych upravil rozlozeni textu podle potreb obrazku.. co Vy na to?
Jinak ty navrhy jsou pekne, mne se napriklad libi ten ovalek. Urcite by stalo zato vymyslet a udelat nejake takove logo pro soutez - ktere bychom pote pouzivali na podobne srandy jako diplomy, tricka atd .. mozna by nejak slo vyuzit i to oko, ktere pouzivam na strankach souteze nyni .. kdyby v nem byl treba MilDot ..?
Nemáte oprávnění prohlížet přiložené soubory.
Ne, ten obrázek je fakt super, možná jsem úchylnej na některý doplňky zbraně ale děsně mi to připomíná slečnu Irmu, když utíkala v podvečer z pastviny, kde krávy protrhly ohradníky
. Jen to byla větrovka a zkoušeli jsme vzd. FT za horších světelných podmínek ovšem základní rysy tam jsou shodné
.
Fokt : Honzo super práce a musím - chci zmínit, že tričko Vítězného ligaře 2008 je pouze Tvým dílem ...
Fokt : Honzo super práce a musím - chci zmínit, že tričko Vítězného ligaře 2008 je pouze Tvým dílem ...
-
harpplayer
- Odborník na zbraně
Pokud se mi podaří získat nějaký čas na technickou přípravu, absolvuju ještě společně se Sidewinderem závod ve Zlíně 29.11. a pak šmytec. Pak pravděpodobně následuje totální rozborka zbraně za účelem nového estetického designu pro příští sezónu a taky dodělávky toho, co jsem komu slíbil a během sezóny nedokázal splnit.
- rimfireBR
- Kontaktovat uživatele:
Otrokovice jestli je to tehle závod tak doporučuji,
možnost odzkoušet malorážku na 100 a 150 metrů je opravdu super
Budete koukat co to na 150 metrů v hale DOVEDE
Chtěl jsem vyrazit taky ale v sobotu je zas poslední den AQ veletrhu v Praze
Jestli bude položka logika na 50 m do 1minuty tak ta je fakt dobrá
držím pěsti a ve 2009 na viděnou. Teď už jedu jen 2x do Liberce do haly otestovat střelivo, vynulovat komínky
a zastřílet si na 100m s 6mmBR
FOX
FOX