Utocnik se budto posere strachy jak ji uvidi - driv nez to zmacknes a nebo se posere smichy pote co to zmacknes

Moderátoři:GunShop.cz, Moderátoři
Alistaire píše: Mosquito (standardní verzi) ... pružina ...

Já mám P22 pro radost, na bouchání na plechovky a aby si z toho práskal i můj mladej, a to mi ta pistolka bohatě splňuje. Prvních 100 ran potřebovala sem tam "nakopnout", ale teď chodí k mé naprosté spokojenosti. Když mi vydrží 10000 ran tak vydrží, když vydrží 20000 budu jen rád, ale s tím jsem si ji nekupoval.
  Já mám P22 pro radost, na bouchání na plechovky a aby si z toho práskal i můj mladej, a to mi ta pistolka bohatě splňuje. Prvních 100 ran potřebovala sem tam "nakopnout", ale teď chodí k mé naprosté spokojenosti. Když mi vydrží 10000 ran tak vydrží, když vydrží 20000 budu jen rád, ale s tím jsem si ji nekupoval. 
Já bych se Margolíny nebál ani bez repase, ty zbraně vydržely šíleně moc . Pravda, není to žádná pastva pro oko, ale životnosti bych se nebál. Alespoň u té starší produkce.... A dají se sehnat opravdu za pusu.kayakero píše: zatím se bojím, že krom zvěrsky drahých speciálů zatím pro prostého člověka vede repasovaný Margolin.