1 každý kdo pořádá závod a staví trat´si taky chce zastřílet...

2 u nás na závodech Jelen Teamu staví tratě John Steel ale sám se soutěže neúčastní bo jak říká prředejdem otázkám toho typu že zná vzdálenosti anakonec v dnešní době je skoro každý víkend soutěž někde jinde a tam je možnost si zastřílet.
3 vzdálenosti sklopek zná pouze jeden člověk ( jen on pracuje s dálkoměrem ) a pomocníky si naviguje jen kam mají dát sklopku
jinak skus postavit trať a pak si zapamatovat všechny stanoviště s velikostmi kilzon a vzdálenostmi...jistě vše si nezapamatuješ ale něco ano

Každej organizátor závodu má ale i plno dalších starostí,poučení o bezpečnosti,rozdělení střelců do dvojic a přidělení jim určitého stanoviště,celé to zorganizovat tak aby se netvořili u jednotlivých stanovišť fronty a při tom všem si opravdu pamatovat vzdálenosti moc nejde.
 Každej organizátor závodu má ale i plno dalších starostí,poučení o bezpečnosti,rozdělení střelců do dvojic a přidělení jim určitého stanoviště,celé to zorganizovat tak aby se netvořili u jednotlivých stanovišť fronty a při tom všem si opravdu pamatovat vzdálenosti moc nejde.

, a pokud ještě večer před vařím,tak toho mám tak plný brýle že i kdybych si to pamatoval,je mi to prd platný. Tak že když si to odstřílím ať si mě fackuje kdo chce,ale abych dřel a pak se jen koukal....
  , a pokud ještě večer před vařím,tak toho mám tak plný brýle že i kdybych si to pamatoval,je mi to prd platný. Tak že když si to odstřílím ať si mě fackuje kdo chce,ale abych dřel a pak se jen koukal....