Vtipy
Moderátoři:GunShop.cz, Moderátoři
Re: Vtipy
Franta se přihlásí na konkurs do stolařské firmy. Ředitel mu říká: "My máme ale tvrdé podmínky pro přijetí. Musíte rozeznat dřevo se zavázanýma očima podle vůně!"
On na to: "To pro mě nic není. Já mám 30tiletou praxi."
Zavážou mu oči a dají mu očichat buk. Franta přičichne a říká: "To je jasný buk."
Jako druhý vzorek mu dají očichat olši. Franta opět s přehledem: "To je zcela určitě olše."
Ředitel pak kývl na sekretářku, ta si lehla na stůl a stáhla si kalhotky. Franta čichal, čichal, ale nebyl si jistý a povídá: "Můžete mi tu desku otočit?"
Sekretářka se otočí a Franta opět čichá, čichá a nakonec říká: "Už jste si mysleli, že jste mě doběhli co? To se vám ale nepodařilo. Tohle jsou totiž na 100% dveře od hajzlu ze staré rybářské lodi!!!"
On na to: "To pro mě nic není. Já mám 30tiletou praxi."
Zavážou mu oči a dají mu očichat buk. Franta přičichne a říká: "To je jasný buk."
Jako druhý vzorek mu dají očichat olši. Franta opět s přehledem: "To je zcela určitě olše."
Ředitel pak kývl na sekretářku, ta si lehla na stůl a stáhla si kalhotky. Franta čichal, čichal, ale nebyl si jistý a povídá: "Můžete mi tu desku otočit?"
Sekretářka se otočí a Franta opět čichá, čichá a nakonec říká: "Už jste si mysleli, že jste mě doběhli co? To se vám ale nepodařilo. Tohle jsou totiž na 100% dveře od hajzlu ze staré rybářské lodi!!!"
Na zvířata nestřílím, masa jsou plne obchody.
Jsou jine způsoby jak dokázat, že jsem člověk.
Tohle není ani tak moc prdel, jako je to fakt pěkné.
http://biertijd.com/mediaplayer/?itemid ... Fktk.email
http://biertijd.com/mediaplayer/?itemid ... Fktk.email
Horký letní den. Chlap příjde domů a vidí jak žena myje nádobí a má na sobě jen zástěru. Potichu se přikrade a šáhne jí zezadu mezi nohy. Ta se lekne, vyskočí a když vidí manžela: "tato ty jsi tak blbý jak ti chlapi v práci." 
Nová "služba" pro vášnivé kuřáky od ČD 
Nemáte oprávnění prohlížet přiložené soubory.
CZ 200S FS .177
Hawke PANORAMA EV 4-12x40 AO
Hawke PANORAMA EV 4-12x40 AO
A nebo: Ptá se zaměstnanec šéfa: "Pane šéf, můžete mi dát zítra volno?manželka chce, abych jí pomohl s vánočním úklidem."
Šéf na to:"Z takového důvodu vám nebudu dávat volno!"
Zam2stnanec na to:"Děkuji věděl sem, že je na vás spolehnutí!"
Šéf na to:"Z takového důvodu vám nebudu dávat volno!"
Zam2stnanec na to:"Děkuji věděl sem, že je na vás spolehnutí!"
Walther Umarex CPSport
Air Arms EV2 MK4 / Optisan CP 10x32P mil-MH10x
Slavie 620, Slavie 630
Je lepší to blbě dělat, než o tom chytře kecat.
Slavie 620, Slavie 630
Je lepší to blbě dělat, než o tom chytře kecat.
To je Verešová ne? 
Narazit na špatný kus se stane.... ,ale je to určité procento blížící se pravděpodobnosti......
-
Smazaný uživatel 6696
První světová válka. Německé a francouzské zákopy.
Ani jedna strana nemůže dobýt nepřátelskou pozici.
Francouze napadne plán: "Jaký je nejčastější německý jméno?"......"Podle mě Hans."
Rozestaví odstřelovače a francouzský voják zpoza zákopu zakřičí: "Hans?!" Z německého zákopu vykoukne němec:"Jawohl!" PRÁSK.
A znova: "Hans?!" Vykoukne další němec: "Jawohl!" PRÁSK.
Tak to jde pořád dokola, až němci znervózní.
"Uděláme to stejně - jaký je nejčastější francouzský jméno?"......"Nejspíš Pierre."
Němci rozestaví odstřelovače a voják křičí zpoza zákopu:"Pierre?!"......"To jsi ty, Hansi?"......"Jawohl!" PRÁSK.
Ani jedna strana nemůže dobýt nepřátelskou pozici.
Francouze napadne plán: "Jaký je nejčastější německý jméno?"......"Podle mě Hans."
Rozestaví odstřelovače a francouzský voják zpoza zákopu zakřičí: "Hans?!" Z německého zákopu vykoukne němec:"Jawohl!" PRÁSK.
A znova: "Hans?!" Vykoukne další němec: "Jawohl!" PRÁSK.
Tak to jde pořád dokola, až němci znervózní.
"Uděláme to stejně - jaký je nejčastější francouzský jméno?"......"Nejspíš Pierre."
Němci rozestaví odstřelovače a voják křičí zpoza zákopu:"Pierre?!"......"To jsi ty, Hansi?"......"Jawohl!" PRÁSK.
Steyr LG 110 + Sightron SIH
http://www.hft-brno.cz
http://www.hft-brno.cz
Nenabitou zbraní nemiř ani na tchýni.
Ten obrázek je závěrečná scéna z tohoto videa...