Pro milovníky fotografie...
Moderátoři:GunShop.cz, Moderátoři
- 
				nohavica stanislav
To Nohavica:  Jojo, perníčky....to je to pravé...furt sem přemejšlel, na čem jsem ty ornamenty z cukru viděl 

CZ 550 Predator .308 Win, CZ 858 Tactical 7.62x39, Smith&Wesson 629 .44 Magnum, CZ 75 SP-01 Shadow Orange 2012 9mm Luger, Glock 21 .45 ACP, Uberti Colt Burges 1883 44-40Win, Smith&Wesson 66 .357 Magnum.
			- Smékal Petr
- Kontaktovat uživatele:
Jo kluci, ten perníček by se asi špatně chroupal - je to  v potu  tváře vyřezávaná kost a potom leštěná.   Je to  tam jen tak pro zpestření, hlavní důvod proč jsem ty ručky dělal byl ten, že jsem Boušalinku koupil s gumovejma ručkama, který byly moc úzký a po 30 - 50 ranách .357 solidně bolela ruka mezi palcem a ukazovákem v dlani. Celý zpětný chod rány šel do místa velikosti 4x1 cm  a to bolelo. Tyhle jsou pěkně široký a náraz je rozložený na velkou plochu. No a ty cukrátka jsem udělal jen tak na zkoušku jestli bych to zvládnul stejně jako někteří šikulové na zbraních které jsem viděl v knížce "Fotografický atlas - palné zbraně" od Vladimíra Dolínka. zvládnout se to dá, ale je to hrozná piplačka.
 Je to  tam jen tak pro zpestření, hlavní důvod proč jsem ty ručky dělal byl ten, že jsem Boušalinku koupil s gumovejma ručkama, který byly moc úzký a po 30 - 50 ranách .357 solidně bolela ruka mezi palcem a ukazovákem v dlani. Celý zpětný chod rány šel do místa velikosti 4x1 cm  a to bolelo. Tyhle jsou pěkně široký a náraz je rozložený na velkou plochu. No a ty cukrátka jsem udělal jen tak na zkoušku jestli bych to zvládnul stejně jako někteří šikulové na zbraních které jsem viděl v knížce "Fotografický atlas - palné zbraně" od Vladimíra Dolínka. zvládnout se to dá, ale je to hrozná piplačka.
 Je to  tam jen tak pro zpestření, hlavní důvod proč jsem ty ručky dělal byl ten, že jsem Boušalinku koupil s gumovejma ručkama, který byly moc úzký a po 30 - 50 ranách .357 solidně bolela ruka mezi palcem a ukazovákem v dlani. Celý zpětný chod rány šel do místa velikosti 4x1 cm  a to bolelo. Tyhle jsou pěkně široký a náraz je rozložený na velkou plochu. No a ty cukrátka jsem udělal jen tak na zkoušku jestli bych to zvládnul stejně jako někteří šikulové na zbraních které jsem viděl v knížce "Fotografický atlas - palné zbraně" od Vladimíra Dolínka. zvládnout se to dá, ale je to hrozná piplačka.
 Je to  tam jen tak pro zpestření, hlavní důvod proč jsem ty ručky dělal byl ten, že jsem Boušalinku koupil s gumovejma ručkama, který byly moc úzký a po 30 - 50 ranách .357 solidně bolela ruka mezi palcem a ukazovákem v dlani. Celý zpětný chod rány šel do místa velikosti 4x1 cm  a to bolelo. Tyhle jsou pěkně široký a náraz je rozložený na velkou plochu. No a ty cukrátka jsem udělal jen tak na zkoušku jestli bych to zvládnul stejně jako někteří šikulové na zbraních které jsem viděl v knížce "Fotografický atlas - palné zbraně" od Vladimíra Dolínka. zvládnout se to dá, ale je to hrozná piplačka.Zdravím Petr S.
357-Magnum - velmi dobrý argument pro uzavření příměří.
			357-Magnum - velmi dobrý argument pro uzavření příměří.
- Smékal Petr
- Kontaktovat uživatele:
Já myslel, žes to upekl celé v troubě  

Ale ted vážně, chápu, že to musela být slušná piplačka...máš teď svůj originál.

Ale ted vážně, chápu, že to musela být slušná piplačka...máš teď svůj originál.
CZ 550 Predator .308 Win, CZ 858 Tactical 7.62x39, Smith&Wesson 629 .44 Magnum, CZ 75 SP-01 Shadow Orange 2012 9mm Luger, Glock 21 .45 ACP, Uberti Colt Burges 1883 44-40Win, Smith&Wesson 66 .357 Magnum.
			- Smékal Petr
- Kontaktovat uživatele:

. Chtěl jsem gumový, ale jak tak koukám i dřevěný můžou být O.K. Jo kdo umí ten umí a kdo neumí ten
 . Chtěl jsem gumový, ale jak tak koukám i dřevěný můžou být O.K. Jo kdo umí ten umí a kdo neumí ten   . Pěkná práce.
 . Pěkná práce. Potěšilo to, protože jsem to vyráběl jako úplný laik pro zpracování kosti. Dřevo opracovat celkem šlo, ale dál to bylo -
 Potěšilo to, protože jsem to vyráběl jako úplný laik pro zpracování kosti. Dřevo opracovat celkem šlo, ale dál to bylo -