PS jen by to pristi rok chtelo vic cechu na bedne
 pravda polaci maji 6 let naskok pred nama no a je to znat....jen jsem ziral jak strili  (ne jen tady teda).....prvni den mel kolega ze skupiny 98 bodu ze 100 a to vsechno strilel z kleku  MAZEC
 pravda polaci maji 6 let naskok pred nama no a je to znat....jen jsem ziral jak strili  (ne jen tady teda).....prvni den mel kolega ze skupiny 98 bodu ze 100 a to vsechno strilel z kleku  MAZECModerátoři:GunShop.cz, Moderátoři

pravda polaci maji 6 let naskok pred nama no a je to znat....jen jsem ziral jak strili  (ne jen tady teda).....prvni den mel kolega ze skupiny 98 bodu ze 100 a to vsechno strilel z kleku  MAZEC
 pravda polaci maji 6 let naskok pred nama no a je to znat....jen jsem ziral jak strili  (ne jen tady teda).....prvni den mel kolega ze skupiny 98 bodu ze 100 a to vsechno strilel z kleku  MAZEC Vše ze sedu. Klobouk dolů. Budu muset zapracovat na technice a koukal jsem že bude nutností palmrest..... Sklopky suprově postavené. Klobouk dolů stromolezcům
  Vše ze sedu. Klobouk dolů. Budu muset zapracovat na technice a koukal jsem že bude nutností palmrest..... Sklopky suprově postavené. Klobouk dolů stromolezcům  

jinak to bylo komplet.... Kubajzz a spol klobouk dolu! Uplne jste to zabili, jak by rekl PAN RITMUS
 jinak to bylo komplet.... Kubajzz a spol klobouk dolu! Uplne jste to zabili, jak by rekl PAN RITMUS 

Nejlepší byl Schrek, na toho každý čuměl jak puk - na 45 metrů a 10 metrů vysoko. Super byla sklopka jak tam lidi stříleli do střechy, hlavně FTčkáři s vysokou montáží. A pak kolečko asi na 56 metrů skrz větve. A taky ty dvě sklopky na krátkou vzdálenost, ale tak pod úhlem 50°.
  Nejlepší byl Schrek, na toho každý čuměl jak puk - na 45 metrů a 10 metrů vysoko. Super byla sklopka jak tam lidi stříleli do střechy, hlavně FTčkáři s vysokou montáží. A pak kolečko asi na 56 metrů skrz větve. A taky ty dvě sklopky na krátkou vzdálenost, ale tak pod úhlem 50°.  

.
 . No ak si tým myslel našu výpravu zo Slovenska, tak mi dovol aby som ťa trošku poopravil.Kubajzz píše:
Že nás Poláci porazí, jsme věděli, o to víc se cení Termitovo třetí místo v sobotním dlouhém závodě, kde zase s QB78 pobil celou FT špičku.

Neurobil som ani jednu fotku
  Neurobil som ani jednu fotku  

beru zpět! tak ne Simpson, ale Schrek se jmenovala ta postavička co mi dala takovej záhul ji zamontovatKubajzz píše:Tak tos byl ty! Před tím Bártem jsem v neděli ustřelil větev a nula bodů.Nejlepší byl Schrek, na toho každý čuměl jak puk - na 45 metrů a 10 metrů vysoko. Super byla sklopka jak tam lidi stříleli do střechy, hlavně FTčkáři s vysokou montáží. A pak kolečko asi na 56 metrů skrz větve. A taky ty dvě sklopky na krátkou vzdálenost, ale tak pod úhlem 50°.

. sice jsem u toho nadával jak dlaždič, ten svah dolů jsem sjel nechtíc po prdeli, ale vyplatilo se.
 . sice jsem u toho nadával jak dlaždič, ten svah dolů jsem sjel nechtíc po prdeli, ale vyplatilo se.  
 .
.