Samozřejmě.ALKAJ píše:Leupold PRW (prípadne QRW) sa hádam v ČR dajú kúpiť...VSCharlie píše:Může me někdo nasměrovat na kvalitní a u nás prodávané montáže pro weaver ?

Moderátoři:GunShop.cz, Moderátoři
Samozřejmě.ALKAJ píše:Leupold PRW (prípadne QRW) sa hádam v ČR dajú kúpiť...VSCharlie píše:Může me někdo nasměrovat na kvalitní a u nás prodávané montáže pro weaver ?

)
 ) 

názor jen podle informací zde a od výrobce). Já jsem taky pro Weaver s náklonem, prostě je podle mě funkčnější a lepší, cca. dva roky používám přechodovou lištu z 11mm na weaver a maximální spokojenost, snadná montáž/demontáž optiky a hlavně po zpětném nasazení, optika prakticky přesně sedí tak jak byla.
 názor jen podle informací zde a od výrobce). Já jsem taky pro Weaver s náklonem, prostě je podle mě funkčnější a lepší, cca. dva roky používám přechodovou lištu z 11mm na weaver a maximální spokojenost, snadná montáž/demontáž optiky a hlavně po zpětném nasazení, optika prakticky přesně sedí tak jak byla.Ani netušíš, jak moc si vážím tvého "odborného" a při tom nezaujatého hodnocení...sportovec píše:Docela zírám na to "technické " řešení doinstalace šíny na lauf. To je z mého pohledu strojařský paskvil, snaha nabastlit optiku na terčovnici. Klasický příklad toho, kdy méně by bylo více.
Takhle to pytlíkovat zrovna v dnešní době, kdy jsou kvalitní větrovky lehce dostupné, tomu fakt nerozumím.
Nicméně si vážím i nepovedených snažení o cokoli pozitivního.

), ale když si ji člověk osahá, tak zjistí, že ergonomicky je to o něčem jiném.
 ), ale když si ji člověk osahá, tak zjistí, že ergonomicky je to o něčem jiném.
 Takže tam tu kostku na hlavni nemá.
 Takže tam tu kostku na hlavni nemá.

)
 ) .
 .